Jump to content

Seat Leon FR 1.8 20vt

Shtrumf2k

Postare recomandată

Seat Leon FR 1.8 20vt

dotari standard:

- climatronic

- geamuri electrice, oglinzii electrice

- volan + schimbator piele

- jante 17'

- cd-player

dotari ulterioare:

- discuri de frana Tarox

- short-shift

- evacuare Milltek

- mp3/wma Pioneer

- stopuri lexus

- ceasuri Auto Gauge

- filtru de aer Green

Modificat de Shtrumf2k
Link către comentariu

deacord cu colegul mai sus! din ce an e?km? zi-ne mai multe de ea...

Link către comentariu

Frumoasa masina!

Cam ce consum ai?

Link către comentariu

nice!!!!

frumoase ceasurile "- ceasuri Auto Gauge " cat au fost?

(lasati km si alte detalii ca nu e de vanzare )

Modificat de gabriel
Link către comentariu

la ce sa-mi cumpar ca abia mi-a luat masina:))! nici macar nu a ajuns si crezi ca-mi iau alta? vroiam doar sa stiu detalii ..

Link către comentariu

multumesc de aprecieri, este din 2005 si are 10.000km consum in oras in jur de 12% afara undeva intre 10 si 7

ceasurile au fost in jur de 160-180 de euro, chiar numi aduc aminte, incluzand suportul

Link către comentariu
la ce sa-mi cumpar ca abia mi-a luat masina:))! nici macar nu a ajuns si crezi ca-mi iau alta? vroiam doar sa stiu detalii ..

:blink: am vazut azi un leon rosu cum e avatarul tau RYCO , avea nr rosii. bestial spoilerul

Link către comentariu

consumul mi se pare super ok avand in vedere motoriarea si banuiesc ca mai calci pedala din cand in cand!

cu ce mai vrei sa o dotezi? ceva la motor sau esti multumit?

cesurile arata excelet! si stii ce-mi mai place f tare la modelul asta? jantele care cred ca sunt cele mai frumoase pe leon si oglinzile in alta culoare!

sa o stapaesti sanatos!

Link către comentariu

Foarte frumoasa! imi plac stopurile foarte mult.

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. :D

Link către comentariu

@SpeedeR32: doar un pic mai mult :)

multumesc pt aprecieri

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
@SpeedeR32: doar un pic mai mult :))

multumesc pt aprecieri

acum cred ca poti modifica si titlul........ :)

Link către comentariu
Foarte frumoasa masina si culoarea. 180 cp?

da, masina avea 180 cp !! spun avea pt ca a vindut-o , din fericire altui forumist de aici , forumist pe care-l asteptam sa ne spuna cum ii place masina !!

Link către comentariu

Urmeaza cumva inca un G5 2.0TDI 4Motion pe forum :lol: ?

Link către comentariu

da, si alb din cate stiu.. :))

oricum ii uram drum bun si sa il stapaneasca sanatos.

sper ca ii vei face si lui o rubrica, da?

Link către comentariu

da urmeaza un Golf V 2.0 tdi 4motion Candy white si normal ca o sa aiba o rubrica speciala :)

many mooods :)

Link către comentariu
da, masina avea 180 cp !! spun avea pt ca a vindut-o , din fericire altui forumist de aici , forumist pe care-l asteptam sa ne spuna cum ii place masina !!

Forumist care de abia acum a reusit sa mai intre pe net si a intrat direct pe forum.

Masina e extraordinara, modelul il stiu f bine pentru ca pana acum doua luni am mai avut un LFR. Le recomand tuturor cu 1.8T evacuarea Miltek; parca masina acum reuseste sa respire in sfarsit. Urca mult mai usor in ture si clar a castigat la viteza maxima.

Din pacate nu am reusit sa fac mai multe drumuri lungi, doar unul catre Urziceni, insa o sa revin cu impresii.

P.S. Am considerat ca nu e nevoie sa deschid un nou topic aici, pozele si prezentarea sunt deja prezente :rolleyes:

Link către comentariu

bine te-am regasit :)

sa ne mai impartasesti impresii despre ea...multi km fara probleme :lol:

Link către comentariu

Zorin & Strumfy2k: eu inca mai astept comisionul de la voi !! si vad ca nici unul nu zice nimic !! ;)

scuze pt ;)

si acum ceva "on topic" : ce crezi, seamana sau e chiar ea?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

superbissima masina !!!! de fiecare data cand intru in aria asta dau cate un oki aici .. cine a avut`o, cine o va avea si cine o va avea dupa acest al doilea user .. cred ca face o super alegere, arata super LFR asta .. cu 180 CP ++ si jantele alea de 17" e un vis rosu!

pe scurt .. imi place, si cred ca e o masina buna !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!