Jump to content

Jurnal DSG7 cu ambreiaje uscate (DQ200)

lupo_bv
 Share

Postare recomandată

Daca nu ai erori pe cutie, reprezentanta "nu e curioasa" de zgomote 😞 Am un prieten tot cu Karoq si l-am dus la o reprezentanta unde cunosc pe cineva. La fel: nu au ce sa faca pentru ca nu le accepta fabrica o cutie care, conform log-urilor, functioneaza ok. Dar conform urechii se aude "putin ciudat". Te rogi, eventual, sa iti cada cutia in perioada garantiei ca sa ti-o schimbe producatorul. Dar in general este o cutie foarte fiabila daca nu mergi preponderent in oras cu ea in trafic "bara la bara". Asa ca depinde si cum o exploatezi si... cat noroc ai!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dacă nu-mi rezolva problema, eu le dau mașină înapoi ... Ei au un TPI in care scrie că apar aceste zgomote la DQ200 și că nu pot fi eliminate prin reparație/înlocuire. Dealer-ul este obligat să aducă la cunoștința clienților aceste aspecte înainte de vânzare, nu sa afle ei ulterior că mașina lor face că o cotigă și că din perspectiva grupului VAG e ceva normal. Practic ei vând un produs cu un viciu cunoscut. Întrebarea mea este de ce nu apare problema asta la toate cutiile DQ200??? E clar că e un defect de fabricație...

Link către comentariu

stai calm, toate fac asa. Si a mea face si asa merge , asa moare( lucrez printre ele, pot sa schimb volant, ambreaje, cutie intreaga... dar nu ma stresez.  stiam in ce ma bag, nu regret alegerea)  Unele fac mai devreme, altele mai tarziu, dar toate vor face asa.

Zgomotul este de la designul ansamblului celor 2 ambreaje intr-un singur pachet. Este nevoie de niste tolerante intre placile de frictiune si discurile de ambreiaj ca sa functioneze fara frecari exagerate si etc.. si atunci mai apar zdranganeli... 

Multa lume face greseala sa creada ca DQ200 e cutie automata adevarata. Ceea ce nu e cazul. 

sa fim seriosi, in anul de gratie 2026, gasesti la simpla cautare zeci de forumuri cu experientele utilizatorilor si multi s-au plans de zgomotele respective.. si s-au invatat sa traiasca cu ele. Cine zice ca masina lui nu face asa, minte sau asculta muzica mai tare. 

nu poti compara cu alta masina, pentru ca nu sunt 2 la fel. 

Pe acelasi principiu, sa asculti motorul cum merge la relanti, cu urechea pe baia de ulei, o sa juri ca ai bataie de biela. Dar nu e cazul... 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   2 membri

• livescu
    • andrei_221
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!