Jump to content

Inchidere centralizata - Probleme

scirocco
 Share

Postare recomandată

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

361

• Al Bundy

299

• kelu

154

• marius1982.11

49

Nu prea m-am lamurit din pozele astea, eu am crezut ca poate a mai avut cineva problema asta , si o sa posteze cum a remediat .Astept raspunsuri in continuare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am si eu aceeasi problema la usa spate stanga

La inceput am ignorat-o dar intr-o noapte s-a apucat sa urle alarma de parca cineva ar fi fortat o usa.

o deblocam,o blocam la loc si dupa 2 min incepea din nou sa urle.

Am fost nevoit sa dezactivez alarma.

A doua zi am fost in service cu ea. Mi-au schimbar actuatorul din usa. A mers bine cam o saptamana dupa care a inceput iar sa urle.

Din nou la service, solutia: schimbare alarma si inchidere centralizata.

Nu am acceptat solutia si am mers la alt service. mi-au reparat-o pentru 3 zile.

De atunci am fost la vreo 5 service-uri cu ea. Am dat la bani de mai bine puneam o alta alarma.

Am si in prezent aceasta problema. Deci daca gasesti tu solutia ( sau daca iti schimbi alarma si inchiderea si va merge bine) anunta-ma si pe mine

Link către comentariu

falcoone, eu nu am alarma, doar inchidere centralizata, pe telecomanda(cheie briceag),inca nu am desfacut usa sa vad ce broscarie e acolo, dar daca ii dau de cap, iti spun ce am facut.Ai zis ca la tine au schimbat ACTUATORUL. Asta insemnind,motorasul de actyonare, sau ce?

Link către comentariu

Azi am observat ca daca ridic cu mina de butonul de blocaqre,se deschide bine din ext.Culmea e ca nu se manifesta intotdeauna defectul.Mai astept sa vad, poate isi revine.................sper.

Link către comentariu

Da de ce nu dai jos fata de usa sa vezi ce-i pe-acolo ? Poate e mizerie. Cureti un pic si gata. Si daca tot desfaci schimba si clipsurile alea de plastic. E un 1 leu bucata. :icon_geek:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am si eu o problema cu inchiderea centralizata.

La un Golf IV din 2001 cu inchidere centralizata dar fara telecomanda am montat o alarma Viper 350HV.

La armarea/dezarmare alarmei se inchideau/deschideau si usile.

Asta vreo 2 luni, ca pe urma a inceput sa faca figuri: la dezarmarea alarmei nu se mai deschideau si usile, dar nu era asa deranjant pentru ca se intampla rar si descuiam cu cheia de la usa soferului toate usile.

Asta pana azi, cand am descoperit ca la dezarmarea alarmei nu se mai descuie usile dar nici nu pot sa le mai deschid de la usa soferului - trebuie sa deschid fiecare usa separat, inclusiv portbagaj.

A mai patit cineva chestia asta ? Stiti ce poate fi de vina ?

Link către comentariu

Azi am fost la benzinarie si am descoperit ca daca nu merge inchiderea centralizata nu se deschide nici capacul de la rezervor. :)

Exista vreo metoda sa deschid capacul ala fara inchidere centralizata ?

Link către comentariu

Am rezolvat, era o siguranta arsa. :)

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Si eu am exact aceeasi problema insa nu ma incumet sa ma duc sa cumpar actuator nou pentru problema asta.

Am decis ca dau jos de pe usa tot (nu inainte de a cumpara neshte cleme de usha de la volksparts - aviz lui alex) si o sa ma uit ce se intampla. La mine situatia e un pic diferita - eu nu am iala in usa dreapta si cand vrea nevasta sa o deshida din afara pana acum ceva timp tragea de doua ori de manerul usii usor si la a doua incercare se deschidea. Daca nu se deschidea mai actionam actuatorul o data - mai apasam pe deschidere la cheie si iarasi mergea deschisa usa din prima sau a doua incercare.

Ei acum usa insista sa se incapataneze si nu mai merge cum amd escris mai sus - ocazional nu mai merge deloc deschisa din afara si numai din interior.

Cand apuc sa o dau jos am sa fac neshte poze ca la carte si o sa le postez - sper sa am timp ...

Link către comentariu

defectul(partial)vine de la lipiturile reci de pe placuta de comanda aflata in broasca,in majoritatea cazurilor.se scoate de pe masina si apoi vezi cum sta treaba numai dupa ce o desfaci toata si cu pistolul de lipit intaresti vechile lipituri

Link către comentariu

am si eu probleme la usa din stanga: Sunt perioade cand daca incerc sa descui/incui masina de la usa din stanga, se descuie/incuie doar aceasta. Senzatia lasata la deschiderea acesteia ar fi aceea ca usa se descuie mecanic si nu electromagnetic. Daca stau bine si ma gandesc, aceeasi senzatie o am si cand incui masina de la o usa deschisa (nu descuiata). Bun, sa zicem ca am descuiat doar usa din stanga, pt ca doar asa merge, ledul de langa Bulb este inca intermitent, iar restul usilor inca inchise.

Daca incerc sa incui/descui masina de la usa din dreapta, totul este ok. Inchiderea/deschiderea functioneaza bine. la fel si ledul si inchiderea geamurilor in cheie.

De la usa din stanga nu mi se mai inchid geamurile din cheie, pe cand de la usa din dreapta da.

Am dat in yala si cu spray de curatat contacte, si nici un rezultat.

:))

Ce naiba poate sa aiba?

A mai patit cineva asa ceva?

LE: nu am alarma sau inchidere centralizata pe masina

Modificat de john_otto
Link către comentariu

Cred ca problema e din sistemul de blocaj(inchidere)a usi.......................

Inchiderea din telecomanda, sau inchiderea din cheie, pun in actiune acel motoras pe care il vezi tu acolo. In poza, am incercuit micro-switchurile, care sunt actionate la rotirea cheii in yala si care pun in miscare motorul. Din interior, de la maner, deschiderea se face mecanic.

Daca vrei setul complet de poze, despre cum se desface usa+mecanismul timite-mi un PM.

La tine s-ar putea sa fie: motor cu probleme (contacte imperfecte), mecanismul de plastic imbacsit si blocat, sau 1 micro sw, cu o lipitura rece.

Mecanismul se da jos relativ usor, singurul lucru important de care trebuie sa tii cont, este coborarea geamului cu ~10cm, pana la observarea suruburilor macaralei de prindere a geamului, in dreptul dopurilor de cauciuc de pe fata metalica galvanizata a usii.....(2 dopuri negre de cauciuc)

Rudolf

P.S. catre Moderatori...

Cand se va elimina nick anterior ??? Perioada de gratie de o luna a expirat de mai bine de 1 an......

post-5187-1185911125_thumb.jpg

Modificat de Rudy
Link către comentariu

@rudy, ca sa am acces la acel motoras, trebuie data jos si fata de usa galvanizata?

poti sa ma ajuti cu poze pt demontare? daca iti este mai usor poti sa le trimiti la adresa: mini172000@yahoo.com.

Mersi. salutare

Link către comentariu

Am patit-o/comis-o din nou...

Sper sa fi nimerit topicul potrivit, deci e vorba de problema cu inchiderea centralizata: cand actionez actionez butonul de inchidere usile se inchid, dar portbagajul nu se inchide si nu merge nici cu cheia sa fie inchis.

De la ce e? Sigurante arse? Fir intrerupt?

Link către comentariu

acum cu zilele astea ploioase usa iara nu s-a mai deschis cum trebuie. sa fie oare vreun contact imperfect care sa reactioneze ciudat la umezeala?

Link către comentariu

Buna ziua,

Am avut si eu o problema similara atunci cand masina era noua: la usa stanga spate nu s-a mai inchis usa in momentul inchiderii centralizate. Butonul a ramas sus. L-am apasat (hm, a mers parca un pic mai greu) si a fost OK. Asta de cateva ori, apoi a inceput din nou sa mearga bine si nu a mai facut neplaceri in cei cinci ani care au urmat.

Am scris asta nu ca sa indemn la a nu se face nimic, ci ca sa dau o speranta ca treaba se poate remedia de la sine.

Link către comentariu

salutare. tocmai ce am venit cu masina de la mecanic. a desfacut toata fata de usa, si a constatat ca problema provine de la butuc (de fapt e tot mecanismul din dreptul butucului). El zice ca nu poate decat sa mi-l schimbe, si pretul unuia nou este 200 euro pe comanda. :offtopic: . Voi ce parere aveti? sa fie oare asa de scump? Tot el mi-a recomandat sa apelez la alt coleg de-al lui ca sansele sa imi repare butucu sunt de 80%. Ce ma sfatuiti?

Link către comentariu

Pai, eu as incerca sa repar butucul si daca nu merge nici reparat atunci o sa imi iau unul nou.

Insa nu la exorbitantul pret de 200 EUR - tocmai mi-am cumparat kit ambreiaj !!! la pret sub banii astia!

Ia numarul reperului si intereseaza-te de pret in alte parti nu la ce spune mecanicul.

Link către comentariu

@ john_otto. cam aceeasi problema o am si eu. am fost la un service specializat la noi si mi-au reparat lipiturile de pe placa din butuc. Cei de acolo mi-au recomandat sa nu cumpar butuc nou si sa imi pun o alarma pe masina si ies mult mai ieftin si mai practic.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

azi pare ca m-a lasat inchiderea...nu mai pot inchide din telecomanda si basta :) am 2 chei tip briceag si nu merge cu nici una. poate fi siguranta? ce simbol are ca sa stiu macar unde sa ma uit.... :) a...si altceva la fel de interesant..odata cu nefunctionarea telecomenzii pot deschide si inchide geamurile electrice din butonul din masina chiar si cu cheia scoasa din contact ...

Modificat de 82bog
Link către comentariu

Uite sigurantele. Incearca 6 si 14 in grupul de sus, cu sigurante mici.

post-8441-1187929677_thumb.jpg

post-8441-1187929775_thumb.jpg

Link către comentariu

Uite sigurantele. Incearca 6 si 14 in grupul de sus, cu sigurante mici.

din pacate la mine acele iconite nu apar. ar putea fi altul semnul inchiderii centralizate ?

Link către comentariu

din pacate persista problema si nu pot inchide masina decat din cheie; am observat si alta chestie ciudata. dupa ce opresc masina , scot cheia din contact pot deschide si inchide geamurile din butoanele de pe usi. daca deschid o usa insa, acest lucru nu se mai intampla. la scanarea cu vag com nu a aparut nici o eroare.chestia asta mi se intampla dupa ce am schimbat casetofonul... recomandati-mi un electrician

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!