Jump to content

Inchidere centralizata - Probleme

scirocco
 Share

Postare recomandată

Salutare.

De cateva zile ma confrunt cu o problema la golful din semnatura.

Mi-am pus la masina acum un an jumate cheie tip briceag. Pana acum a mers fara probleme insa de vreo saptamana ma chinuie un anumit aspect destul de deranjant. Cand incui portierele din telecomanda se incuie toate 4 inclusiv haionul, dupa care usa dreapta fata se descuie singura si nu merge incuiata decat din cheie.

Pana sa imi dau seama de problema am uitat de vreo cateva ori masina descuiata.

Daca stie cineva rog sa imi spuna si mie ce e de facut.

O seara placuta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

361

• Al Bundy

299

• kelu

154

• marius1982.11

49

Ai probleme cu lipiturile de pe placa electronica din broasca usii dreapta fata. Trebuie data jos broasca , desfacuta , refacute lipiturile si problemele o sa dispara.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Laurentiu Sorin

Salut pe toti!

Am si eu o problema cu inchiderea de la Bora mea.Daca poate cineva sa ma ajute as fi recunoscator!

Cand plec dimineata,si actionez butonul de deschidere de pe cheie(tip briceag) masina nu se descuie si incepe alarma de fabrica(claxonul).Bag cheie in broasca descui masina si totul revine la normal.Plec cu masina si toata ziua nu mai am nici o problema,se incuie,se descuie din cheie ,normal.Ajung acasa o incui fara probleme din cheie iar a doua zi cand vreau sa plec iar nu merge!!!Am fost si am pus vag-com-ul pe ea nu apare nici un defect,dar atunci inchiderea mergea.

Daca s-a mai confrntat cineva cu problema asta si cum s-a rezolvat?

Multumesc mult pentru ajutor!!!

Link către comentariu

Am si eu o intrebare am un golf 4 in 4 usi si de o vreme imi face o usa pe spate niste probleme cand o inchid din alarma restu se inchid aia se deschide...si cand dau deschidere restu se deschid normal si aia se inchide ...deci fix invers face si inclusiv cand dau comanda din comenzile de pe usa fix identic adika se inchide cand trb sa se deschida si invers ...idei? mss

Link către comentariu

posibil lipituri reci pe placa broastei sau pini oxidati

Modificat de kelu
Link către comentariu

E, ne testeaza .....ca i-am spus de doua zile ca trebuie sa-i dau jos yala si sa ma uit la ea......

Robert, nu mai are Mari rabdare pana sambata ?

Link către comentariu

Salut, am urmatoarea problema: nu-mi mai merge inchiderea centralizata, adica alarma e pusa, usile inchise, apas pe butonul telecomenzii si nimic, e mort. Am schimbat bateria la telecomanda, tot nimic.

Intrebarea mea este: daca descui usa cu cheia, se dezarmeaza automat si alarma sau incepe sa urle?

Link către comentariu

Depinde cum e setat modulul confort. Daca alarma e aftermarket, sigur nu se dezactiveaza cand descui. E posibil sa nu iti mai recunoasta telecomanda...se mai intampla. O deschizi, pui contactul si apesi butonul valet, cf instructiunilor alarmei. Sau....ii scoti siguranta.

Link către comentariu

Laurentiu Sorin

N-are nimeni nici o parere,vis-a-vis de problema mea?

Haide-ti ajutati-ma,macar cu pareri!!!

Link către comentariu

In primul rand, e important sa faci o scanare acum, sa vedem ce eroare a stocat..... E posibil sa fie ceva probleme la modulul confort sau calculatorul de usa. Pana una alta, verifica sa nu fie ceva oxidat sau mai rau, in mufa de la calculatorul de usa - e corp comun cu calculatorul de usa.

Link către comentariu

Laurentiu

Este posibil ca un contact din yala (sunt 4 parca) sa-ti faca probleme. Verifica-le functionarea cu vagcom.

Modificat de cuiuda
Link către comentariu

Nu sunt lipituri reci la yala...ca nu se descuie toata masina....

Link către comentariu

Laurentiu Sorin

Nu se descuie nici o usa.Cand am pus ultimadata vag-ul a dat o eroare 00849. atunci a sters-o.Sper sa mai reusesc sa pun iar vag-ul sa vad daca a mai aparut.Asta sau altceva.Il rugasem pe un tip sa vina la mine, dimineata, sa puna testerul atunci cand nu merge inchiderea dar nu a putut venii astazi.

O sa revin cu detalii!Ca asta e rau ca daca plec cu masina cand ajung la mecanic,inchiderea merge normal si nu mai apare nimic pe tester.

Link către comentariu

Nu are legatura cu comportamentul inchiderii. E "paralela"..

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Salut.Am si eu o problema la inchidere.seara o incui si dimineatza o gasesc deschisa...Odata am iesit in oras la un suc cu prieteni ...am incuiat-o si dupa ce am plekat de langa ea am auzit cum s-a deschis!ce poate fi? mersi

Link către comentariu

Posibil vre-un contact prost in broasca usii. Stai cu vcds pe modulul fe confort, incui masina si vezi care switch lucreaza.

Sent from Al Bundy iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Stie cineva un servis prin brasov care se ocupa de inchideri centralizate? Sa se uite la micro swich si la lipiturile de pe placa ... Ca e prea frig afara ca sa ma uit eu.

Link către comentariu

La service schimba broasca cu totul ca sa-ti dea garantie.

Sent from Al Bundy iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Sti cumva cat costa broasca? Ca eu gasisem un la 6 mil noua din magazin

Link către comentariu

sau second hand - 150 lei.

Link către comentariu

@hitmanbv11-pentru unswitch si lipituri vrei sa schimbi toata broasca?gandeste-te ca acea broasca second-hand e tot de o seama cu a ta sau mai veche/noua cu un an,doi si tot vei avea probleme cu ea mai devreme sau ma tarziu

Link către comentariu

Laurentiu Sorin

Dupa cate inteleg de la voi,la mine nu este vorba de un switch defect?

Sau de o lipitura in broasca proasta?

Acum intr-o seara,dupa ce am incuiat-o,a plecat alarma asta de fabrica de mai multe ori(6-7 ori).Mentionez ca afara ere forte frig.Dimineata cand m-am dus la masina am descuiat-o cu cheia manual,iar dupa ce am mers cu ea binenteles ca inchiderea si-a revenit.De doua zile merge bine.afara a fost ceva mai cald .Oare sa fie vreo legatura intre temperatura si functionarea inchiderii?

Link către comentariu

NU ce spun cei de aici spun ca se manifesta altfel defectele legate de switch sau lipituri reci in usi. Cauta altceva . Desfa modulul de inchidere poatre are condens...etc. Electronica este foarte sensibila la temperatura.

Modificat de divinewind
Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!