Jump to content

Inchidere centralizata - Probleme

scirocco
 Share

Postare recomandată

am un golf IV 1.9 tdi scurt si am probleme cu inchiderea centralizata. Se inchide si se deschide singura, usa din dreapta nu se deschide sau inchide de la inchidere numai manual, iar haionul se deschide foarte rar de la inchiderea centralizata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

361

• Al Bundy

299

• kelu

154

• marius1982.11

49

numai din diagnoza afli problemele cel mai elegant si rapid..

oricum fiecare modul confort din usa stocheaza erorile legate de lipsa continuitate prin broaste

Modificat de alios
Link către comentariu

da, se rezolva... una usa are probleme cu lipiturile reci sau motoras, usa sofer probleme cu switch sau lipituri reci si pe spate - ori firele intrerupte in mansonul de cauciuc dintre hayon si caroserie... sau actuator cu probleme.

Link către comentariu

• 1 month later...

ma innebunit modulul de pe partea soferului nu mai intra in safe doar cateodata am refacut de 2 ori lipiturile am curatat colectorul motorasului merge perfect eroarea este :

01331 - Door Control Module; Driver Side (J386)

49-10 - No Communications - Intermittent

ce trebuie sa mai verific?

Link către comentariu

Firele dintre usa si stalp sau modulul in sine defect.

Link către comentariu

Salut!

am o problema la inchiderea centralizata (sau mai multe).

cateodata cand inchid din telecomanda imi ramane semnalul aprins (de cele mai multe ori pe partea stanga, uneori toate), nu ma refer la pozitii ca atunci cand lasi semnalul pus pe o parte sau alta, ci la semnal atunci cand clipocesc.

si mai sare din cand in cand siguranta dupa ce o inchid-la asta ramane sa verific lipiturile si switchurile.

ceva pareri?

Link către comentariu

ai alarma after market? daca da, problema de la ea este.

cand sare tamburusul de la usa - adica nu ramane incuiata - e de la lipitura rece, la yala.

Link către comentariu

da, am o alarma montata dar i-am scos sigurantele ca sa nu mai functioneze. era enervanta.

marea problema este ca mi-a topit un lucas si trebuie tot timpul sa fiu atent cand o inchid sa nu ramana aprinsa.

s-o demontez?

Link către comentariu

mai mult ca sigur, de la alarma este. vezi unde a conectat alarma, la circuitul de semnalizare - de acolo e problema - eventual, scoate-i mufele din centrala - care se afla sub bord, mai mult ca sigur.

Link către comentariu

referitor la postul 404 am verificat firele de la usa cu pricina sunt perfecte atat vizual cat si masurate continuitatea verficat mufa modul ,dat cu spary contact , strans pini din tot ce inseamna mufe ,refacut lipituri mufa modul refacut lipituri broasca curatat colector motoras!!! Sa inteleg ca astea ar cam fi si trebuie sa inlocuiesc modulul?

si daca gasesc alt modul trebuie sa fie acelasi cod ca al meu sa fie de pe aceiasi masina si de pe aceiasi parte? mi-a mancat zilele portiera asta! :grrrrrr:

Link către comentariu

dupa ce am sters eroare nu a mai aparut si din 4 actionari a inchiderii de 3 ori face figura si nu e neaparat sa dechid portiera sa misc ceva in usa... daca nu intra in safe nu ar trebui sa apara iar eroarea daca este de la modul ? Pe 46-con la measuring pe grupu 3 a 3 casuta cand incui din interior arata lock apoi nu mai arata unlock cand descui ca la celelate usi trebuie sa deschid la propriu portiera sa-si revina oare de aici sa fie si defectu?

Link către comentariu

Salutare. Am si eu o problema cu inchiderea centralizata. Am o cheie normala cu 2 butoane, pana acum o saptamana toate bune si frumoase. De atunci nu mai merge sa o inchid/deschid din telecomanda. I'am cumparat alt set de baterii, dar degeaba. Si faza nasoala e ca de deschis o pot deschide cu cheia, insa daca vreau sa o inchid, trebuie sa inchid fiecare usa individual.

Link către comentariu

E posibil sa ai probleme cu yala de la sofer.... plafoniera, pe pozitie usa deschisa - cu toate usile inchise - sta aprinsa ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna

Se desface burduful de cauciuc care ascunde cablurile dintre usa si stalpul central (se scoate "buza" chiar de langa stalp". Acolo in sunt doua conectoare (unul sonorizare si celalalt inchidere centralizata), probabil cel de la inchidere s-a desprins din cupla sau este partial desfacut.

ok, da' mi-a spus acum ca probabil nu e aia ca in momentul in care blochezi / deblochezi butonul ala incearca si el sa miste putin da' nu reuseste laugh.gif ...

Buna ! Poti sa-mi spui ne spui te rog cum a rezolvat prietenul tau problema si care a fost defectiunea pana la urma . Aceasi problema o am si eu de la o vreme nu mai comuta butonul de blocare / deblocare usa stanga spate tot la un VW Golf 4 TDI .

In momentul in care apas blocare sau deblocare usi se misca ceva dar nu mai face cursa completa ca si celelalte 3 usi .

Cum a rezolvat prietenul tau pana la urma ce problema a fost ? Mersi

Modificat de VW Golf_27
Link către comentariu

E un arculet de pe broasca rupt, unul cilindric, ala incercuit din poza.

post-1788-0-89224500-1347566226_thumb.jp

Link către comentariu

E un arculet de pe broasca rupt, unul cilindric, ala incercuit din poza.

Multumesc pentru raspuns . Nu stiti este undeva de cumparat doar arcul sau se poate improviza ceva ?

Link către comentariu

Nu gasesti arcul si nu ai ce improviza, doarv sa-l iei de la o alta broasca defecta, dar care alta defectiune.

Link către comentariu

Nu gasesti arcul si nu ai ce improviza, doarv sa-l iei de la o alta broasca defecta, dar care alta defectiune.

O sa incerc sa caut pe la schrot de masini poate au cei de acolo o broasca defecta si ma inteleg cu ei doar pentru arc . Mai intai voi demonta totusi sa vad daca nu pot face ceva cu arcul existent poate e doar iesit din locas .

Multumesc oricum pentru ajutor !

Link către comentariu

Salutare, am si eu o problema la centralizata. Usa de la sofer incuie toate usile doar din cheie, din interior nimic. Doar usa pasager le incuie din interior pe toate in afara de usa sofer. Nu mi se aude nici buzzer-ul cand uit farurile aprinse. Ce-i ciudat e ca plafoniera, becul rosu din usa sofer se aprinde cand o deschid iar in panoul electric lipseste siguranta 14, in gaura ei nu exista decat un piciorus metalic.

Oare sa fie dus vreun switch sau cablurile rupte?

Link către comentariu

Asa ai luat masina sau a aparut pe parcurs problema ?

la o diagnoza ce zice?

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Asa am luat-o. N-am apucat inca sa o pun pe tester, o am doar de 2 saptamani.

Link către comentariu

e varianta fara modul confort, geamuri manuale fata spate ?

daca da, trebuie verificata yala si cablajul.

Link către comentariu

Da. e fara geamuri electrice. inseamna ca tre sa desfac portiera

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!