Jump to content

GOLF 5


OWL

Postare recomandată

Este primul meu post pe acest forum, si de altfel prima mea masina (cand am luat carnetul am condus masina tatalui meu, un Cielo - Daewoo din 2004, dar nu se pune ca prima mea masina).  Am cumparat Golf-ul prin august 2018, la second hand, si pot sa spun ca sunt chiar multumita pana acum.

Nu stiu exact sa descriu tehnic o masina, tot ce pot spune momentan - este din 2007, benzina 1.6, are si GPL, momentan am pe ea doar jante pe 16", urmeaza sa ii cumpar si pe 15" sa am pt iarna urmatoare. I-am mai adaugat niste detalii in plus pe ea, am schimbat capacele de la valvele rotilor, am pus anumite detalii albastre in interiorul masinii (momentan nu am poza, dar o sa atasez).

Totusi mai vreau sa ii aduc cateva modificari, de ex sa schimb navigatia, sa ii pun una cu bluetooth, sa ii pun comenzi pe volan (nu stiu totusi daca merita). Mai nou trebuie sa ii schimb antena, am fcut prostia sa o duc la spalatorie cu perii si s-a dat peste cap .?‍♀️

 

Atasez poze:

nEI0lh2.jpg

9BIlfW2.jpg

3Sem9AX.jpg

XnNI4kW.jpg

LR6058a.jpg

 

 

Link către comentariu

Să o stăpânești sănătoasă!

Periile nu sunt rele, trebuie doar deșurubată antena înainte. A cedat din plafon?

Link către comentariu

Dadusem reply la postul tau, @MyKe, insa apare cu rosu si scrie hidden, aparent nu a fost aprobat de catre un moderator.

A fost prima mea experienta cu spalatoriile cu perii. Nu a cedat din plafon, a fost data antena de metal peste cap, si acum arata asa :

rDtypY2.jpg

 

Intre timp am fost afara, si am mai facut 2 poze:

CIGkB6f.jpg

L2H2Ns4.jpg

Link către comentariu

Ți-au făcut un bine perile :)), așa scapi de antena aia oribila și pui ceva corespunzător.

Link către comentariu

@ciolib

Oricum aveam intentia sa schimb antena, ca nici mie nu imi placea, dar nu era in planul meu chiar acum.. totusi o sa caut ceva sa o schimb Voiam ceva gen shark antenna (cele pe care le vad mai mereu la BMW), insa pare cam mare si nu arata bine, probabil o sa o schimb cu o antena de genul acesta:

image.png.4921cdbb8c9e1d2868dae6c8428487b0.png

Link către comentariu

Dragut golful, sa il stapanesti sanatoasa! Imi plac jantele.

Pentru cd player cu bluetooth, care arata OEM-ish iti recomand RCN 210 (ieftin si bun). Comenzi pe volan sunt mai greu de pus si ar comunica doar cu playere originale (aici ai avea costuri mari). In schimb, volanul ar cam trebui reimbracat in piele.

Spor la imbunatatiri!

Link către comentariu

Buna . Frumoasa achizita , bine ca are gpl , din ce stiu 1.6 sunt cam puturoase dar in final important e ca tu sa te bucuri de ea . In rest navigatii after market sunt n modele , te duci la un atelier audio auto si iti pun ei ce vrei pe ea . Ceva planuri pe viitor ,modificari ai in plan , in afara de cele mentionate ?

Link către comentariu

@Edy_77  Multumesc pt sfaturi :D o sa caut sa imbrac volanul in piele, insa nu stiu unde as gasi pe cineva priceput prin Buc.

 

@Nenciu Victor  Pai am in plan sa schimb led-urile din interior, sa le pun cu lumina alba, la picioare si in plafon, in portbagaj la fel (e cam slaba lumina), led-urile pt nr  de inmatriculare la fel vreau sa le schimb cu ceva cu lumina alba. Ma gandeam si la functia cornering, desi cred ca o sa fie nevoie sa schimb farurile de ceata.. as vrea sa modific si stopurile, dar nu stiu daca o sa arate bine cu alte stopuri:D. Sigur o sa imi mai vina si alte idei pt a o modifica, dar nu imi trec prin minte acum, in principal, cele mai apropiate modificari o sa fie schimbarea jantelor si a anvelopelor - pt iarna si vara, acum am pe ea anvelope allseason si nu prea ma avantajeaza, si sa ii schimb antena ca arata ca naiba acum :)) 

Link către comentariu

Un 330g plus ca HU, antena de Passat CC, retrofit volan cu comenzi, apa-paie-si-bataie!

Poate si faruri cu xenon? ?

Link către comentariu

@mihaiVWcc  ma gandeam la navigatia RNS 510. Antena urmeaza sa o iau cand se face mai cald afara :)) si legat de faruri, da, ar merge unele cu xenon insa nu sunt hotarata inca :D. Multumesc pt sfaturi.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

M—am tot uitat pe net dupa navigatii, si am zarit-o pe asta, nu stiu daca ar da bine dar imi place cum arata :)) Cum ziceam vreau si comenzi pe volan, dar inca nu am gasit doar butoanele pt a le monta pe volan, nu prea vreau sa schimb volanul cu totu.. volanu meu are cusatura albastra si ce am gasit erau negre :( 

 

4D0F8AEE-81C5-4E77-BD18-2BB3069289EB.png

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!