Jump to content

Silver Arrow - Skoda Octavia 1.5 TSI

BeciAcustic

Postare recomandată

Daca esti 2 sau 3 nu se justifica. Deja la 4 persoane cum cari in masina o placa de snowboard si 3 set-uri de ski??? 😉

Plus vara, daca mergi 2 saptamani in concediu cu familia, mergi la mare - cari poate 3-4 saltele de plaja pt Croatia; poate cari jucarii de plaja pt copii, etc. Nu iti mai incape ok in portbagaj totul.

Eu am vazut in drum spre Grecia o gramada de masini sedan, inclusiv Octavii, cu lada pe masina!

Referitor la barile transversale: exista de la Thule din alea mai minimaliste care nu ies grobian (ca alea de 200 lei de la Lidl). Alea se prind pe plafonul masinii, nu iese nimic in afara.

Legat de zgomot: am bari si portbagaj Thule (nici macar varf de gama) si Touran. Nu am auzit nimic nici la 140km/h (ca mai repede nu merg pe autostrazi). Barile le las non-stop pe masina si doar cutia o dau jos. La fel - nu aud absolut nimic cu barile Thule din alea aerodinamice. Consumul nu prea vad nici o diferenta sincer: dupa 2000km de drumuri in/dinspre Grecia, la 130 km/h constant am avut consumul tot 5.3l (1.6 TDI).

Modificat de Xman_ghio
Link către comentariu
2 hours ago, vizitator said:

Eu inca nu am vazut Octavia cu cutie de bagaje pe plafon. Volumul portbagajului si lungimea masinii sunt suficiente ptr a cara o gramada de lucruri, iar skiurile incap foarte bine pe lungime in habitaclu, puse cu spatele pe langa cutia de viteze si cu varful spre luneta. Am mers asa cu Octavia 2 face-lift si au incaput skiurile, cum sa nu incapa in Octavia 4, care este si mai lunga si cu portbagaj mai mare? Parerea mea ca nu se justifica o astfel de cutie pe Octavia 4, dar fiecare este liber sa faca ce vrea cu masina si cu banii lui. Doar ca eu unul nu mi-as pune.

Colegul are 2 copii, din care unul mic, deci sigur 1 carucior. Deja 30-40% din portbagaj s-a dus. Asta indiferent de sezon.

Iarna, baga tu 4 skiuri cu 4 echipamente ( clapari, casca, etc ) si bagajele adiacente. Nu poti, iti spun ca am incercat si in Octavia 2 si in Octavia 3 ( sedanuri nu combi ), am incaput doar 3 persoane + restul, asta cu jumate de bancheta rabatata.

Cand ai copii mai duci multe alte chestii esentiale, ca nu le poti cumpara pe toate la fata locului.

Inevitabil cand sunt multi pasageri, se aduna multe bagaje.

Si eu evit cat pot si sincer am folosit Thule doar iarna la ski. In rest, cat incape, atata bagam :D 

Link către comentariu

In momentul in care duci un carucior, chiar si pliabil, daca mai pui si o cadita pentru baie pentru un concediu de minim o saptamana, nu ai cum sa incapi cu 2 copii mici.
Cat despre zgomot si consum nu are cum sa nu se auda la viteza, ca doar nu avem seria 7 si plafonul antifonat din plin. M-as mira sa fie plafonul mai antifonat la Touran ca la Superb 3.

Avem colegi care au cutie chiar si pe Superb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• john_skoda
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!