Jump to content

Conversie diesel în benzina


bursacu
 Share

Postare recomandată

Salutare ,

Am un G6 1.6 tdi dsg , motor CAYC . As dori sa înlocuiesc 1.6 tdi 105cp cu 1.4 tsi 122cp . A facut cineva o astfel de conversie ? Unde ? Cat a costat ? Care au fost pașii din punct de vedere acte ? As dori sa schimb motorul din diesel în benzina din cauza restricțiilor de prin Europa , nu am alt motiv . As face acest lucru deoarece as "pastra" masina - caroseria e impecabilă si am aproape toate opțiunile extra pe ea .

Multumesc antucipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O adevarata aventura ce vrei tu sa faci ,si o cheltuiala pe masura.

Cel mai simplu e sa vinzi masina si sa-ti cumperi ce doresti

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

Cum zic si ceilalti. Tine cont de faptul ca in afara de toata problema motor vs instalatie electrica o sa ajungi sa schimbi chiar si amortizoarele fata. Ai sanse sa stea putin de bot in sus doar prin faptul ca pui un motor ceva mai usor.
Solutia mea (in cazul tau) este achizitia masinii similare dar cu motorul 1.4TSI. Mutat intr-o zi de munca tot ce vrei de pe masina A pe masina B (fete de usi, banchete, volan ca poate este de piele la masina A etc). Chiar si jantele poti sa ti le muti daca vrei. 
Apoi masina A se vinde pe pretul pietei fara sa simti mergand cu masina B ca este ceva schimbat "la mobilier" :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

în urmă cu 10 ore, bursacu a scris:

... As dori sa schimb motorul din diesel în benzina din cauza restricțiilor de prin Europa , nu am alt motiv . ..

Si motorul pe care ai vrea sa-l pui este EU 5, in ritmul tampit in care nemtii stimuleaza industria de masini ca poate poate nu intra in criza poti sa te astepti ca si benzinele sa urmeze acelasi trend.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

Corect cum zice si @Dolfin . Un 1.4 TSI dupa 2014 ti-e mai eficient ca norma (EU6).  In schimb nu vad prea curand sa urmeze acel trend motoarele benzina. Vor mai merge multi ani cu ele cu siguranta
 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am citit despre astfel de discutii privitoare la limitarea emisiilor CO2 la nivel de orase, iar benzinele aveau un procent mare din total (pe langa centrale termice, uzine, etc) pentru ca sunt mult mai poluante ca un diesel din pct. asta de vedere.

Sunt tendinte si tendinte, pana scapa si ei de Merkel.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare ,

va  multumesc tuturor pentru mesaje . Nu eram nici eu foarte incantat de o eventuala modificare . Ma gandeam ca poate costurile sunt mult mai mici decat sa o vand si sa cumpar o alta masina . Pe de alta parte , eu nu as cumpara o masina la care s-au operat astfel de modificari si m-am gandit ca mai sunt multi ca mine si o sa-mi fie greu sa o vand la un moment dat . Asa ca renunt la ideea de conversie . Va multumesc inca odata . Drumuri bune !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!