Jump to content

Retrofit lumini avertizare uși - (Tiguan 5N & 5N2)

onospy
 Share

Postare recomandată

Buna seara. As dori sa montez la un Tiguan din 2014, lumini de avertizare la usile din fata si din spate. Oare ma poate ajuta cineva cu o schita electrica si fata si spate de la usi? Am pini cu fire dar nu stiu in mufa unde trebuie sa le introduc. V-as fii recunoscator. Multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Andrei_72 changed the title to Retrofit lumini avertizare uși - (Tiguan 5N & 5N2)
  • vdragos locked şi unlocked this topic

Salut. Cauta la Passat B7, Golf 6...s-a discutat de multe ori, sunt aceleași conexiuni, codari 

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut tuturor.Vin si eu cu o intrebare.Cum pot intra in modulele usilor spate pentru a activa aprinderea lampilor avertizare, ca nu comunica cu VCDS-ul. Masina este un Tiguan 2013. Va multumesc.

Modificat de tottogmg
Link către comentariu

Întra pe cele fata, selectezi la codare modulele spate. Acestea sunt slave, cele fata sunt master. 

Bine, procedura este aceeași ca la Golf 6,Jetta6,etc...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!