Jump to content

Inchidere centralizata - Probleme

scirocco
 Share

Postare recomandată

Incearca sa desfaci fata de usa de plastic, sa scoti mufa din calculatorul de usa si sa alimentezi direct motorasul de la yala.

Scoti mufa din calculatorul de usa, si trimiti 12v pe pinii 17 (fir culoarea mov) si 7 (fir albastru).

inversand polaritatea comanzi inchis/deschis. Poti sa mai bubui in usa, cand incerci asta...poate motorasul isi revine.

Daca nici asa nu merge, e bucurie mare.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

361

• Al Bundy

299

• kelu

154

• marius1982.11

49

am si eu o problema cu o usa, dar la mine e taman invers. cand am cheia in contact si apas butonul de pe usa soferului, toate usile se inchid cum trebuie, dar la usa de pe stanga spate ii sare "tumburusul". de la ce poate fi?

Link către comentariu

Lipituri reci in placuta de la usa respectiva.

Link către comentariu

unde se gaseste mai exact placuta asta in usa si cum o repar?

Link către comentariu

mersi mult, Al Bundy. am cam dat de dracu, dar trebuie s-o fac si pe asta ...

Link către comentariu

Incearca sa desfaci fata de usa de plastic, sa scoti mufa din calculatorul de usa si sa alimentezi direct motorasul de la yala.

Scoti mufa din calculatorul de usa, si trimiti 12v pe pinii 17 (fir culoarea mov) si 7 (fir albastru).

inversand polaritatea comanzi inchis/deschis. Poti sa mai bubui in usa, cand incerci asta...poate motorasul isi revine.

Daca nici asa nu merge, e bucurie mare.....

poate o sa para o intrebare mai stupida insa nu ma prea pricep. calculatorul de usa e cel de pe stalpul masinii intre usi? sau e pe interiorul usii dupa fata de usa?

Modificat de dillyman
Link către comentariu

Mihai.Nechifor

E in usa, prins de fata metalica. Are o mufa mare intrata in el, cu o siguranta de blocare, care iese prin tragerea in jos

Link către comentariu

Ca idee - pe spate mufa nu are siguranta de care sa tragi in jos, ca sa o scoti. Are doua urechi - cleme. Tragi de mufa si iese.

Link către comentariu

Salutare.

Am rezvolvat-o usa insa a fost cam ciudata treaba. s-a uitat un electrician la ea si nu a reusit sa o deschida deloc, asa ca o pune pe tester unde apar 2 erori:

00931 - Locking Module for Central Locking; Rear Right (F223): Implausible Signal

01334 - Door Control Module; Rear Right (J398) 49-10 - No Communications - Intermittent

Am presupus ca e de la faptul ca am scos mufa asa ca am sters erorile, concluzionand ca problema e pur mecanica, si am reincercat din nou usa fara succes. Si umbland din nou la mufa sin stalpu usii au reaparut erorile. Dupa ce le-am sters din nou, am reincercat usa si.. surpriza mergea de la sine. Insa cele 2 erori nu apareau de la scoaterea mufei. Deci problema desi era in mare mecanica, era totusi si ceva electria, sau cel putin asa zicea electricianul.

Oricum sper sa nu mai fie probleme, desi tipul zicea ca avand in vedere ca s-o blocat de la sine si si-o revenit singura, avand in vedere ca noi doar am sters de 2 erorile si am mai ciocanit in dreptul inchizatoarei de la usa, ca se mai poate intampla.

Link către comentariu

si nu ai desfacut yala, sa vezi ce e cu ea ? daca nu ai desfacut-o, mare greseala..... o sa ramana blocata de nu o mai deschizi, intr-o buna zi.

Link către comentariu

Nu am mai desfacut ca tipu la care m-am dus era electrician si nu prea avea ce sa-i faca la partea mecanica. Si sa ma duc la altu pentru partea mecanica nu am avut timp deoarece a doua zi am si plecat la timisoara. iar aici, prioritatea nu mai e usa care totusi merge acuma, avand in vedere ca a inceput sa imi faca fite la motor :angry: . dar despre aia in topicu potrivit

Link către comentariu

Sa nu o lasi asa. Dupa ce rezolvi cu "pipota" sa desfaci yala. Risti sa iti ramana usa blocata si sa mai o desfaci facand praf yala.

Link către comentariu

In domeniul tehnic nu exista minuni. Merge din ce in ce mai prost asa ca asculta ce zice Florin cu luare aminte.

Link către comentariu

Am si eu o problema cu inchiderea centralizata, uneori usa de pe stanga spate nu se descuie o data cu celalte, am observat asta si ieri cand am descuiat portbagajul din cheie.

In urma cu ceva timp am schimbat broasca stanga spate cu una din dezmembrari pe acelasi motiv : usa stanga spate uneori nu se descuie din prima!

Si inca o nedumerire este zgomotul produs de broasca pusa din dezmembrari, parca e mai zgomotos motorasul din broasca decat restul .

Modificat de Kicker
Link către comentariu

Yalele - sunt unele mai zgomotoase, unele mai linistite....

Acum, daca nu deschide din prima, poate sa fie colectorul la motoras murdar. Oricum, dupa ce o desfaci, cureti colectorul la motoras si refaci lipiturile de pe placa, nu o sa mai ai problema asta.

Eu ti-am recomandat sa refaci yala ta, daca iti aduci aminte...... cel mai bine era sa desfaci yala si sa o refaci, inainte sa o pui pe masina...acum trebuie sa o dai jos, sau iti pregatesti alta yala - pe care sa o refaci inainte.

Link către comentariu

Salut.Imi poate spune cineva unde se afla modulul inchiderii centralizate la un golf 4 ? Daca se poate atasa si un foto?Ms.

Link către comentariu

Sigur. Vb de inchiderea centralizata OEM, care este gestionata de modulul confort. Acesta se afla in partea stanga a coloanei volan, sub bord. Ca sa ajungi la el, trebuie sa desfaci plasticele de sub bord - 3 la numar. Totodata, trebuie sa scoti si plasticul de pe lateral, in care vine incastrata usita de la panoul cu sigurante.

post-30007-0-53002200-1314551652_thumb.j

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

O sa verific daca mufele sunt introduse deoarece am fost cu masina la un electrician iar acesta a scos mufele pe care le-am reconectat eu dupa un timp.

Concret-venind din italia si fiind foarte frig pe drum, am gasit apa pe covorasele de la picioare iar dupa cateva zile am gasit masina cu toate 4 geamurile lasate iar acestea,dupa ce le ridicam,la cateva minute se lasau singure jos.Electricianul a zis ca din cauza apei se lasa geamurile singure.Intrebarea este:-putea sa ia electricianul modulul ca acum nu mai merge inchiderea din telecomanda?

Link către comentariu

pai spui ca electricianul a scos mufele modulului pe care le-ai reconectat tu dupa un timp, deci modulul e acolo.sau daca ai mai fost la electrician apoi, scoate plasticele si verifica daca este acolo sau nu, dar ma indoiesc ca l-ar fi luat.simptomele pe care le are masina, duc spre o defectiune din modul, dar fa si o scanare cu vag-com si vezi ce zice

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am reusit sa fac niste poze la modulul precum si la blocul de relee ce se afla sub el.Am observat ca lipseste un releu sau acesta nu este din fabrica.Am vazut ca modulul confort este crapat in partea de catre coloana volanului insa nu cred sa aiba vreun impact asupra functionarii.O sa incerc sa fac un test sa vad ce probleme pot fi.

post-25484-90287_thumb.jpg

Modificat de ARIS
Link către comentariu

Nu-ti face griji...lipseste de fabrica.

Link către comentariu

fratilor ajutati-ma sa rezolv o problema...cateodata imi face figuri broasca de pe hayon si nu se deschide...trebuie sa mai deschid iarasi usile din interior (consola cu geamulrile electrice) pot sa ii fac ceva, sau trebuie sa cumpar alta si sa o schimb?

costuri aveti idee??

multumesc

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!