Jump to content

Zgomot motor in sarcina B6 170hp

geovadim
 Share

Postare recomandată

Salutare, 

Masina are 270.000km, dupa ce am schimbat chiulasa acum 1 an a am inceput sa am zgomot la motor, parca un rontait, in sarcina. Pun si un film.

Avand in vedere nr de kilometri as spune ca e normal sa fie asa, dar parca a coincis cu intrarea in service, e posibil sa ma fi pricopsit cu alta defectiune? Eventual la cutie cu care nu am avut nicio problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Totusi nu pare sa se auda caraiala in film, nu stiu de ce. In realitate se aude destul de deranjant. Se pricepe cineva sa vada masina sa imi spuna de la ce poate fi?

Link către comentariu

S-a schimbat chiulasa, care crapase. I-am luat chiulasa noua din Germania singarnitura de chiulasa noua de la Porsche. S-au mai schimbat cuzinetii de la aca cu came ca cica erau mai tociti am luat noi dar nu OE.

Link către comentariu

Am fost la mecanic, zgomotul e din cutie, masina are 280.000km. La 220.000 i-am refacut motorul. Acum trebuie sa ii repar si cutia, inca schimba bine dar huruie in sarcina, nu e confortabil. Cred ca am avut un passat luat nou la care am schimbat cam tot in 11 ani. :) 

Link către comentariu

• 1 month later...

Am reparat cutia, era un rulment spart inauntru. A ros si carcasa cutiei, asa ca a trebuit schimbata si o parte din carcasa. Piesele, plus ulei de cutie, 2.400 de lei.

Am  luat cutie manuala ca sa nu aiba probleme si iata ca dupa ce am reparat motorul la 220.000km am reparat si cutia la 280.000km.

O sa va zic acum cu merge dupa reparatie daca mai are vreo legatura.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!