Jump to content

Phaeton vs A8

Extreme
 Share

Postare recomandată

Buna ce parere aveti despre VW Phaeton, dar despre Audi A8?

Voi ce ati alege Phaeton sau A8?

Phaeton-ul este mai ieftin cu 7000 euro(3.0 TDi 233 CP) fata de A8 merita oare aceasta diferenta?

Astept pareri pro si contra. (A8)

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

fiabilitate, traditie, notorietate, pret de revanzare=audi a8; spatiu mai mare, pret mai mic phaeton

As merge pe audi A8.

Link către comentariu

Si eu ca tehnologie si imagine cred ca as lua Audi dar eu daca as avea bani as merge sigur pe Phaeton. Defectele Phaeton sunt greutatea mai mare si imaginea mai proasta. Eu unul as lua un Phaeton cu doar 4 locuri.Phaeton e si mai exclusivist in Romania pe cand A8 e deja la orice intersectie.

Cred ca cel mai bine era sa faci un poll.

Link către comentariu

Nici n-as sta pe ganduri. A8 ptr. structura din aluminiu (deci mai usor, deci mai performant..ceea ce pentru mine e important), pentru "vechimea" modelului in bransa, pentru imaginea audi.

Acum, nu stiu daca exista optionale mai multe si mai interesante la vw decat la audi care sa ma faca sa ma mai gandesc, dar cred ca la clasa de care vorbim nu exista diferente semnificative.

4.2 tdi quattro "m-ar incalzi" bine de tot. Si prefer varianta scurta.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

in versusul asta oare la valoare de revanzare si depreciere care pierde mai mult? Am un feeling ca phaetonul..

Link către comentariu

costy_clipcea

Eu as opta ptr phaeton ptr ca sunt mai putine in Ro decat audi a8

Link către comentariu

a mers careva cu phaeton? eu unul am mers si cred ca detaliile interioare sunt mai bine lucrate ca la a 8, clasa e aceeasi, dar la cat de exclusivista e masina eu as merge pe vw, nu zic ca a8 nu e o masina buna, dar cand cineva vede un phateon intoarce imediat capul, pe cand de a8 sa obisnuit lumea

Link către comentariu

as lua phaeton fara sa stau pe ganduri.... mai exclusivist.

Link către comentariu

eu tot phaeton...mi se pare mai tare pe interior decat a8-ul!

Link către comentariu

Am mers cu un Phaeton in Germania V10 TDI cu lemn cu insertii speciale si scaunele alea fata cu 18directii(nici nu stiu de unde atatea directii). Nu am mers cu A8 dar cu S-Klasse modelul vechi am mers si pot sa zic ca Phaeton la detalii dar si ca motorizare mi s-a parut fenomenal. Am fost foarte atent la sistemul de climatizare unic si chiar este excelent. Eu unul am mai zis...A8 a devenit deja comun pe cand dupa un Phaeton lumea intoarce inca capul.

Link către comentariu

phaeton...low profile...si nu vad de ce trebuie sa dai 7000 in plus doar ca sa ai brandul...dar asta e parerea mea

de 7000 poti pune optionale

Link către comentariu

Tot pe Phaeton as merge si eu deoarece este mai exclusivista. Am vazut doar doua in viata mea si am fost atat de fericit incat le-am facut poze, trimitandu-le ulterior prietenilor. "Prietenii stie"... :P

P.S. Vreti poze cu Phaeton fotografiat dintr-un golf? :P

Link către comentariu

Din cate am inteles Phaeton de fapt ar fi development Audi, insa deoarece ar fi concurat cu A8 au hotarat sa puna sigla VW. Phaeton mi se pare mai business, iar A8 mai spre sport lux... eu unul as alege Phaeton

Link către comentariu

phaeton clar. e mult mai exclusivist si arata mai bine. cat despre interior....e pur si simplu superb

Link către comentariu

my dream car intre 30-45k euro e un phaeton W12 cu 4 scaune :P chiar si jeremy clarkson a ramas f. impresionat de atentia detaliilor la phaeton. daca bine imi amintesc a zis ca a condus-o cu 200mph si era o faza f. tare: stropitoarele faruri actionau independent (nu deodata) ca sa ai totusi pe timp de noapte vederea asigurata de un far.

Modificat de GIZMO
Link către comentariu

Nu uitati ca Phaeton are caroserie clasica de tabla iar A8 are caroserie de aluminiu. Asta ar fi cea mai importanta diferenta intre cele 2 masini.

Link către comentariu

Eu n-am uitat. Am scris in postul nr. 4 :huh:

Link către comentariu

Si eu as luat tot Phaeton... De exemlu la mine in oras este o singura masina cand trece pe strada toata lumea isi intoarce capul dupa ea... Audi A8 de care vreti voi sunt toate motorizarile pana si unu versiunea L (pot sa zic ca asta nu s-a uitat la bani) sincer a8 apar gramada nu impresioneaza pe nimei...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

a8-ul e a8 dar parca tot pe phaeton as merge! in afara de pret si faptul ca sunt mai putine parca arata ceva mai bine!

dar e f greu sa alegi cand nu ai mers cu ele ci doar le-ai vazut!

doar atunci as avea o parere si inca una cand as avea banii :D!

Link către comentariu

Mie sincer Phaetonul mi se pare mai luxos decat A8-ul dar daca mi-as permite cu adevarat una si nu cum fac unii de au masina mai scumpa decat apartamentul in care traiesc...mi-as permite sa le iau pe amandoua si asa as face :offtopic: . Asta pe langa RS4...bineinteles!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am condus si Phaeton si A8 dar motorizari diferite cate 2000-2500 km fiecare. Asa ca imi dau cu parerea despre interior: in A8 m-am simtit mai bine - (poate ca si senzatia pe care mi-o dadea motorul la demaraje si depasiri m-a facut sa ma simt mai bine: 4.2 quattro 320 CP :lol: --> eu mi-as lua A8...)

Link către comentariu

• 3 weeks later...
nadir@boosted.ro

as lua phaeton fara sa stau pe ganduri.... mai exclusivist.

si la bani mult mai putini optiuni la care a8 nici nu viseaza !

Link către comentariu

Serios? Poti enumera acele optiuni la care A8 nici nu viseaza?

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

ma refeream in comparatie cu banii ce optiuni ai la aceiaasi bani la care a8 e "chel"

Link către comentariu

@blueyed Scaunele pe 18 directii....nici S Classe nu le are...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!