Jump to content

motor 1.6

Adrila
 Share

Postare recomandată

am cumparat un Leon de 2 luni... chestia incercuita la mine nu exista. ce reprezinta? e normal sa nu fie? /.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

"Chestia" e o parte sin sistemul de admisie al masinii...filtrul de aer mai exact.

Nu are cum sa nu "existe", probabil se afla sub o alta forma sau in cealalta parte a motorului (modelul fiind mai nou).

In concluzie, nu-ti face griji... sigur il ai.:(

Link către comentariu

este normal sa nu fie ACOLO. motorul masinii tale este 1.6 16V-105 cp, le care filtul de aer nu este pozitionat acolo si sub plasticul mare care acopera motorul(cel putin asa e la golful meu) .

poza care ai afisat-o tu reprezinta motorul 1.6 8V 102 cp la care difera asezarea filtrului de aer fata de motorul tau

Link către comentariu

subscriu la ceea ce a scris andy84, mai ales ca poza pusa de tine e luata din unul din posturile mele. asta e motorul akl, de 102 CP, cu 8v. tu ai alt model de motor, mai nou. daca masina merge, inseamna ca ai piesa "lipsa" :(

Link către comentariu

Nu am facut poza la masina mea. Insa locul acela e gol... pare ciudat... asta e... adica e in alta parte.

:-)

Link către comentariu

Subscriu si eu la ceea ce au sp[us ceilalti. Locul de acolo la mine este gol. Eu zic sa ne bucuram, avem loc unde sa ne punem sticlele de bee sau cafeaua de dimineata.:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!