Jump to content

VW Touareg 7P


LAVAL

Postare recomandată

foarte faina masina, imi place kit-ul exterior, ii sta foarte bine asa :) . Sa va poarte cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Sa ai parte de ea! Carligul de remorcare nu are probleme la rabatare cu prelungirea aia la bara spate?

Link către comentariu

Va multumesc pentru aprecieri. 

Nu, carligul nu are probleme. Prelungirea este de  origine, am comandat-o din catalogul de optiuni VW,  fiind montata inainte de a intra in posesia masinii . Nu stiu daca a fost montata din fabrica sau aici la reprezentanta. 

Modificat de LAVAL
Link către comentariu

Foarte fain "tancul". Sa il stapanesti sanatos! Singurul lucru care mie nu imi place, tine de gusturi (aparatorile alea de noroi).

+1 pentru kit-ul exterior, arata bine, si culoarea asta il scoate bine in evidenta.

Link către comentariu

Exteriorul masinii e superb. Am avut noroc ca sotia nu a vazut unul la fel in reprezentanta, pentru ca probabil acum aveam Touareg in loc de Tiguan si eram ceva mai sarac. :)

Link către comentariu

Xadrian , doar in cont , in rest erai mai bogat :santa:

foarte faina masina , sa o folosesti fara probleme

m-am bucurat sa vad un topic aici cu un 7P

Link către comentariu

Va multumesc inca o data pentru aprecieri si incurajari.

Legat de aparatorile de noroi, tin sa raspund unui topic de mai sus (Mada 13), au fost puse din necesitate fara sa ma gandesc la aspect. Cand am luat masina nu le avea si in decurs de cateva zile, gudronul, smoala, bitumul, ajungeau chiar si pe partea superioara a usilor, aproape de maner.  Nu stiu daca este un defect de fabricatie sau doar datorita alegerii jantelor de 20, insa se murdareste foarte repede.

Link către comentariu

e din cauza rotilor, mai exact a faptului ca un ET mai mic si ies in afara. Rau nu dau dat fiind faptul ca e o masina cu valente  light-offroad si eu am vrut sa pun la Allroad doar ca nu ma impac totusi cu ele, o fac cam agrara masina, dar e clar ca sunt bune.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!