Jump to content

Capota stramba


fabritzio
 Share

Postare recomandată

Nu stiu daca a fost abordata aceasta problema. Eu sincer am mai vazut Fabi cu aceasta problema. Eu asa am cumparat-o cu capota stramba. Unde se vede? in fata la grila radiatorului. In partea dreapta ea se apropie mai tare de bara fata de partea stanga. M-am tot gandit cum as putea sa o indrept pentru ca distanta sa fie egala, dar inca nu am gasit o solutie. Poate ati gasit sau gasiti voi :).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aceeasi problema, chiar destul de grava o am si eu la Fabia mea Combi. Ce s-a intamplat: in Iunie 2004, cu doar cateva zile inainte de a pleca la mare mergeam la OMV pe Republicii la Gara si la intoarcerea spre Centru, pe Republicii la intersectia cu Jiul (viaduct) la semafor un tir de Mehedinti care astepta la semafor pe banda a doua pe care ma aflam si eu, a dat vreo 40-50 cm inapoi, suficient cat sa nu observ si sa imi atinga calandrul care nici acum nu se mai inchide ermetic. Am vorbit cu soferul dar nu aveam timp sa merg la constatari etc. si am considerat incidentul minor. Totusi este destul de inestetic si ma gandesc cum as putea sa remediez problema. Cred ca as putea merge si acum la politie sa le explic ca am gasit masina 'proptita' in parcare si sa solicit o dovada pentru reparatii, apoi sa merg la CASCO si sa deschid dosarul de dauna si, finally, sa intru cu masina in service la SEAT/ Todorut pentru remediere. Banuiesc ca asa se face, nu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu ma gandeam daca exista si un remediu care poate fi facut "acasa".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu ma gandeam daca exista si un remediu care poate fi facut "acasa".
home made? i'am afraid not! incearca sa vezi daca sunt ok lagarele de prindere ale calandrului! Modificat de Michael
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca capota este stramba si asta este vizibil si in alte parti si aici ma refer la inchiderea pe faruri si pe aripile laterale este mai complicat. Daca este vizibil numai pe grila asa cum arata poza, atunci aceasta se poate regla foarte usor, montantii acesteia permitand reglarea atat la prinderea grilei pe montant cat si la prinderea montantul pe capota.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Publicat (modificat)

si unde sunt montantii astea din care se poate regla? sau acele lagare de prindere ale cadranului.

Modificat de fabritzio
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ridici capota si te uti cum e prinsa grila de capota. Sigur ii gasesti :banghead:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am exact aceeasi problema. Doar grila e stramba, la faruri si aripi capota se inchide cum trebuie pe ambele parti. In service cand i-am spus mecanicului (inainte sa o cumpar am dus-o la service Skoda sa vad la ce sa ma astept) mi-a spus ca multe au grila stramba si ca nu e o problema (nu e semn ca ar fi fost lovita asa cum baniuam eu). O sa incerc in dupamasa asta sa vad cum e prinsa si daca pot face ceva reglaje (oricum munca efectiva o las pe weekend).

Am insa o alta intrebare referitaore la deschiderea capotei. Mi se pare ca se deschide foarte greu (trebuie sa trag de maneta de sub volan destul de tare ca sa o pot deschide). Nu stiu la alte Fabii cam care e forta cu care trebuie sa tragi, insa la mine cred ca e mult prea mare (uneori am senzatia ca o sa raman cu manerul in mana :D ).

Mai are careva aceeasi problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!