Jump to content

Passat B2


SergiuDgr

Postare recomandată

Am mai adaugat inca 2 poze, una din ele este cu "cea mai mare problema" si anume rugina sub parbriz, langa aripa, in rest, din pacate, plasticele care veneau pe usi, care se vad lipsa in poza si ramasa urma de la adeziv sunt foarte strambe si nu se mai pot pune si sa ramana drepte, am incercat prin diverse metode, incalzite si puse sub o greutate pentru a revenii la forma initiala. Cred ca voi renunta la ele pana la urma si voi curata urmele de adeziv cat pot de bine. Pana in primavara as vrea sa gasesc timp sa ii asamblez toata partea din fata, sa ii fac itp-ul si sa rezolv cu actele pentru a o inmatricula. Voi mai posta poze pe parcurs ce voi continua la ea, dar fiind faptul ca deja a inceput sa se lase frigul destul de bine si in garajul in care o tin si lucrez la ea nu am caldura, este cam cu munca pe vremea asta.

rsz_20180430_233757.jpg

rsz_120180121_194430.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salutare colegi, saptamana asta a inceput destul de bine pentru mine si pentru proiect.

Am reusit sa gasesc furtunul de la admisie nou in germania, cu tot cu transport a costat 150e. Ieri a ajuns la mine si pana acum 1ora am stat la garaj sa il montez si sa inlocuiesc furtunele de vacuum coapte. Mai nou, a reaparut o veche problema, si anume pierde benzina pe la filtrul montat sub masina dar in weekend as vrea sa o rezolv si sa reglez injectia.

Mai jos aveti cateva poze si un filmulet cu unul din furtunele inlocuite:) 

https://vimeo.com/314067373

Webp.net-resizeimage (1).jpg

Webp.net-resizeimage.jpg

Modificat de SergiuDgr
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!