Jump to content

Amortizor indoit


lbanias
 Share

Postare recomandată

Poate tineti minte ca aveam de gind sa schimb Koniurile de pe spate cu altele mai moi. Am fost la o constatare si mi le-au scos afara in ideea de a le testa. Eu auzisem ca astia au nu stiu ce scule de test, cind colo testul a fost apasare cu mina si observare cum revine inapoi tija !!! raspunsul a fost ca amindoua sint OK. Ceea ce m-a uimit era ca cel din dreapta era vizibil indoit si cu toate astea parea ca lucreaza la fel ca celalalt.Cauza e clar o lovitura puternica pentru ca deja am schimbat fuzeta strimba mai demult. Omul mi-a zis ca e doar cilindrul exterior indoit si ca in rest e OK. Nu stiu daca sa ma incred in el. Cum poate afecta asta puntea, uzura cauciucurilor ? Dupa ce am schimbat bucsele de la punte nu mai aud batai(ceea ce m-a facut sa suspectez amortizorul) dar vechile bucse au tinut doar 8 luni, pe cind mecanicul asta zice ca astea noi o sa ma tina 10 ani... Ce poate sa le uzeze asa, suspensia tare ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Suspensia tare combinata cu drumurile proaste sigur duc la o uzura prematura a elementelor de suspensie. Astept si eu sa vina primavara, sa schimb toata "bucsaraia" masinii odata. Eu am terminat un rand in cca 1,5 ani cu suspensie dura si roti mari.

Referitor la amortizor: eu n-as mai avea incredere in el

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

intr-adevar,ar trebui sa-l schimbi...sau vrei sa-ti improvizezi un ''hydraulics'' cu amortizorul rupt?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!