Jump to content

Achiziție, Configurare & Impresii (Touareg CR7)

mihai.iancu
 Share

Postare recomandată

Salut , e cineva care de curând a plasat o comanda configurand un model "full" ( adică mai puțin sistemul de stabilizare anti ruliu  și geamuri fumurii) , și a primit un timp de livrare de la dealer ?

Știe cineva ce înseamnă confirmata săptămâna provizorie 31.2024(M050) ?

Modificat de TrayPower
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• TrayPower changed the title to Timp de livrare

Chiar nu și-a mai cumpărat nimeni masina asta în ultimii 3 ani. 😊

Link către comentariu

Astia care isi cumpara/comanda Touareg nou full nu cred ca au timp/chef sa stea pe forumuri :D :lol: 

Si oare cati isi vor comanda o masina exact la fel - model "full" ( adică mai puțin sistemul de stabilizare anti ruliu  și geamuri fumurii) ?!? 

Link către comentariu

ok, fair enough . 

sectiunea exista pentru un motiv , si nu cred ca pt comentarii "acid ones" 😊.

altcineva care stie / poate da informatii cu referire la ce e important, si anume timp de livrare dat de deler, si codul specific primit ?

chiar si pentru alte configuratii ... sa zicem cu mai multe dotari . Am inteles ca pachetul de piele puglia creaza probleme in ceea ce priveste tempistica. poate cineva sa confirme ? 

Link către comentariu

• 1 month later...

OK, uite confirm eu pt cine vrea; au fost nevoie de 138 de zile de la plasarea comenzii pana la livrarea configuratiei de mai sus.

Drumuri bune.

Link către comentariu

• 3 months later...
emanoeladrian

Salutare,

Am comandat si eu un Elegance, motorul de 286 cai, gri metalizat. Am cerut ca livrarea sa se faca in Mai 2025. Dealerul este Porsche Pipera. Pretul 67.000Euro. O intrebare pentru ceilalti colegi cunoscatori, cu ce roti este mai confortabila aceasta masina la drumuri lungi ? Vine cu 19 " dar pot sa o comand "si cu 20". Lucrez pe Aeroportul Schiphol si din cand in cand merg cu masina acolo asta cand nu zbor....

Multumesc anticipat.

Sarbatori Fericite !

Link către comentariu

Irinel Tincea

Salutare. Tot Elegance 286cp am si eu. L-am comandat pe 16 Septembrie si mi-a fost livrat vineri ,13 decembrie. La inceput am primit termen de livrare februarie 2025,dar a venit mult mai devreme.

Referitor la jante: masina de Test drive pe care am testat-o avea jante pe 19". Eu am luat-o cu jante pe 20" si nu simt vreo diferenta, este la fel de confortabila, dar am suspensie pe perne. Pe modul Comfort chiar simti ca pluteste. Parerea mea este ca jantele pe 19" par cam micute pe o masina asa de mare.

Modificat de Irinel Tincea
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!