Jump to content

Golf 6 / Jetta - Capitonaj / pasla / insonorizant motor / capota desprins

mihaitzar
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Nu știu dacă s-a mai confruntat cineva cu faptul că se desprind capitonajele, in special cel de la capotă și nu știu cu ce sa îl lipesc. Mă gândesc eventual să îl schimb, va rog sa mă ajutați cu un cod dacă aveți.

IMG-20190407-WA0007.thumb.jpg.159276d97bcb19d67fa931012b1dd376.jpg

IMG-20190407-WA0008.thumb.jpg.a39b571d959b24ab7d88c808932bbdd8.jpg

De asemenea ar mai fi chederul acesta care nu stă, se poate lipii sau trebuie schimbat?IMG-20190407-WA0009.thumb.jpg.cba4ed05cfdd808f76dae547cbcaf20a.jpg

Și mai este un colt desprins aici:

IMG-20190407-WA0006.thumb.jpg.b68215897232986ce3b6a4f69b87dba5.jpg

A mai avut cineva problemele acestea? Cum le-a rezolvat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru chederul acela, poti lipi banda dublu adeziva pe marginea aceea si pe urma impingi la loc si o sa iti stea chederul. Pentru capitonajul de capota, la masina de dinainte (un Golf 5 la care era arhicunoscuta problema asta), am intepenit acele picioruse ale capitonajului cu clipsuri tip bradut in gaurile din capota. Se pare ca in cazul tau, Golf 6, ai aceeasi problema, deci cauta ceva de genul ca in poza de mai jos, si o sa rezolvi simplu. De preferat, bradutii astia sa fie cat mai grosi in diametru, ca sa umple bine gaura din capota si sa tina bine piciorusele de la capitonaj.

UPC-100_2048x2048.jpeg

Cam cum aratau la mine, la vechiul Golf, dopurile ce tineau capitonajul

Untitled.jpg

Modificat de LUFY
Link către comentariu

Toate au problema asta. Puteau sa faca un sistem de cleme de plastic din fabrica ca la Octavia de exemplu...dar scadearea costurilor de productie inseamna de cele mai multe ori scaderea calitatii. E ma gândeam sa fac niste intarituri din plastic usor elastic in zona urechilor, pe care sa le prind cu nituri, astfel incat sa stea fest, sa nu mai cada capitonajul. Nu se vor vedea pentru ca vor fi intre capitonaj si capota.

Modificat de KimDiesel
Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare, revin cu o intrebare: ce cod de piesa are acest cheder?

IMG-20190407-WA0009.thumb.jpg.cba4ed05cfdd808f76dae547cbcaf20a.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Se gaseste capitonaj Golf VI cu 250 lei ( nou aftermarket)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!