Jump to content

Antene FM Passat limuzină

Radu1974
 Share

Postare recomandată

Bună seara,

de vreo săptămână caut pe net o informație și nu o găsesc. Despre ce-i vorba ? Mi-am schimbat rns-ul 315 cu un radio android. Aparatul nou are și dab+. Acum caut să-mi cumpăr un spliter fm/dab+ numai că aici intervine problema și anume, ce am gasit eu este un spliter care se montează în spatele aparatului iar după aceea trebuie să mai adaug un adaptor undeva la lunetă. La golf și la passat-ul mai nou e mai ușor ca e totul perfect compatibil, la passat-ul meu din 2006 din păcate nu-i. Am dat jos îmbrăcămintea de pe stâlpul stânga spate și am găsit următoarea piesă: MDE g50088. Din ce am tot găsit pe forumuri, toți spun că pt a monta acel adaptor îl schimbă pe cel de pe stânga spate numai că la mine este piesa asta care are 3 fire: un fir cu papuc la masă, un fir care merge la lunetă și unul care pleacă înspre fața mașinii. N-am găsit niciunde ce este defapt piesa asta numai pe un site de vânzări cum c-ar fi ceva amplificator. Dacă e cumva amplificator se unește poate cu unul din cablurile care vin de la amplificatorul care se găsește sus în spate dreatapta ?

IMG_1385.jpg

Modificat de Radu1974
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca firele se duc catre firicelele de la incalzirea lunetei atunci cred ca e este un rejector de semnal FM care se pune pe alimentarea degivrarii lunetei. 

Link către comentariu

Așa mi se pare, merge direct pe încălzirea lunetei. Dacă este parte a sistemului fm atunci inseamnă ca se leagă undeva într-un distribuitor cu unul din cablurile care vin din amplificatorul am/fm din dreapa sus spate (plafon) ? De acolo pleacă două fire, două fakra, o mufă albă și una crem, la fel sunt și în față, două mufe, una albă și una crem, le-am scos pe fiecare din amplificator și am observat pt ce sunt: cea albă este fm. Am scos-o și pe cea din modulul ăsta (g50088) dar nu s-a întâmplat nimic.

Modificat de Radu1974
Link către comentariu

Nu, e doar un filtru de banda FM pentru a nu introduce zgomot in circuit, firele din luneta pentru degivrare sunt de fapt antena FM. Nu te ajuta la nimic asta pentru ce vrei tu sa realizezi. 

Link către comentariu

Așa e, ai dreptate, nu e ceea ce credeam eu, e doar un filtru de interferențe. Mulțumesc mult Adrian pt ajutor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!