Jump to content

Retrofit ESP-1.9 AVB 2001

Ionut02
 Share

Postare recomandată

Salutare grup! Am cumpărat recent un alt B5.5, dar e chel. Am găsit metode pentru a îl aduce pe linia de plutire, dar m-am lovit de o problema, nu are ESP (Nu am nici martor in bord, nici releul de pe consola centrală, iar pompa ABS diferă fata de celălalt B5.5 AVB pe care îl am cu ESP). 

Intrebarea mea este următoarea: Ce trebuie schimbat pentru a monta sistemul de ESP, și cam la ce costuri se ridica investiția?

Vreau sa fac un proiect cu el și am zis sa merg pana la capăt. Am pus eu pilot automat, senzori parcare, scaune încălzite, bancheta încălzită, faruri bi-xenon, boxe pe spate (bineînțeles am schimbat boxele pe toate ușile), am izolat fonic mai bine mașina, și mai am o Nebunie sa ii pun trapa/Panoramic.

Modificat de Ionut02
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Destul de multe... Pompa, modificat conducte, spira cu G85, buton, senzor kombi g200/G202, cablat, codat, etc. Costuri... Variază în funcție de repere, vânzători, calitate componente, etc

Link către comentariu

Pompa, spira cu G85 și senzorul combi duc cam 7-800 lei, ce tine de codat, cablat și conducte crezi ca despaseste suma de 2500 lei?

Link către comentariu

Nu are de ce... 

Link către comentariu

Oare gasesc pe cineva in București care sa se ocupe de toate astea? Ma refer la manopera, piesele le cumpăr eu pentru a nu se mai deplasa dansul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!