Jump to content

Instalatie electrica de B7 / CC pe b6

z3dulik
 Share

Postare recomandată

Salutari,

Am probleme la un passat cu instalatia electrica si m-am gandit sa o schimb. Dar nu gasesc una cu optiunile pe care le am (sistem audio, trapa, senzori parcare, clinatronic..) si ma gandesc ca daca iau una de B7 sau CC, alea avand ci BCM (ce voiam de mult) s-ar potrivi?

CC-ul este mai scurt, sa nu ajunga firele pana in spate?

A facut cineva modificarea asta? Inafara de instalatie, mai trebuie ceva modificari?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cc ul difera  la lampi spate, fata - faruri, etc  - tot asa si B7 .

poti face modificarea, dar o sa ai de munca......

Link către comentariu

inca ceva, am mai intrebat dar nu am gasit raspuns. La clima daca iau cablaj cu 5 motorase in loc de 6 (doar unul singur la recirculare - dreapta) merge direct sau trebuie modificare? 

Ca mi-am luat si partea de deasupra clapeta cu un motoras. Retrofiturile astea, vreau clima aia noua dar nu reusesc sa o fac sa mearga cu alea 2 motorase :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!