Jump to content

Codari diverse/Setări Vag-Com Octavia2

cutcutro
 Share

Postare recomandată

Bundy,dar nu cumva functia asta vine standard la DSG? Eu o am.. Daca vrei putem sa ne vedem sa vezi ce e diferit la codari..poate te ajuta ceva..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

HHC nu e standard si nu cred ca o ai. Faptul ca sta in panta e datorita dsg si nu hhc.

Link către comentariu

Eu cred ca am..pt ca se aude clar ca rotile sunt infranate cand dai sa pleci de pe loc, daca pleci pana sa ii dea ea drumu. Testam intr-o zi daca vrei..

Link către comentariu

Mi-ati starnit curiozitatea. :)

De ce sta in panta o masina cu DSG?

Link către comentariu

Depinde de panta: daca e mica , masina pleaca la deal, daca e mai mare , sta pe loc, daca e si mai mare ..... nu stiu, ca am accelerat de fiecare data si nu am lasat-o sa faca ce vrea ea/

LA eliberarea franai mecatronicul cupleaza ambreiajul si il patineaza.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut ,

Care coleg ma ajuta sa imi activez si eu CH si LH la o skoda O2, 2007 , xenon( fara senzor de lumina) ?

Eventual la o intalnite la CP ?

Multumesc ,

George

Link către comentariu

Daca vii maine la Polivalenta la 11 sigur gasesti pe cineva. Cred ca o sa ajung si eu pe acolo si te ajut.

Link către comentariu

ok , maine la polivalenta :)

Modificat de Golf 1.6 fsi
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare si la multi ani tuturor :)

Am citit aproape toate paginile topicului asta, dar nu am gasit ce ma interesa pe mine.

Vreau sa-mi pun pe masina niste lupe bixenon si in locul becului de faza scurta si in locul celui de faza lunga.

Voi folosi cate un releu pt fiecare lupa deci as avea nevoie de firele becurilor doar pentru a actiona releele.

Se poate cumva opri detectia si semnalizarea de bec ars in bord doar pentru becurile de faza scurta si lunga?

Multumesc :)

Link către comentariu

Nu, nu se poate opri semnalizarea de bec ars, dar se pot pune niste rezistente de putere care sa simuleze consumul becului. Atentie unde le pui ca se incing.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

am citit cu mult interes ce s-a scris in acest topic,am si eu o intrebare daca se fac alte setari a anumitori parametri a calculatoarelor masini atat timp cat este in garantie, avem probleme cu iesirea masinii din garantie sau setarile trebuie facute in service autorizate.

Posez o octavia 2 FL achizitionata in noiembrie 2011 de noua si ma intereseaza mai multe setari,masina este DRIVE PLUS cu GPL.Va multumesc pentru orice fel de informatii,o zi placuta!

Link către comentariu

Inca nu am auxit pana acum, sa se anuleze garantia doar pentru activarea unor functii ale calculatoarelor. Daca se rescie softul sau se fac modificari hardwire, atunci da, se poate pierde garantia. Ce modificari ai vrea sa-i faci, ce vrei sa activezi ?

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Al Bundy,multumesc pentru ajutor, modificarile pe care doresc sa le fac nu sunt de soft sau hardwire,vreau sa profit la maxim de complexitatea masini si sa ne facem condusul cat mai usor si facil,mai ales in aglomeratiile urbane.

As dorii sa fac urmatoarele ajustari la masina;

-asistenta la plecare din rampa daca are aceasta obtiune in soft intarzierea aceea de 2 secunde la eliberarea pedalei de frana

-blocarea automata a usiilor la o anumita viteza prestabilita

-activarea luminilor de zi,am citit in cartea tehnica ceva legat de aceeasta setare, dar spune numai de al doilea bec din proiectoarele de ceata, eu doresc sa fie actionata si lumina de intalnire la un anumit procentaj de intensitate

-dezactivarea acustica a martorului de centura

-setarea cornering

Poate mai sunt si altele pe care o sa le descoper in urma unor discutii cu utilizatori mai cu vechime a masinilor VAG. Sunt la prima masina mai complexa si vreau sa profit la maxim de ea.

As dorii si eu achizitionarea unei interfate de diagnosticare, cat mai buna calitate pret si bineinteles nu clona.Sa ai o zi buna!

Link către comentariu

Asistenta la plecare din rampa nu merge decat daca vine din fabrica cu aceasta optiune. Lumini de intalnire la o intesitate redusa cred ca se poate dar nu stiu cu ce te ajuta, din contra... Restul se pot seta. Daca ai maxidot blocarea/deblocarea usilor o faci si tu din meniu.

Cat despre interfata nu exista raport calitate pret ci interfata originala sau nu. Daca ai sa cauti pe net ai sa vezi cate probleme pot aparea daca folosesti o interfata proasta. Eu nu iti recomand decat originala.

Modificat de KimDiesel
Link către comentariu

Daca vrei originala, vorbeste cu Voinea. El aduce interfete originale RossTech - garantie (oricum, nu se strica) - pentru pret, da-i un telefon sau un PM,

In rest, sunt rezolvabile marea majoritate a optiunilor care le vrei a le adauga.

Sa o stapanesti sanatos si sa "profiti" de ea la maxim :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Al Bundy,multumesc pentru ajutor, modificarile pe care doresc sa le fac nu sunt de soft sau hardwire

Atunci nu ar trebui sa ai probleme cu garantia. Cat despre achizitionarea unei interfete , nu recomand decat originala, dar e destul de scumpa, e peste 1500 lei, nu creaza probleme, dar totusi, trebuie sa stii ce sa faci si unde sa nu te bagi. Lipsa de experienta poate duce ;la modificari , la care nu poti reveni decat cu codare online de fabrica, nu vreu sa te sperii, dar cam asta se intampla. Grija mare unde modifici si ce modifici.

Link către comentariu

Multumesc pentru "asistenta" la toata lumea,cum vad daca am maxidot,si cum setez blocarea usile la o anumita viteza.

Al Bundy ai mare dreptate cu ceea ce spui despre anumite setari ca pot sa stric iremediabil,o sa incep cu citirea codurilor de defect si interpretarea lor,cand o sa apara aceste coduri, sper cat mai tarziu.Imi pare foarte rau ca nu merge asistarea la plecarea din rampa, ajuta foarte mult ambreajul,frana de mana sa traiasca.

Stie cineva daca se poate pune aparatoare la motor, a fost livrata fara ea,in loc de un suport de prindere am prinse electrovalvele pentru GPL si daca merge de unde pot sa iau ca arata foarte urat,nu este ''inbracat'' motorul.

Link către comentariu

Maxidot= display multifunctional (acela care iti arata si masina desenata pe IC=ceasurile din bord), vezi ca exista un topic separat.

Link către comentariu

buna seara , o intrebare de ceva timp vad pe youtube , masini care au navigatie RNS510 dedicata Skoda,vw etc , dar mai observ ca pe Acest RNS5109 pe care si eu il am apare climatronicul si masina . ?? cum pot activa aceste doua functii, pe care chear as dorii sa le am , plus culisare la punerea contactului a acelor , asta nustiu sigur daca se poate dar am vazut ,,,... Multumesc ! astept rsp ...

Link către comentariu

Staging se activeaza din ceasurile de bord, afisarea senzorilor se activeaza de pe RNS din codare.

Link către comentariu

Staging se activeaza din ceasurile de bord, afisarea senzorilor se activeaza de pe RNS din codare.

mai exact de unde ?? cu vag-ul presupun ...zi-mi exact unde ....stimaa .. Mersii pentru raspunsurii D'le Al Bundy:P

Link către comentariu

Am spus, accesezi 17 instrument si la adaptari alegi canalul care scrie Staging si il pui pe active, la fel 55 navigatie si la long coding bifezi senzori instalati, dar se poate sa nu mearga si sa trebuiasca sa schimbi cangateway.

Link către comentariu

o am sa incerc si te tin la curent ...

Link către comentariu

Am spus, accesezi 17 instrument si la adaptari alegi canalul care scrie Staging si il pui pe active, la fel 55 navigatie si la long coding bifezi senzori instalati, dar se poate sa nu mearga si sa trebuiasca sa schimbi cangateway.

Staging se activeaza cu vdcs sau cu comanderul ????stima

Link către comentariu

• kthor changed the title to Setări Vag-Com Octavia2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!