Jump to content

Inchidere centralizata - Probleme

scirocco
 Share

Postare recomandată

Ar trebui sa achiziționez inainte sa o demontez vreun switch sau ceva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

361

• Al Bundy

299

• kelu

154

• marius1982.11

49

la tine problema este delipituri reci pe placa yalei - le refaci pe acestea. Daca tot desfaci yala, inlocuieste si switch-ul - cumpara Saia Burgess V4NC

Link către comentariu

Mulțumesc pentru raspunsuri. Sper sa am timp sa ma apuc cat mai curand de ea, iar dupa o sa revin. 

Link către comentariu

Salutare. Ma poate ajuta cineva cu o schema electrica pt placa de la motorasu de geam. Cel de la usa din spate stanga. Sa ars o dioda si tre sa refac circuitu langa dioda.

12804074_970265329728128_1085171664_n.jpg

Link către comentariu

Salutare,

Varul meu are o problema cu inchidere centralizata la un GOLF IV si anume: la deschiderea din telecomanda se deschid toate usile mai putin cea a soferului si numai la a doua incercare se deschid toate. Poate s-a mai discutat aceasta problema, insa eu am cautat pe paginile din urma(cei drept nu am avut rabdare sa ma uit chiar pe toate) dar nu am vazut ceva similar. In majoritatea cazurilor s-a recomandat refacearea lipiturilor. Oare sa fie de la unul din switch-uri sau de la motoras?

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

In primul rand trebuie o scanare si vazut daca are vreo eroare stocata. Pot fi lipiturile de vina sau motorasul. Dar poate fi si ceva de ordin mecanic, gen vreun plastic rupt in broasca, un arc rupt sau foarte ruginita partea mecanica. ORicum ar fi, trebuie data jos yala si revizuita complet.

Link către comentariu

Asa e si la mine doar ca usa din dreapta fata. Am schimbat si broasca si tot la fel. lipiturile de pe placa de inchidere e okey. Am gasit la usa din spate stanga pe placa o diode care era ars. nu stiu daca are ceva legatura usa din spate cu cea din fata. Acuma ramane sa refac placa doar ca nu gasesc o schema electrica pentru el,deoarece cum sa topit diode mia ars si circuitu. Poate o sa gasesc la dezmembrari daca am noroc,doar ca trebuie exact aceeasi cod

Link către comentariu

La scanare nu da nimic. A verificat istoricul ei din Germania si de cate ori a intrat in service a intrat cu probleme la aceasta portiera. De desfacut nu a desfacut-o dar ramane singura solutie pentru a vedea exact. Va multumesc frumos pentru promtitudine si va tin la curent cu noutati. Multumesc!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut. Am si eu o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta.(Golf 4 1.6)

Pana acum o saptamana mergea perfect inchiderea din cheie,dar dintr-o data nu a mai functionat de la distanta...are momente cand merge de la 1-2 metri,si momente cand trebuie sa o "lipesc" de geam ca sa functioneze. 

Am schimbat bateria de la telecomanda dar niciun rezultat,in plus,eu nu tin minte ca led-ul acela rosu de pe cheie sa se fi  aprins la apasarea butoanelor.lucru pe care acum il face.

Multumesc,

Link către comentariu

Verifica si cu cealalta telecomanda. daca nu ai, invata o alta telecomanda de la alta masina pe masina ta si vezi cum se comporta. Asa poti vedea ce e defect, telecomanda sau modulul de confort.

Link către comentariu

Bogdanel2fast

Buna seara baieti am

si eu o problema cu inchiderea centralizata : armez toate usile

se inchid mai putin usa dreapta spate. Coboara tamburusul ala dar in secunda 2 il arunca innapoi afara pe jumatate . Daca mai armez odata se inchide si acea usa dar la deschidere ca sa se deschida trebuie sa deschid de 2 ori . Vreo idee? Asta e o problema. A doua este asa : armez masina si verific usa stanga spate de data aceasta  sa vad daca sa inchis in momentul in care trag de manerul din exterior acea usa ramane complet blocata . Se poate deschide doar daca o deschid tragand de 2 ori de manerul interior? Pls help:(

Link către comentariu

Refa lipiturile de pe placa electronica a yalei si scapi de probleme.

Link către comentariu

vin si eu cu o problema legata de modulul confort. si as vrea sa il inlocuiesc ca urmare a unor mici probleme legate de climatronic si centralizata, care ar fi gestionate de acest modul si as vrea sa stiu daca este vreo compatibilitate intre cel existent pe masina si cel care vreau sa il puc. sau ce porbleme as intampina dupa montaj.

IMG_20160405_122357.jpg

IMG_20160405_122412.jpg

Link către comentariu

Modulul confort se ocupa numai de inchiderea centralizata. In poza ta e modulul (releul) pentru AC.

Spune mai exact ce problema ai.

Link către comentariu

prima poza e cel original si cel de-al 2lea e cel nou

Link către comentariu

Daca te uiti pe poze, diferita Pinout-ul. Cauta un modul cu E in coada.

Link către comentariu

De ce vrei sa-l schimbi, ce problema ai cu masina?

Link către comentariu

nu imi comunica cu climatronicu....firele care duc in mufa compresorului nu au tensiune, centralizata cand se deschide cand nu...

Link către comentariu

daca ai rabdare,modulul se poate desface...am vazut cateva foarte oxidate in interior.Dupa curatare,problema disparuse.

Link către comentariu

Am avut ceva treaba cu volanul si am vazut modulul de la inchiderea centralizata macelarit tot...cu fire taiate si date dupa deget(fara papucei sau lipite cu fludor...)sa inteleg ca totul este pus de cineva si ca nu este din fabrica asa ceva cred nu?2h5qk3p.jpg

Link către comentariu

pai ala e aftermarket in primul rand...Apoi firele alea probabil se mai legau pe la geamuri sa se inchida automat cand o incui,sa bipuie la inchis-deschis etc..

Link către comentariu

modulul original, este cel de mai sus, din poza, deasupra releelor, prins cu tabla, de coloana volan

Link către comentariu

12 hours ago, zebrocksky said:

pai ala e aftermarket in primul rand...Apoi firele alea probabil se mai legau pe la geamuri sa se inchida automat cand o incui,sa bipuie la inchis-deschis etc..

Pai geamurile se inchid daca spre exemplu sunt la jumate si inchid din telecomanda se ridica singure in sus ori daca rotesc cheia se deschid toate in jos la maxim...deci nu cred ca ar fi ceva defect doar ca partea cu bipuitul este din alarma iar eu nu am asa ceva...totusi acele fire ma gandesc sa nu fie in plus(zic si eu acuma nu stiu sigur...)Am 5 fire taiate roz,verde,rosu cu o dungulita neagra,portocaliu si portocaliu cu o dungulita neagra...aceste fire se mai leaga undeva?

Nu scrie nimic pe modul...doar un cod de bare care l am vazut si pe telecomenzi.

Modificat de sdR+
Link către comentariu

Vezi ce scrie pe modul,de cine este facut si cauta schema pe net si apoi vezi ce face fiecare fir in parte.

Link către comentariu

In mare, ar fi cam asa:

Portocaliu si portocaliu cu dunga neagra-cu astea nu ai treaba, le lasi exact asa.

Roz-goarna

Verde-deschidere portbagaj (sau ridicare geamuri)

Rosu cu negru-pedala de frana (sau deschidere portbagaj).

Modificat de MRC
Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!