Jump to content

Seat Leon 1M Top Sport 1.9TDI ARL

mariuscj

Postare recomandată

Dupa 2 ani de cand detin masina, a venit vremea sa ii fac prezentarea si aici pe forum :)

Este vorba despre un Seat Leon 1M 2004 Top Sport, motor 1.9TDI ARL 150CP. Masina a fost adusa din Spania, luata de la un unchi. 

La o luna dupa ce am adus masina in tara, turbina s-a gandit ca ar fi cazul sa paraseasca motorul, drept urmare a primit o reconditionare. Pe partea de motor am mai schimbat racitorul de ulei (aveam mici urme de ulei in vasul de expansiune), cureaua de accesorii, plus kit-ul de distributie. 

La capitolul modificari, nu sunt foarte multe, dar pe parcurs vor urma. Recent i-am montat un set de lupe bi-xenon, o cotiera de A3 8L, grile de aer iluminate, o plafoniera W8 si un set de ornamente pentru pedale, urmand sa pun si footrest-ul. Pe spate, am ales sa renunt sa stergatorul de Leon si am pus in locul lui un stergator de Fabia.

Pe partea de ulei, momentan folosesc Liqui Moly 4100 Top Tech 5W40, iar ca si kilometrii inregistram 309.500KM

20191012-181737-1.jpg.20191012-175857-1.jpg.20190929-153859-1.jpg.PSX-20190513-104905.jpg.20191012-145809.jpg.20191012-145608.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!