Jump to content

Skoda Octavia III 1.6 tdi

DannielC

Postare recomandată

Salutare,

De o luna jumatate am Octavia. Masina a fost cumparata din Olanda, a fost masina de flota si are 191000 Km.

Sunt multumit de masina, imi place foarte mult, inainte de Skoda am avut un VW Passat din 2002.

Va trebui sa fac niste investitii la ea, sper ca nu prea curand...tot am citit pe forum..Volant, ambreiaj, DPF. Vom vedea, cumva m-am pregatit moral si finaciar pentru niste cheltuieli. Distributia o voi schimba anul acesta(de la reprezentanta Skoda, unde am verificat-o au zis ca ar trebui schimbata la 210000km), deci probabil mai devreme de km astia.

+

interiorul calitativ- in partea de sus

spatial interior si in portbagaj (covorul din cauciuc din portbagaj)

sistemul Columbus

sistemul audio Canton- mie mi se pare ca se aude foarte bine, insonorizarea usilor putand fi mai buna

e silentioasa la viteza de oras

suspensia e destul de bine insonorizata

mai sunt si altele dar nu imi vin in minte acum

-

calitatea plasticelor din partea de jos a interiorului

faptul ca face regenerari destul de des. Daca circul mai mult in oras, face regenerare DPF la 200Km. Daca merg in afara mai mult, cam la 500Km.

destul de zgomotoasa la viteze mai mari

H2GKkuG.jpg

Ni4STWp.jpg

8MDdFrv.jpg

5HZEqz6.jpg

SyXOKul.jpg

wc1sm7Z.jpg

Numai bine

Modificat de DannielC
Link către comentariu

Multumesc.

Intr-adevar si acestea au contat cand am luat-o. Mi-a placut cel mai mult ca are sistem Canton. Imi doream o masina care sa aiba din fabrica un sistem care sa sune mai bine, fara sa fac eu modificari, mai ales in portbagaj.

Jantele le consider prea mari, si as fi fost multumit cu 17 inch:)

Cel mai mult a contat la achizitie starea masinii, care pare a fi foarte buna(mecanic si estetic). A fost verificata si km sunt reali, nu are vopsiri decat pe o aripa si pe bara spate, mecanic se prezinta foarte bine. Placutele frana spate sunt uzate, si ar trebui schimbate. Ce va mai fi in viitor, voi vedea.:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!