Jump to content

Geam sofer cu personalitate

Buzz
 Share

Postare recomandată

Am inceput sa desfac iar si sa curat contactele de la geamul soferului care nu mai merge deloc!.Am curatat tot ce s-a putut de la mufa care intra in macara ,cea de la buton, mufa care intra in stalpul masinii ,siguranta si tot cand vrea el merge :) .De cautat am cautat si modulul confort dar nu lam gasit; ce am gasit in spatele blocului de lumini a fost o cutiuta neagra pe care scrir Ungo si face parte din alarma masinii.Chiar nu mai stiu ce sa mai fac cu geamul asta.

Mai jos sunt doua poze:prima este cu mufa care este de la modulul confort , iar a doua daca stiti va rog sa-mi spuneti ce este.Se afla deasupra contactelor(sub bord) care fac legatura cu usa de la sofer.

post-9672-1215718257_thumb.jpg

post-9672-1215718285_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

a 2-a mufa este mufa de masa. de acolo se ia "-" pt instalatia electrica din interior.

Link către comentariu

pentru cei carora li se blocheaza geamul din 10 in 10cm(si eu am pb asta la geamul fata-dreapta), poate are cineva timp sa puna o macara buna pe mufa de la geamul cu problema sa verifice practic daca e de la instalatia electrica sau de la macara. Adica daca face la fel si cu macaraua buna, clar e inst. electrica daca nu... macaraua cu motoras.

Eu am desfacut usa, am scos macaraua si am actionat-o pe liber, fara geam, fara sa fie prinsa in usa, cat sa culiseze usor... si tot asa mergea cate 10cm. Acum vreau sa fac treaba de mai sus cu o macara buna, dar nu am timp... d'asta rog pe cine are timp, poate face operatia asta sa vedem concret ce este.

Link către comentariu

eu cred ca este de la instalatia electrica deoarece nu face tot timpul si de cate ori am luat-o jos pentru unele operatii cand o puneam la loc mergea normal.De asemenea merge normal cand este cald sau foarte cald afara.

P.s. geamurile din golf care nu mergeau si-au revenit ca prin minune fara sa le fi facut nimic :P

Link către comentariu

ce valoare are rezistenta termica de la geamurile electrice? Aia verde din pozele lui paul_ral.

am mea este de 30A, si mi se pare a fi prea mult...

Link către comentariu

1 thermische zekering 30A (443 937 105 A)

Link către comentariu

salutare!are cineva o cunostinta electrician meserias pe golf 3? in special pe geamuri elecrice!!!

Link către comentariu

I-am rezolvat ''personalitatea' geamului de la sofer prin faptul ca era corodata mufa care intra in motoras.Putin spray de contacte si acum merge perfect si sper ca asa sa ramana

Link către comentariu

• 3 years later...

Salut,am si eu problema cu geamul stinga fata,citeodata merge,citeodata nu.Daca il deschid sau il inchid de tot,ori putin,nu se mai ridica,sau coboara,si atunci trebuie sa ma joc la buton pina se inchide sau deschide,dar asta dureaza,ce sa fie?Mersi.

Link către comentariu

Pai poate fi defect butonul de actionare al motorasului macaralei sau motorasul propriuzis.

Eu in locul tau as desface fata de usa si as verifica mufele. Este posibil sa fi oxidat contactele si din aceasta cauza sa iti intrerupa actionarea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!