Jump to content

Silver Arrow - Skoda Octavia 1.5 TSI

BeciAcustic

Postare recomandată

BeciAcustic

Sa mai stergem praful pe aici :)

Am schimbat claxonul: 400Lei

69000km

20250426_081459(1).thumb.jpg.83c674d59d1ef864e796e4473360bcad.jpg

70000km

20250529_181632(1).thumb.jpg.f33de4a098fe2579b7b767094f6ca1f6.jpg

Link către comentariu
halamadrid

Eleronul l-am avut si la a mea desprins, tot pe stanga, tot cativa cm.😀

De claxon inca n-am ce povesti.

Link către comentariu
BeciAcustic

Am mai avut 2 colegi cu eleronul desprins si tot asa rezolvat. 

In spirit de gluma: asa e la cei cu 150 cai sau mai multi :))

Link către comentariu
halamadrid

Daaaa, bine ca n-am luat 2.0 tsi de 190 CP, ca lipeam lunar eleronul.😁

Modificat de halamadrid
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Atat am de spus: 🤬

483045947_Screenshot_20250701_081043_ConnectLITE.thumb.jpg.bcf433c68d928f714826ebb364afe691.jpg

Ceva alternative cunoasteti?

Link către comentariu

Da, sa dai 189 lei anual. Sau 150 lei, dacă esti membru Avia, și să iei aplicația lor by Skoda. Eu așa cred că o să fac.

Modificat de Crs.Vag
Link către comentariu

@BeciAcustic am folosit și eu aplicația pe fosta Octavia 3 și sincer, mi s-a părut cea mai slabă dintre toate aplicațiile Skoda, plină de bug-uri și destul de limitată ca funcționalitate.

Oricum, Skoda schimbă aplicațiile la fiecare câțiva ani…

Poți încerca aplicația actuală, mySkoda, dar nu știu sigur cât de bine funcționează cu Octavia 3, probabil depinde de anul de fabricație și de ce unitate infotainment ai pe mașină.

Pentru monitorizare detaliată, eu folosesc în paralel și Spritmonitor, acolo țin evidența consumului, cheltuielilor, reviziilor, alerte etc.

Singurul minus e că trebuie să introduci toate datele manual, aplicația nu se conectează la mașină.

Link către comentariu
5 hours ago, Crs.Vag said:

Da, sa dai 189 lei anual. Sau 150 lei, dacă esti membru Avia, și să iei aplicația lor by Skoda. Eu așa cred că o să fac.

Ok, 150 lei e bine dar ce trebuie sa mai cumperi la masina? Banuiesc ca nu mai merge acel connect lite in portul obd.

Link către comentariu

Nu cumperi nimic, totul online. Doar trebuie mers la Avia și să fii membru Avia. Se activează din media mașinii. 

Acum arată mai fain aplicația,  ai si costuri, consum, etc, trasee si altele. A mai evoluat față de 2019💪

Introduci doar alimentările, cu preț. Și face aplicația tot. 

Imi pare foarte okei pt cei 150 lei.

Modificat de Crs.Vag
Link către comentariu

148 lei este la toti dealerii , daca cumperi licenta pe suport de hartie ( talon razuibil)

Nu trebuie sa fii membru in niciun club....

3 hours ago, BeciAcustic said:

Ok, 150 lei e bine dar ce trebuie sa mai cumperi la masina? Banuiesc ca nu mai merge acel connect lite in portul obd.

da. la 1 iulie s-a oprit aplicatia Connect Lite cu mufa OBD. acum e o jucarie nefolositoare

daca nu ai Skoda Connect din fabrica, nu ai nicio posibilitate sa te mai conectezi la masina. 

Link către comentariu

Eu asa am înțeles,  online e 189 lei, pe site-ul skoda. 

A avut Skoda Connect, cum, de altfel,  am avut și eu pe bolid, Octavia 2019. Până în 2022 gratuit. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!