Jump to content

Consum la 2.0 TDI + DSG

d-rive
 Share

Postare recomandată

afara am si eu tot pe la 6.5 (media 1) la un mers constant intre 120-140 dar ce ma mira este consumul pe care il inregistrezi in oras. 7-9 (sigur media 1 ???)mi se pare foarte mic, mai ales ca ai tot PD si mai ai si 170 cai.poate o fi de la diferenta de greutate, leon-ul cred ca e mai usor decat octavia 2. eu nu am vazut consum extraurban sub 5.7 (media 1). o fi si de la faptul ca se lasa dupa un anume nr de km (eu am aproape 27.000 km).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

combustia78: valorile de mai sus sunt calculate numai pe media 1. in oras intre 7-9 % zic eu ca este un consum acceptabil(poate chiar destul de maricel) Zic asta deoarece inainte de acest tdi de 170 cai am avut leon 1.8t benzina de 180 cai si oras consuma 10-12%, la drum intins 80-110 chiar si 6% si peste 120 undeva un 8%. In comparatie cu vechile motoare 1.9 TDI, cele de 2.0 au un consum mai mare.

Atasez o poza cu cel mai mic consum scos in italia pe o distanta de 80 km(drum european max 100 km/h) cu leonul FR tdi

http://postimage.org/image/1cz166dtw/

Modificat de mri
Link către comentariu

• 2 weeks later...

superb 2, 2.0 103 KW CR, DSG, motor nou, ce-i drept:

doar in oras: intre 11 si 14, trafic destul de nasol de obicei.

afara, mers bland (foarte constant, intre 120 si 140 Km/h pe bord, multi km): ~6 (fie, 5.8).

toate consumurile sunt facute 'la pompa', nu sunt luate de pe CB. CB e destul de exact la drum lung am observat, insa in oras ma tromboneste cu cate un 9.5 cateodata.

Link către comentariu

consumul la computerul mu de bord din cate am vazut nu are legatura cu realitatea...cel putin la cel care se reseteaza...celalalt afiseaza corect consumul meu mediu care este de 7,1 % mixt

am uitat sa zic, motor 2.0 tdi 140 cp DSG

In oras ia in jur de 8.5% si afara in jur de 6.5, consumuri facute cu metode plin-plin...tocmai datorita faptului descris in prima propozitie...

iarna mi-a luat si 9.5% in oras...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!