Jump to content

Instrumentar bord - mesaje si erori (Touareg 7P)

andreimsk
 Share

Postare recomandată

Buna ziua!

Am achizitionat un Touareg 2015 V6 BlueMotion TDI si am observat ca in meniul de bord, in dreptul VEHICLE apare un triunghi galben, insa nu ii gasesc nici o explicatie aditionala. Aveti idee ce de la ce poate fi sau unde ma pot uita?

Daca apare raspunsul pe undeva in forum, imi cer scuze.. chiar am cautat si nu am gasit.

Multumesc pentru ajutor!

triunghi.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

da-i OK sa intre in meniu si vezi ce zice....

Link către comentariu

Am dat si tot nu apare nimic. Singura eroare la care ma pot gandi, este SIGN/ROAD ASSIST care imi tot zice ca nu le vede

Link către comentariu

albinatrevel

Dupa cum se vede in poza, ai selectat meniul vehicle si ar trebui sa fie afisat pe display submeniul, adica niste info despre consum, range, route,etc.

E ciudat ca nu afiseaza nimic.

Sign/Road Assist unde iti apar, pt ca nu vad sa ai assistants in meniu.

Modificat de albinatrevel
Link către comentariu

F l o r i n

verifica interval service, etc

Link către comentariu

15 hours ago, albinatrevel said:

Dupa cum se vede in poza, ai selectat meniul vehicle si ar trebui sa fie afisat pe display submeniul, adica niste info despre consum, range, route,etc.

E ciudat ca nu afiseaza nimic.

Sign/Road Assist unde iti apar, pt ca nu vad sa ai assistants in meniu.

Poza am luat-o de pe net.. mai era cineva cu aceasta problema si la el era Service Interval care se apropia. Fac o poza cum ajung la masina si o postez. Am intr-adevar si assistants in meniu.

2 hours ago, F l o r i n said:

verifica interval service, etc

Din cate tin minte, serviceul este in 18 mii km sau 49 zile. 

Link către comentariu

F l o r i n

probabil de la asta este....daca nu ai alte probleme

Link către comentariu

• 8 months later...

Salutare, 
Simbolul cu limita de viteză este activ doar pt cei care au Lane, sign, side Assist sau se poate Activa prin update de hărți sau poate din Greenmenu? 

Este cineva printre noi care îl are activ fără a beneficia de Lane, sign, side Assist?

Screenshot_20190123-172540_Gallery.jpg

Modificat de Adrian.mihai
Link către comentariu

Cu alte cuvinte doar Lane assisst iti trebuie sa poti beneficia de el, fara nu este camera montata. 

Si nu merge in Romania :) 

Link către comentariu

Sau HBA dar iti trebuie alt calculator pentru camera.

Link către comentariu

nu il arata pe navi cand e comutat RNS-ul pe NAV ? cred ca e de ajuns daca esti atent cat e cat la drum si nu visezi

plus ca poti seta o viteza maxima la care sa te avertizeze pe cluster , eu asa am setat ptr autostrada

Link către comentariu

@tavitara poti detalia putin? Pe RNS iti arata limitatoarele din harta.

Link către comentariu

desigur Andi , arata limitarea extrasa din softul hartii , nu are cum sa vada live semnele ca in cazul dotarii cu sistem de asistare

ma refeream la faptul ca pare de ajuns mai ales ca iti poti activa avertizarea de viteza maxima la ce valoare vrei tu

Link către comentariu

@tavitara da inteleg ce zici, credeam ca este o setare prin care iti poti pune speed warning in functie de limitarile afisate pe RNS.

Link către comentariu

aa , nu , nu e atat de destept RNS-ul

Link către comentariu

• 10 months later...

Are cineva idee la ce se poate referi acest mesaj? Mentionez ca nu am cartela Sim introdusa in unitate, iar conexiunea bluetooth cu telefonul era dezactivata la momentul mesajului. Nu vad cum ar putea sa aibe vreo legatura cu cele doua modificari care le-am facut de curand (padele+activare erberspracher) si oricum au trecut deja cateva zile in care am tot umblat cu masina dar numai acum mi-a aparut. Din ce vad online au mai cerut info legat de acest mesaj si altii dar fara vreun raspuns

00C0087A-229B-4762-A0EB-2E8E6D6ACFDF.png

Link către comentariu

De 3 ani am masina, de un an telefonul si nu mi-a mai dat acest mesaj...si acum a aparut fara sa schimb ceva in modul de utilizare a celor doua, ciudat...

Link către comentariu

• Doomy changed the title to Instrumentar bord - mesaje si erori (Touareg 7P)

@herrdoc  nu era necesara deschiderea unui topic nou asa cum ti-am comunicat pe privat.  

Mesajul tau  are urmatoarea cauza :  rSAP  (remote Sim Access Protocol) este activ 

To convert your phone from CF to HF follow these steps**:
Press "Setup" button 
Go into Bluetooth
Go into paired devices
select your phone from the list
Car Phone is probably already enabled, so select "Connect" for the Hands Free option.
Make sure that "A2DP" is ticked/enabled.

That will disconnect the device from CF and connect it as HF.
Back out of all settings and you're done.

Asta e din cauza ca protocolul standard al masinii este 2G si din cate stiu eu marii furnizori de telecomunicatii au trecut in decembrie 2017 la 3G . 

Link către comentariu

• 3 years later...

Salut , de vreo cateva zile de cate ori opresc motorul , inainte sa scot cheia din contact apare acest mesaj , ce inseamna asta si ce trebuie facut ( sa scap de mesajul asta )

Multu

msg.jpg

Modificat de Baxxon
Link către comentariu

Nu a aparut doar de cateva zile, a fost dintotdeauna, doar ca nu l-ai observat tu. Te atentioneaza ca masina se incuie in safe si sa citesti manualul ca sa vezi ce presupune acest lucru.

Link către comentariu

Din pacate nu am manualul .

100% nu a fost dintotdeauna acest mesaj .

Ma rog , ii bai au ba ?!

Multu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!