Jump to content

Am o nedumerire.

P_C_D
 Share

Postare recomandată

Buna ziua,am si eu o intrebare la care vi-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde.La motorul meu,cel din descriere v-as ruga sa-mi comunicati si mie care este temperatura normala in mers a uleiului deoarece mie imi arata pe computerul de bord dupa cca. 10 km cam 90 de grade si cate odata sare de aceasta temperatura... este normal ? Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa ce am discutat la telefon cu tine am observat mai atent ce se intampla la Mini-ul la care am ceas de temperatura in bord. Rezultatul a fost ca in regim de mers normal acul sta la 90 de grade si creste ocazional in functie de regim. Am discutat problema ta si cu alexrosiu si parerea lui a fost de asemenea ca nu este nici o problema.

Link către comentariu

Multumesc.Daca nu mai are nimeni probleme asemanatoare,se poate inchide topicul.Multumesc inca odata.

Link către comentariu

As mai intreba si eu ceva?

Mie pe computerul de bord imi arata temp uleiului la 98-100 in functie de regimul de mers!

La peste 170km/h imi creste la 107 mai mult nu am vazut sa creasca!

Este normal??

Va multumesc!

Link către comentariu

Este normal. De aceea a aparut racitorul de ulei, mai ales la motoarele turbo, care au solicitari termice mai mari fata de cele normal aspirate.

Link către comentariu

Va multumesc!

Si fara incidente la :offtopic:

Modificat de milika
Link către comentariu

Acestea fiind spuse, topicul se inchide.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!