Jump to content

:) my cars check it out :P

Alex Bogdan

Postare recomandată

primu

Passat V6 4motion gry highline tiptronic 193 CP an februarie 2004 + optionale xenoane.. cd player... cam atat ca de aceea am ales highline ca vine ea cu piele...jante ... ce mai are....climatronic..esp...8airbaguri computer bord plus .... si mai nou navigatie :) am un PDA ASUS a636 cu I-go romania mere...l`am testat pana la bacau si a mers cat de cat bine

al doilea.....Passat 1.9 TDI 100 Cp parca :)...deep blue ...an fabricatie 2005..... hm standard sa zic ;) ....capace....clima.......esp... eu vroiam un golf 5 dar.....cei de la porshe mi`au facut o oferta cu acest passat ...era la lichidare si l`am luat pe asa

Link către comentariu

la primul ziceai ca ai 193cp ??

Link către comentariu
Alex Bogdan

da primu are 193 cai putere... are motor v6 2.8l benzina :offtopic: pai...consuma media 12-14% cand mai bag picioru in ea de la 200 km in sus apare 42% :ppp .celalat 1.9TDI nu sare de 10 :blink:

Link către comentariu

doar 193 CP. nu are 204? eu asa stiam ca are. anyway. frumoase! sa le stapanesti sanatos.

Link către comentariu
giorgio_tlro

:( 204 cai are motoru de 2.8 de pe seat cupra daca nu ma insel.La passat 2.8 benzina pe modelul B5 si B5.5 are "doar" 193 cai. :(

Oricum ...nice ride.

Link către comentariu

si pe skoda tot asa parca are! la 200 banuiesc ca are 42 cand o calci ca daca mergi constant mi se pare c-am mult! am mers cu 180 cu un motor de 1.4 90 cai si consuma 15.5! pana la 40 e drum lung si ala avea 5500 ture!

Link către comentariu
Alex Bogdan

pt autostrada soarelui i`am dat 230 km .... am mers asa circa 1 min.....imi indica 42% consumu :D ......asa la un drum .....pana in mamaia imi papa juma de rezervor

Link către comentariu

E cel putin ciudata, pentru mine, alegerea ta. 2 masini la fel, dar cu motoare diferite. Ma gandesc la faptul ca una din ele iti face cu ochiul mai mult decat cealalta, deci una e preferata. Atunci de ce 2, la fel? :D

Una e masina de firma, sau ai primit-o cadou?

Ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune ce te-a determinat sa iei doua la fel. (daca nu te superi)

Modificat de lau090
Link către comentariu

mi se pare totusi prea mult 42%,dar cine stie inca nu am condus nici un 2.8 pe benzina sa-mi dau cu parerea! pai itzi ajungea mult benzina,inseamna ca ai rezervoru mare :D!

Link către comentariu
Iulian HondaFan

V6-le pare ca e automatic (Tiptronic). asta mai pune 1-2l% in plus la consum mai ales in oras. in plus din cate stiu motorul asta cere benzina premium. este f. untos, desi demarajul cu automatica este pe la 9.5-10sec pana la 100km/h. cred ca sunt f. putine Passat-uri V6 in Ro asa ca ai ceva original.

Link către comentariu
Alex Bogdan

da sunt mandru de v6 :blink: ....pai sunt masinile mele luate pe firma....1 in leasing una nu...... pai am vrut un golf 5 .....da ajungea la 25-30 de mii .....si mai aveau cateva passaturi pe stoc....si ma convins sa iau un passat mai ales ca am dat 20 de mii pe el ddp.... :) a fost vorba si de un discount a meritat .......

Link către comentariu
  • 2 months later...

SAuper v6 si cealalta, dar cum ti se pare dupa ce te dai jos dintr-o masina de 193 cp si te urci intr-una de 100CP (aproape dublu) cum e? De ce nu ai ales v6 tdi consuma mai putin si aveai si un cuplu mai mare.

Link către comentariu
  • 1 month later...

pai povestea sta asa.....in 2000 am achizitionat un audi a6 1.8T -150Cai-.avea dotari casetofon cu cd xenon si inca cateva balarii ..am tinut`o 2 an si am vandut`o .......pe urma m`am gandit ca mai bine imi iau o masina noua in leasing[avand si 2 firmae si asa am ajuns sa imi iau v6le pe care am pus tot ce am vrut [asta in 2004] .......in 2005 am vrut sa mai achizitionez inca 1 masina in leasing ....un golf ajungea la aceeasi bani ca si un passat si normal cam ales passatu :cheers: la care am avut si 2mii discount din "cauza" schimbarii b5.5 in B6 :D adik fabricarii noului model si cam asta e povestea

cu v6-le merg doar la mare la munte la parinti in bacau si daca se mai iveste un drum ceva mai lung .......ca nu prea are rost sa il omor in bucuresti.. 1.9TDI il alerg prin oras :vaidecapulmeu: se comporta excelent ....consum 8-9% sunt mandru de amandoua pana acum am avut parte decat de 1 mic incident si anume ....mi s-au furat capacele ,,stergatoarele , si bandourile laterale la 1.9TDI .....ca de e romania si il tin in fata blocului de V6 am grja separat il tin garaj :D ...si cam atat

Modificat de Alex Bogdan
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!