Jump to content

Helga - Kombilimuosine, in varsta de 7 ani


ionelfona

Postare recomandată

S-o folosesti sanatos :) arata bine masina, multi km. fara probleme.

Daca vrei sa faci un mic upgrade, ti-as sugera sa schimbi RNS-ul 310 pe un 315. E +/- acelasi lucru, cu diferenta ca pe 315 ai bluetooth incorporat. Probabil o sa vrei totusi 510, ca are ecran mai mare, functii in plus, "umple bordul" mai frumos. Sfatul meu e sa iei un 315 :) e mai ieftin, nu atrage privirile hotilor ca un 510, si are bluetooth incorporat, ceea ce 510-le nu are. Ii trebuie modul suplimentar, codare, instalare, o gramada se bani in plus iar diferentele sunt absolut neglijabile.

Just my 2 cents...

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Hmm, pe 310 am bluetooth, are o problema la microfon dar conectivitate la mobil am, si playback de pe mobil :D si toate functiile asociate. Mersi de sfat, am sa tin cont!

Modificat de loghy
quote post anterior
Link către comentariu

Să o stăpânești sănătos! Ești sigur de acei km? Nu de alta, dar tu singur ai spus că ai cumpărat-o de la un samsar, iar modificatul kilometrajului e baza acestei profesii indiferent de cat de neexperimentat era respectivul.

Legat de partea de multimedia, daca vrei ceva mai actual și să păstrezi linia oem, te poți uita la un rcd330g plus. Daca nu ții neapărat la aspect, sunt variante cu android chiar interesante apărute în ultimul timp. 

Link către comentariu

In legatura cu kilometrajul... sigur nu e decat ca vom muri cu totii.
Dar, judecand dupa:

  • faptul ca masina nu prezinta urme reale de uzura, niciunde, nici dpdv al depunerilor de calamina ce erau pe EGR, nici din punct de vedere al raspunsului acceleratiei, si merge exact asa cum imi doresc
  • faptul ca am facut o verificare la o reprezentanta VW si in 10 OCT 2017 masina avea 146.000 km - ultima intrare in service, iar in FEB 2018 am cumparat-o eu cu 151.000 (restul intrarilor si kilometrajul fiind liniare, si aparent fezabile)
  • faptul ca masina a avut clar o dauna de care stiam pe aripa dreapta (ceva mai grava decat am crezut initial, dat fiind faptul ca farul era spart pe dinauntru - lucru pe care l-am observat ulterior), asta l-a determinat pe samsarelul meu s-o cumpere, reparand-o ulterior. (p.s. nu are nicio indoitura in sasiu sau altceva)
  • masina a fost cumparata din germania cu 8000e cu dauna la 150.000 km (am actul de vanzare-cumparare) - profitul lui (din ce am calculat eu) - nu trece de 1200e
  • omul era educat, cu un serviciu bun(icel) - lucra la o casa de expeditii

Tind sa cred ca kilometrii sunt reali.

In legatura cu multimetia, nu vreau decat sa fac si microfonul sa mearga si sunt perfect multumit de RNS 310. Pentru harti folosesc waze si pentru muzica spotify prin bluetooth, oricum. Dar am sa arunc o privire si la RCD 330g, mersi!

Modificat de loghy
quote post anterior
Link către comentariu

Bine ai venit! Credeam ca sunt printre putinii care la o varsta "frageda" isi cumpara o masina de familie :lol:

Masina arata foarte bine ( si nu sunt mare fan crom) iar jantele Kansas pe 18 ii dau un mare plus. Multi km fara probleme!

Link către comentariu

Multumesc frumos!
Ador spatiul util al unei "masini de familie", de asemenea, e al naibii de utila cand merg la munte, incape tot echipamentul in ea ?
 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!