Jump to content

Golf5 2006 R32


medley

Postare recomandată

Poate asa pare in clip de la camera telefonului sau pentru ca in una bate soarele si in cealalta nu dar pielea e toata la fel. Ziceam daca nu era.

Modificat de medley
Link către comentariu

De usa era vorba (cea din stanga). Si la mine apare a fi o alta nuanta

Link către comentariu

Nu va contrazic pentru ca daca asa pare in clip, asa pare dar in primul meu post apare masina din ambele parti si mie, si in poze si in realitate, imi par exact la fel. Daca in 2ani nu mi-a sarit in ochii, acum nici atata. Aripile au alta nuanta da insa rezolvam totul fie la o repovsire sau infoliere.

Link către comentariu

Frumoasa mașina! Sa o stăpânești sănătos și fără incidente colegu! 
 

Link către comentariu
  • 11 months later...

A dat un prost in mine in weekend si asiguratorul mi-o declara dauna totala. 

7.5k costul initial si am bagat si mai mult in intretinerea ei in 3 ani si acum probabil o sa imi ofere 2-3k maxim pe ea.

Am sa incerc sa o pastrez si sa mi-o repar in regie proprie, daca ma lasa.

Imi vine sa plang.

IMG_20220403_103723__01__01.jpg

Modificat de medley
Link către comentariu
AndreiSergiu1991
On 4/24/2021 at 9:28 PM, ionut1999 said:

Frumoasa mașina! Sa o stăpânești sănătos și fără incidente colegu! 
 


N-ai avut gura aurita, colegu' :))

Link către comentariu

In afara de lovitura din spate mai ai alte daune? Ca nu prea inteleg de unde "dauna totala" (financiara probabil), dar chiar si asa..

Link către comentariu

Bara fata crapata de asemenea. Se vede doar de foarte aproape. Practic bara fata, spate si porbagaj. Au zis ca nu merita reparata. Nici nu stiu ce sa fac ca parca nu as lua alta sa bag iar atatia bani in ea. Vedem ce imi ofera si banuiesc ca trebuie sa decid ce fac. Imi pare asa rau de ea.

Link către comentariu

La noi stiu ca ai optiunea de a pastra epava. La tine chiar nu e vorba de vreo epava, deci merita incercata varianta asta. Daca structural nu e nici o problema (n'ar trebui, la cum se vede din poze portbagajul si lufturile lui), portbagaj se gaseste, iar barile se pot si repara sau folosi in continuare asa.

Sper sa se rezolve totul ok!

Link către comentariu
  • 1 month later...

1 luna mai tarziu, am revenit. Am revopsit si rotile cu ocazia asta.

IMG_20220507_105916__01.jpg

IMG-20220505-WA0000.jpg

Link către comentariu

Cum ai rezolvat pana la urma cu asiguratorul?

Link către comentariu
  • 1 year later...

@medley Felicitari pentru aventura dar vrem mai multe poze si impresii personale de la o astfel de aventura facuta cu o astfel de masina !  Nu te zgarci la cuvinte ! 

stephen-colbert-popcorn.gif.7f976847afdb7779532aad2cf63c425d.gif

Link către comentariu

Poze nu prea fac, eu cel putin, asa ca de aceea nu am pus. Dar de drumuri in sine, ceea ce pot spune si ii ziceam si sotiei in timp ce conduceam, e ca asa asfalt noi nu avem (si ma refer aici si la UK unde stau) nici cand e soseaua noua: era asfalt perfect. In varful muntilor, in Austria mai ales, era incredibil cat de perfect putea sa fie.  Accesul pe Grossglockner a fost 40euro si se vede unde merg banii: parcari pe drum, recipiente de gunoi, semne de circulatie, linii pe asfalt, tuneluri luminate. Era o placere sa conduci cu orice masina, sau pe bicicleta sau motor.  Plin de caravane cu turisti, apa rece si limpede, marmote si capre de munte. 

Iar daca pui pe gps Kaiser-Franz-Josefs-Höhe ,ajungi sa vezi si getarul si cu siguranta marmote.

Pe Stelvio e gratis dar urcand din Italia au controale si poti prinde, ca noi ,coada la verificari: stai cam jumate de ora in panta mergand cu 1a din jumate in jumate de metru. Vor sa se asigure ca nu pleci cu prea mult alcool, branza si tigari la pret redus din Livigno unde e duty free.

Apropo de duty free, in Livigno benzina premium era 1.47euro/litrul. In rest cam 2.1euro iar pe autostrazi si in Germani si Italia si Elvetia si Austria 2.3 pana la 2.6 cu diferenta de 20 centi daca vrei standard ce am vazut ca era toata doar E10, doar cea premium mai e E5. Nu sunt motive sa platesti autostrazi on Franta sau Italia, cele fara taxe sunt la fel de bune si as zice ca au preveliste mult peste, daca 1h in plus nu te deranjeaza. Plin de masini de Romania peste tot, cu treaba sau in concediu, care semnalizeaza, nu dau flashuri si multumesc daca e cazul.

Pe Stelvio am mai fost acum 10 ani, acum e mult mai bun asfaltul, chiar decent fata de ce era atunci, la fel de spectaculos traseul. 

In Davos, 10e parcarea pe zi, poti face baie in lac cu zapada in fundal si trenuri de turisti ce trec la 50metri de plaja cu un sunet neasteptat de placut pe fundal.  Si atatea sate cu lacuri idilice pe parcurs de nici nu ai nevoie sa mergi pana in varf, sunt zone unde oriunde ai opri ai zice ca esti intr-o poza de calendar. 

Toate satele au biciclete de inchiriat si piste pentru ele sau doar de mers pe jos prin munti, lume zambitoare de toate varstele si desi aglomerat, parca fara agitatie.

Noi am stat in Germania si de acolo ne-am miscat pe autostrazi pana unde s-a putut, la poalele muntilor si apoi, drumuri serpuite fara sfarsit. Daca pe cineva condusul il relaxeaza cum ma face pe mine, in Alpi , indiferent de tara princare alegi sa ii vizitezi , e Mecca. 

Asa uiti de Autobahn cand esti pe drumurile de munte incat ai vrea pe ele sa ajungi acasa, chiar cu doar 50-70km/h.

Toate trecatorile prin care treci, tuneluri fie inguste cat o masina ,fie lungi de 5km, fac inutile radarele, nu vad unde ai vrea sa te grabesti si toata lumea de acolo conduce in consecinta. Am fost cu un golf5 1.9.tdi acum 10ani, acum cu masina actuala si bucuria a fost la fel.

Modificat de medley
Link către comentariu

Frumoasa vacanta. Alpii sunt ceva deosebit, mai ales in Austria unde drumul e perfect, satele alea extrem de curate si "vintage".

In Italia daca vii dinspre Austria prin Trafoi nu prinzi controalele din Elvetia, unde te întreaba si daca ai carne nu doar alcool :))

Link către comentariu

Am facut si eu pasul Stelvio vara asta, cu urcare dinspre Austria, si coborare pe Umbrail Pass catre Elvetia. Nici un control pe nicaieri

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

IMG-20230925-WA0001.thumb.jpg.98a25d573ea043d223fbb2b375d5b3ec.jpg

Am venit in tara sa facem tinichigerie si revopsire integrala. Sa vedem ce iese.

Modificat de medley
Link către comentariu

Mda,asta insemna sa ai elemente de plastic lipite pe caroserie, care nu fac decat sa adune mizerie+umezeala+sare iarna. Eventual sa pui ceara pt protectie cavitati la montaj sau ceva protectie.

 

Ramane tot asta sau schimbi culoarea?

Link către comentariu

Aceeasi culoare ramane. Recunosc ca o fac pe incredere, am lasat masina Luni si am incredere ca oamenii aia stiu ce fac. O au 10 zile pana plec inapoi si apoi banuiesc ca vad eu daca mi-am pus increderea bine. Ca un necunoscator, am zis ca vin la mine in judet ca poate dau de oameni care o sa faca treaba buna si economisesc niste bani vs. UK. O sa vedem ce iese. Nu stau sa ii sun zilnic sau sa le cer poze. Merg pe ce ne-am inteles ca o sa faca si am incredere ca vor face ce au spus, in timpul solicitat. Daca e teapa, e a mea dar am incercat. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!