Jump to content

Inchidere centralizata - Probleme

scirocco
 Share

Postare recomandată

am inchidere centralizata dar vreau si inchidere din telecomanda,stiu ca se gasesc chei briceag brute de VW.cine imi poate spune ce trebuie sa fac.

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

361

• Al Bundy

299

• kelu

154

• marius1982.11

49

sa schimbi modulul de confort cu unul care suporta telecomanda si cheile aferente - varianta scumpa

sa motezi un modul suplimentar de inchidere cu cheie briuceag THIUNDER sau alta marca - mai ieftin.

Link către comentariu

Borborean Andrei Tiber

poti incepe prin a desface portiera sofer. Usa nu se mai inchide nici mecanic din butuc?

Da usa se inchide mecanic din butuc, dar nu actioneaza inchiderea centralizata

Link către comentariu

undeva se intrerupe circuitul, verifica lipiturile de pe placa din broasca ( in special la cele de la mufa). Dupa ce demontezi fata de usa o sa-ti faci idee despre ce este pe acolo.

Link către comentariu

Borborean Andrei Tiber

Am demontat, dar am demontat degeaba pt ca nu am inbus stelas asa mare pt broasca, mai fac o incercare maine...

Link către comentariu

vezi poza.scoti dopul iti trebuie un imbus si desfiletezi pana iese butucul afara

post-77060-0-33951300-1301838774_thumb.p

Link către comentariu

Se referea la suruburile mari, de fixare a yalei...banuiesc - Iti trebuie un M8

Surubul mic, care fixeaza butucul, se desface cu un torx T20.

Link către comentariu

scule necesare pt demontat portiera:

-cheie tubulara 10 pt fata tabla si macara geam

-inbus ZX 8 (stea cu 12 colturi-cele 2 suruburi din laterala portierei)

-inbus T 20 pt butuc

-surubelnita +

-cleste patent

-pt demontat incuietoare un T 20 si 15

Link către comentariu

Triple square M8 denumire completa.

Link către comentariu

Borborean Andrei Tiber

Baieti nu va certati pt o denumire, eu oricum am inteles :blah:

Am desfacut, am refacut lipiturile pe placa, dar mai am o problema ce era si inainte, ca sa "palpaie" ledul rosu trebuie sa rotesc de 2-3 ori in butuc uneori, altadata mere din prima :vaidecapulmeu:

Multumesc anticipat :Driver:

Link către comentariu

salutare tuturor. si eu am aceeasi prb ca si Andrei Tiber, adica usile nu se mai inchid centralizat atunci cand bag cheia in butucul de la sofer. Se inchide mecanic doar cea de la sofer fara sa declanseze centralizata sau sa se aprinda beculetul de la usa. Insa atunci cand vreau sa deschid usa de la sofer se deschid centralizat toate. Adica se aud motorasele la toate usile. S-a stricat microintrerupatorul de pe inchidere ? Se poate repara ?

Link către comentariu

posibil sa aibe probleme switch-ul de pe placa yalei, care e actionat de melcul de inchidere. Se poate schimba si ala.

Link către comentariu

Borborean Andrei Tiber

posibil sa aibe probleme switch-ul de pe placa yalei, care e actionat de melcul de inchidere. Se poate schimba si ala.

Imi poti oferi un cod, pt switch :cool:

Link către comentariu

din pacate nu am. O sa ma uit acasa, ca am o yala desfacuta, sa vedem modelul si sa il identificam.

Link către comentariu

Borborean Andrei Tiber

Ok, am sa o demontez zilele astea, cand am timp

Link către comentariu

Azi am scos brosca din usa sa verific switch-ul dar l-am desfacut si sunt apropae sigur ca este bun.Intrebare: poate sa aibe vreo legatura cu lipiturile de pe placa daca switch-ul este bun dar luminile tot nu se aprind? Am unele probleme si cu inchiderea centralizata la usa respectiva (se descuie singura cateodata).

Link către comentariu

Daca switch-ul e ok inseamna ca problema e in broasca la lipituri , mai ales ca spui ca se si deschide usa singura .

Link către comentariu

am si eu o intrebare,

la inchiderea mea daca apas o data pe butonul de la cheie, inchiderea centralizata, se inchid usile dar nu se mai aprind semnalizarile.

daca mai apas de 2 ori se deschide usa de la sofer.

imi spune si mie cineva cam care ar fi problema?

Link către comentariu

deci, apesi pe inchis, se incuie, dar nu merg semnalele...apesi de doua ori pe inchis ? daca iti sare tamburusul de la inchidere si nu iti merg nici semnalele, ai lipituri reci pe placa yalei. Trebuie desfacuta si refacute lipiturile.

revin-o cu precizari mai clare, sa vedem despre ce e vb.

Link către comentariu

daca apas o data se inchie dar fara sa lumineze.

daca apas de 2 ori nu se intampla nimik.

daca apas de 3 ori se deschide usa de la sofer, celelalte raman inchise.

dar nu de fiecare data.

iar cand o deschid se comporta normal, chiar si lumunile se aprind.

Link către comentariu

am si eu o problema la usa din dreapta fata.cand incui usile functionieaza,dar cand vreau sa le deschid nu se mai ridica tamburusu si trebuie sa o deschid dinauntru.sa fie tot de la lipituri?si cand deblochez masina pe partea dreapta trebuie sa tin cheia 2,3,5 secunde pe poziistia deschis ca sa stea tamburusu ridicat

Link către comentariu

S-ar putea sa ma insel, la mine nu am incercat cand am avut probleme, dar cred ca nu ai putea deschide usa nici din interior cand piedica ar ramane apasata, daca ar fi din lipituri, adica s-ar intampla ca si cand ai inchide masina din cheie sau telecomanda si ai incerca sa deschizi din interior.

Link către comentariu

daca apas o data se inchie dar fara sa lumineze.

daca apas de 2 ori nu se intampla nimik.

daca apas de 3 ori se deschide usa de la sofer, celelalte raman inchise.

dar nu de fiecare data.

iar cand o deschid se comporta normal, chiar si lumunile se aprind.

Problema asta o aveam si eu cu usa dreapta spate,la mine nu facea mereu,dar din ce in ce mai des,nici luminile nu se aprindeau,am scos broasca,switch-ul era bun,am fost la un vecin si mi-a refacut cateva lipituri ce erau crapate si s-a rezolvat,merge perfect acum.Daca nu ai scos o yala niciodata o sa-ti fie greu,cel putin la inceput,la fel si cu demontarea ei.Eu sa fiu sigur ca ii montez toate arculetele la loc i-am facut poze cu telefonul si bine am facut ca mi-au folosit foarte mult.Spor la treaba :icon_thumright:

Link către comentariu

Daca ai lipituri reci, cea mai intalnita simptoma e ca atunci cand incui masina, usa cu probleme se incuie, dupa care se descuie singura.

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!