Jump to content

Tacanit ritmic la motor

farao
 Share

Postare recomandată

Poate multi va intrebati de unde se aude acel tacanit ritmic in stanga motorului. Acesta provine de la o electrovalva retur situata in partea stanga ( cum te uiti din fata masinii) mai des intalnita la Leon 2005. Este normal sa se auda de afara dar nu dinauntru. La mine se auzea f. tare in interior si de aceea am analizat mai bine si am descoperit ca aceasta electrovalva atingea de aripa si se transmitea vibratia in interior. Dupa ce am departat-o de caroserie nu se mai aude nimic. Asadar, daca acest zgomot va deranjeaza, mutati-o putin mai in dreapta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tu ai leon pe benzina din ce observ in semnatura :emthup: despre acest " tacanit ritmic in stanga motorului, cum te uiti din fata masinii" s-a tot vorbit dar numai la motoare diesel

Link către comentariu

Poate fi vorba, daca exista asa ceva pe Leon, de canistra de recirculare a vaporilor de benzina, intalnita NUMAI la masinile pe benzina. Iata o discutie mai documentata: http://vwforum.ro/index.php?showto...=0entry141482

Modificat de Zorro Classic
Link către comentariu

Nu stiam ca si la benizna se aude acel tacanit ritmic dar sa stii ca si mie imi face la fel , ca si cum ar fi un saculet de monezi pe langa cureaua de distributie si zangane cat este motorul rece , daca stie cineva de la ce este la motoarele diesel sa ma lamureasca si pe mine ,a mai fost un topic despre acest subiect pe aici pe undeva dar am pierdut firul , nu mai gasesc .

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Si la mine, la fel ,se aude.Cum o identifici si cum o deplasezi? Mersi.

Poate multi va intrebati de unde se aude acel tacanit ritmic in stanga motorului. Acesta provine de la o electrovalva retur situata in partea stanga ( cum te uiti din fata masinii) mai des intalnita la Leon 2005. Este normal sa se auda de afara dar nu dinauntru. La mine se auzea f. tare in interior si de aceea am analizat mai bine si am descoperit ca aceasta electrovalva atingea de aripa si se transmitea vibratia in interior. Dupa ce am departat-o de caroserie nu se mai aude nimic. Asadar, daca acest zgomot va deranjeaza, mutati-o putin mai in dreapta.
Link către comentariu

Si la mine, la fel ,se aude.Cum o identifici si cum o deplasezi? Mersi.

Este situata langa vasul cu lichid de spalat parbrizul si este prinsa in 2 suruburi. Trebuie sa modifici gaurile de prindere sau sa ii pui un cauciuc in spate pentru a nu mai atinge de caroserie.

Link către comentariu

Este situata langa vasul cu lichid de spalat parbrizul si este prinsa in 2 suruburi. Trebuie sa modifici gaurile de prindere sau sa ii pui un cauciuc in spate pentru a nu mai atinge de caroserie.

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!