Jump to content

scurgeri ulei prin EGR

So_Hai
 Share

Postare recomandată

Salutare, la un passat b6 2.0 BMP, cu 220 000 km in bord, imediat  dupa  curatarea  EGR a aparut o scurgere de ulei printr-o gaura de la EGR, uleiul se scurgea pe DPF si dupa drumuri lungi ajungea sa se adune pe scut si sa picure sub masina.

Dat jos tot, inspectat turbo (care s-a dovedit ok, nu da ulei pe la ax), curatat intercooler, tot tot, acum nu mai curge ulei ca inainte insa tot picura prin gaurile alea in mod vizibil.

Niste ”mecanici” au avansat ideea membranei de la EGR sparte in urma procesului de curatare, doar ca la BMP EGR-ul este electronic si nu are asa ceva.

Alti ”mecanici” au recomandat inlocuirea EGR, doar ca nu imi pare plauzibil sa dea prin EGR, iar sa dau 5-600 lei degeaba pe un EGR nou dupa ce am mai dat o caruta de bani pe restul reparatiilor nu prea imi convine.

Ceva pareri?

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Salut, ai rezolvat ceva. Am avut aceeași problemă, tot la drum lung pe autostradă. Mie mi s-a părut cotul acela ce intra in egr ieșit cam 2mm și siguranța nu era chiar la locul ei, am împins tubul mai tare și am repozitionat siguranta(colierul). Am curățat cu spray pe acolo și pare că nu mai picură, dar am circulat doar prin oraș, cam 250 km. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!