Jump to content

Inchidere centralizata - Probleme

scirocco
 Share

Postare recomandată

Antena - e un fir care pleaca pe stalpul fata de la sofer. Mai poti incerca prelungirea ei, sa vedem daca pe tine te ajuta.

Altfel, problema e de la telecomanda.... si se rezolva prin cumpararea alteia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

361

• Al Bundy

299

• kelu

154

• marius1982.11

49

Salutare tututror un micajutor daca se poate.Am un golf 4 variant ai de cind am luat masina nu functioneaza inchiderea pe cheie ci numai cea centralizata de la telecomanda am doua chei la masina dar nu functioneaza nici una sa fie blocate usile de cei care au instalat inchiderea.Multumesc

Link către comentariu

Inchiderea din butoanele de pe cheie..... ? sau din butuc ?

Daca vb de butuc - e posibil sa fie gripat - baga wd40 la greu in el si incet incet, poate-si revine.

Link către comentariu

Nu mai merge inchiderea centralizata de pe cheia bricaeag(ma rog de pa ambele chei nu merge).Am schimbat bateriile si a mers o luna de la 1/2 metru fata de masina.Dupa o luna nu mai mergeau deloc(mergeau doar mecanic).Se pare ca mi se consuma bateria intr-o luna.Am pus alt modul de confort(acelasi cod) si simptomele se mentin(adica tot nu merge inchiderea).Ultima solutie e sa iau o radiotelecomanda sa vad daca merge.Alte probleme ascunse ar putea fi(ceva scurt undeva.....)?Mentionez ca ambele chei ''au cazut'' in acelasi timp(cam mare coincidenta sa pice ambele in acelasi timp,avand in vedere ca numai 1 o folosesc) si am incercat si resincronizarea cheilor,avand acelasi rezultat,adica nimic :banghead:

Link către comentariu

@neag: poti testa cu o telecomanda cunoscuta ca buna; daca nu ai de unde sa faci rost, te pot ajuta cu una pentru teste.

Cu schimbatul bateriilor e o adevarata loterie. Am avut baterii care au functionat 1 saptamana.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna am si eu o problema la inchiderea centralizata ...acu 1 luna de zile cam:-? am fost si mi'am pus difuzoare pe spate la masina am platit instalatia am pus si casetofon nou ..si cand am plecat de la ei am observat ca nu mai mergea din cheiea tip briceag sa inchid/deschis :-< si am fost peste o 1 saptamana la ei nici bine nu am apucat sa ii intreb ce are si o zis "Nu avem ce iti face" dar nici nu terminasem povestea:| probabil era el intr'o dispozitie proasta ..ceva sfaturi ?..am incercat cu tinerea apasata a cheii toate care se puteau si am schimbat si toate sigurantele..

Link către comentariu

daca doar inchiderea centralizata nu-ti merge, din cheia briceag, ai schimbat si bateria - incearca o resincronizare a telecomezilor, cu ajutorul VCDS-ului.

Switch-ul din usa soferului, banuiesc ca functioneaza bine - nu ramane blocat pe pozitia usa deschisa......

Link către comentariu

Am schimbat bateria si am incercat si resincronizarea la cheie..si tot nu a mers ..beculete se aprind din telecomanda...ca si cum ar functiona la inceput

Maine probabil ma duc si la un tester sa vad ce ar putea fii:-?

Link către comentariu

sa verifice si in blocurile de masura, daca receptioneaza sau nu, telecomanda.

Link către comentariu

Oare asa mare stricaciune a facut punerea boxelor pe spate in portiere?:-?

Modificat de lordtaz
Link către comentariu

nu cred. Intai scaneaza masina, vedeti ce erori sunt si vedem dupa aia.

Link către comentariu

Multumesc pentru sfaturi ..o sa anunt maine ce i'a gasit ..

Link către comentariu

am rezolvat problema in mare parte ...si sunt dezamagit de ce am auzit:)) cum am pus boxe pe spate am si schimbat casetofonu...iar VW cica nu suporta alte casetofoane doar cele originale de la ei ..si am scos casetofonu si cum am scos mufele ..mergea:| ce sec ...dar nu ma pot bucura de muzica clara etc...:-< cam dezamagitor

Link către comentariu

asta e o mare MINCIUNA ca vw nu suporta casetofoane after market. mergi la cineva care chiar stie sa monteze asa ceva si e la curent cu faptul ca un casetofon AM pe un vw trebuie legat atipic fata de un logan sa zicem...eu am banuit din start ca de la cass ti se trage, dar am zis poate ma insel...sunt "n" posturi si pe acest topic si pe altele legate de problema asta, respectiv disfunctionalitati ale inchiderii dupa montarea casetofonului AM. deci repet- e o prostie ca vw nu ar suporta decat casetofoane originale.asta chiar e tare :lol:

Link către comentariu

da, tare rau..... eu am gasit cass montat aiurea, care facea ca tempomatul sa nu functioneze. Plus ca le mai arde si clonele, cu ocazia asta.

Link către comentariu

am rezolvat problema in mare parte ...si sunt dezamagit de ce am auzit:))

Din mufa de la casetofon, unde sunt firele de alimentare si masa, scoate firele si sa ramana doar urmatoarele: masa pe pin 8, alimentare pe 5 si 7, alimentare prin contact pe 4. Atat, celelalte scoate-le sio o sa mearga.

Link către comentariu

Am si eu o problema cu inchiderea centralizata. De fapt, nu cu inchiderea ci cu semnalizarea la inchidere. Cand am luat golful meu, la inchidere imi clipeau o data semnalizarile si la deschidere de doua ori. Dar de ceva vreme nu imi mai clipesc decat la deschidere de dou ori. La inchidere se incuie toate usile dar fara semnalizari. Are cineva idee care poate fi cauza?

Link către comentariu

da, nu-ti mai intra o usa pe safe. Urca in masina, incuie din telecomanda si vezi care usa se deschide la prima tragere de maner - care se descuie, aia e de vina.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

O sa fac treaba asta maine dimineata. Dar totusi ce inseamna ca nu-mi intra pe safe? E posibil sa-mi deschida cineva portierele din afara?

Link către comentariu

exclus - doar din interior... si atunci o sa inceapa alarma.

Link către comentariu

o sa incerc maine dimineata de acuma multumesc foarte mult ..o sa revin cu un raspuns daca intr'adevar merge...

mi se parerea si ciudat ca atunci cand scoteam cheia din contact casetofonu inca mergea:-? dar nu se auzea nimic

Modificat de lordtaz
Link către comentariu

Ajutor!

Aveam niste probleme cu portiera stanga fata. Geamul se deschide doar cativa milimetri cand apasam butonul si nu se descuia din telecomanda cateodata din prima, la doua incercare functiona. La restul portierelor functioneaza perfect. Macaraua de la geam e ok.

Am schimbat motorasul cu unul de la dezmembrari dar al cauri cod in loc de 1c1959801a cum e pe cel de pe masina era J in loc de C, iar geamul functione perfect dar nu mai functiona inchiderea .

Ma poate ajuta cineva ?

Link către comentariu

nu iti mai functioneaza inchiderea din telecomanda?sau mecanic?geamul iti merge acuma?Bateria la telecomanda e buna?cu nici una dintre chei nu merge inchiderea?incerca o resincroniare a cheilor.

Modificat de neag
Link către comentariu

Din telecomanda, se intampla uneori sa apas si portiera la sofer ramane inchisa si daca mai dau o data se deschide. Restul portierelor functioneaza normal. Bateria e ok, cu cealalta cheie e la fel.

Cu motorasul acela cu J in loc de C geamul merge bine, dar nu merge inchiderea la portiera respectiva deloc, nici inchis, nici deschis.

Cred ca problema e din modulul ala de la motoras.

Link către comentariu

S-a spus de nenumarate ori ca modulele 1J nu sunt compatibile cu cele 1C. Pune ce ai avut pe masina daca vrei sa-ti functioneze corect.

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!