Jump to content

Miros gaze arse sau ulei ars in spatele masini

aldanciprian
 Share

Postare recomandată

Ceau..detin un VW Polo 6R(2012) , motor 1.6 TDI , 105 CP. Are 180 000 km , si recent adus din Germania.Acu 7 luni i-am schimbat EGR-ul.In ultimile saptamani ,am observat ca din cand in cand, dupa un mers prin oras, nu foarte lung (chiar si 20 min) , in exteriorul masinii apare un miros ciudat.Ca de gaze sau ulei ars.Am incercat sa localizez, si parea ca vine din zona rotii stanga spate. Am crezut ca is ceva probleme la frane. La service mi-au spus ca totul e in regula cu franele, discul nu este ars, placutele in regula, si mecanismul merge usor.Totusi au vazut ca telescopul din spate era spart si scapa ulei si mi-au zis sa il schimb.Am crezut ca sarea ulei din telescop pe disc, si deacolo aparea mirosul.Desi am schimbat  telescopul, din cand in cand tot mai apare mirosul.Inclin sa cred ca nu e de la roata ci de la esapament. Am sesizat ca in perioada cand apare mirosul, parca(desi nu sunt sigur) si masina putin smuceste la accelerare sau decelerare(de acolo am crezut ca poate e blocata roata).Ma puteti careva ajuta si pe mine ? Are cineva idee ce ar putea fi ?

Mersi anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sebastian stefan

Atunci are loc regenerarea filtrului de particule. Vezi daca nu creste si turatia la relanti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!