Jump to content

Inchidere centralizata - Probleme

scirocco
 Share

Postare recomandată

Salutare ! la golfuletul meu uneori dupa ce dezarmez masina ori imediad mi se inchid toate usile, ori doua, ori mi se inchid in timp ce merg cu ea. imi puteti spune ce ar putea fi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

361

• Al Bundy

299

• kelu

154

• marius1982.11

49

scrie mai incet astfel incat sa putem intelege si noi care este problema de fapt. lampa din usa soferului se aprinde la deschiderea portierei?

Link către comentariu

Dupa citirea frazei de vreo 10 ori am inteles ca :

1. Dupa ce deschide usile din telecomanda se intampla urmatoarele : - imediat se inchid toate usile sau

- imediat se inchid doar 2 usi

2. In timp ce merge cu masina se inchid usile .

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

exact asa se intampla, ori se inchid toate usile, ori doar 2 usi. Lampa de la portiera sofer nu se aprinde mereu

Link către comentariu

switch dus in portiera sofer si probabil lipituri reci in cele doua usi care fac figuri, asta daca sunt aceleasi usi mereu care fac figuri

Link către comentariu

Am si eu o mare, mare problema.Dupa ce am refacut lipiturile de pe placa zilele trecute, montasem brosca doar de forma sa stea usa inchisa.Azi m-am apucat sa montez tot la loc,ii prind sufa aceea de la manerul exterior,inchid-deschid usa de cateva ori sa ma asigur ca se deschide bine dupa care incep sa-i montez macaraua de la geam.Ii prind 2-3 suruburi si ma gandsc sa-i mai fac o ultima proba sa ma asigur ca totul este bine.Inchid usa, incui-descui masina din telecomanda dupa care, surpriza, usa a ramas inchisa.Inchiderea centralizata ii merge,se incuie,se descuie dar nu vrea sub nici o forma sa se deschida,nici din interior,nici din exterior.Acum daca cineva a mai intampinat problema asta sa-mi zica si mie ca eu am ajuns la capatul meseriei cu ea,3 ore am stat si nu am rezolvat nimic.

Link către comentariu

Nu ai montat ceva cum trebuie in yala. Ai posibilitatea sa demontezi fata de usa de metal ? - avand in vedere ca ai pus doar cateva suruburi...

Link către comentariu

Yala mai mult ca sigur a fost bine pusa la loc,am facut poze sa fiu sigur ca iese bine,am folosit-o asa cateva zile si totul era bine doar ca nu pusesem macaraua la loc.Da,am dat jos fata de metal de la geam,dar nu am reusit nici asa sa fac mai nimic.Deci inchiderea centralizata ii merge bine,daca incui si trag de sufa aia de metal merge cum trebuie adica prima oara descuie usa da a 2-a oara nimic,nu deschide usa.Nu stiu de ce sa trag si ce sa mai fac.Am incercat sa dau microswitch-ul intr-o parte si sa bag o surubelnita sa desfac fortat dar nimic,nici din exterior,nici din interior.Nu se aude nimic ciudat,totul pare sa fie normal in ea.Acum singura problema e cum sa deschid usa ca yala o rezolv apoi.

Link către comentariu

Dar, manerul exterior cum se actioneaza - normal ca si cand usa e descuiata sau nu se poate actiona, ca si cand e incuiata ?

Link către comentariu

Manerul functioneaza normal,chiar usor.M-am uitat cu lanterna in usa sa ma asigur ca functioneaza mecanisnul ala cu sufa si pare sa fie in regula.

Link către comentariu

Salutare tuturot.Am o mare problema,doar ce am cumparat un Golf 4 din 2002 1.9tdi,Inchiderea mergea bine se inchidea se deschidea,a doua zi cand sa o deschid usa dreapta fata si cea din stanga spate nu se mai deschid,tamburusurile se ridica si se lasa la toate usile numai ca nu se deschid.care sa fie problema.Ajutati-maaa....Multumesc

Mentiones ca nu se deschide nici din interiorul masinii daca trag de manere.pur si simplu nu vrea de nicaieri.

Link către comentariu

@blue_slid3r- nu cumva ai tensionat shufa care se ataseaza manerului exterior? aia se pune pe maner exact cat iese ea prin gaura, nu se trage deloc de ea. ai spus ca daca incui masina si tragi de maner, tzumburusul se ridica, dar nu se descuie.e vorba de manerul exterior sau cel interior?

@gaboo- tzumburusurile se ridica si la usile care nu se deschid?

Link către comentariu

Sincer am pus capul sufei cat sa se traga de manerul exterior cam ca la celelate usi.Chiar eram cu un prieten si zicea sa nu fie prea intins.Ma refeream la manerul interior,daca incui masina de la manerul soferului si trag de sufa aia,se descuie (asa cum fac si celelalte) si daca mai trageam odata trebuia sa se deschida usa.Are vreo legatura daca ar fi sufa aia la manerul exterior prea trasa.Dar am incercat atunci imendiat dupa ce am pus sufa aia si se deschidea usa perfect.

Link către comentariu

Da tzamburusurile se ridica la toate usile numai ca nu vor sa se deschida nici din nautru nici de afara.ce sa fie?

Link către comentariu

cel mai sigur fa o diagnoza.Am un feeling ca o sa iti zica de modulul confort.Poate cureti mufele de la modul si scapi.verifici siguranta 14 si 10.Incepe cu astea.Numai bine!

PS:Ai montat cumva alrma/inchidere AM recent?

Link către comentariu

Sigurantele le-am verificat pe toate,sunt bune,la care modul te referi? a bagat calculatorul pe ea si nu a gasit nimic,poate nu se pricepea...

nu am montat nimic recent,a mers si deaodata nu a mai vrut .

Link către comentariu

Are vreo legatura daca ar fi sufa aia la manerul exterior prea trasa.

Are , de asta nu se deschide usa. Solutia, e simpla, trebuie sa scoti acea sufa din locasul de pe manerul ezterior, ca sa o scoti trebuie sa dai butucul afara, trebuie sa slabesti acel surub care il tine, iatr cu usa fara inchisa nju poti decat daca dai usa din spate jos, ca sa ai acces. Bafta.

Link către comentariu

Sau poate lovi (nu pre tare) cu pumnul in maner, eu asa am reusit sa o deschid. Probabil socul forteaza tija aceea trasa de sufa. Ideea mi-a dat-o un coleg tot pe acest topic si daca la inceput mi s-a parut o prostie din lipsa de alte soluti am incercat si a reusit din prima.

Link către comentariu

Azi am reusit sa rezolv problema destul de repede,de fapt un prieten :).A bagat surubelnita prin yala si cand am tras de manerul exterior s-a deschis,nu ne venea sa credem,chair cand vroiam sa ne apucam de taiat yala.Intr-adevar a fost prea stansa sufa de la manerul exterior si se blocase o chestie astfel incat nici unul din manere nu mai actiona yala.Am bagat wd40 la greu dupa care vasilina siliconica si am tot "frecat-o" pana ne-am convins ca nu o sa mai ramana blocata.Am montat yala la loc si sufa am setat-o la minim,adica am bagat capatul ala jos de tot in manerul exterior.acum 30 min am terminat de montat tot in garaj.Imi pare rau ca am zis sa fac o poza si de bucurie am uitat.Pot sa dorm linistit la noapte.

PS: E posibil si sa se deblocheze pe baza de pumni,sa sara la loc chestia aia,la mine nu a functinat.

Modificat de blue_slid3r
Link către comentariu

cine imi pune si mie un link sau o poza cu un modul confort ce are inchidere din telecomanda geamuri electrice si oglinzi electrice?vreau sa vad si eu cum arata unu

Link către comentariu

Da si tu o cautare pe google si o sa vezi cum arata.

Link către comentariu

Salut!Am o problema la inchiderea centralizata a usilor spate la Golf-ul meu.Problema in sensul ca se inchuie/descuie cand vor ele.Am tot citit despre aceasta problema pe forum dar niciuna asemanatoare cu a mea deoarece cred ca e vorba de un scurt pe siguranta nr 14 si nu stiu daca poate fi din aceasta cauza .Am auzit de probelma contactelor din stalp , am verificat si pare a fi in regula . Problema e ca atunci cand nu mi se inchuie nu se mai inchid nici geamurile . Va rog ajutati-ma !multumesc anticipat

Link către comentariu

ai un scurt pe undeva si iti arde sigurantele de la modulul confort - astea sunt 6 si 14. Trebuie sa o iei prin eliminare.

Link către comentariu

Salut

Masina- audi A4, 2006

cu cheia in yala se inchide (toata masina), adica manual

daca apas butonul de la telecomanda nu face absolut nimic (am schimbat bateria telecomenzii, deci nu asta e problema)

A inceput sa faca asa deodata (toata iarna a stat in garaj nemiscata, sa ma gandesc la rozatoare?!)

Multumesc

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!