Jump to content

CSS_RO

Postare recomandată

Salutări, 

de la începutul lunii m-am alăturat și eu vouă cu un Vw CC cumpărat direct din Germania. Despre cum am ajuns la această mașină, este o poveste lungă, iar până să apuc să o conduc din nou, la fel, mai durează puțin - momentan asteptând programarea la RAR din 5 Decembrie. Printre altele mașina este / are: model 2012, 141k KM rulați, motor 2.0 TDI 170 CP DSG, interiorul din piele neagră, trapă, scaune electrice, jante Audi Segment pe 19", suspensie adaptivă, ș.a.m.d. Nu am tracțiune integrală și scaune ventilate.

Înainte să ajung la RAR o să îi fac schimbul de ulei și mă gândeam să folosesc Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III, 5W30, filtru de aer de la K&N, filtru de motorină și ulei de la Bosch și plăcuțe de frână Brembo. M-ar interesa părerile celor care au folosit aceste produse. 

A primit update de soft pentru a se emite numerele de tranzit și nu are harta României - lucruri pe care vreau să le remediez cât de curând.

Cred că o să ne vedem la întâlnirile din București din 2019. :) 

Toate cele bune!

C

front pic.jpg

back_pic.jpg

Link către comentariu

Salutare! In primul rand sa o stapanesti sanatos!

Masina ta nu are kit R-Line exterior, poate are interior.

Placute de frana brembo folosesc de putin timp dar pot sa spun urmatoarele: franarea e in regula, zgomote nu au fost decat in primii aproximativ 50km in care am folosit frana rar. In schimb observ praf pe jantele pe fata destul de mult, comparand cu cele din spate care sunt inca cele originale TRW iar jantele sunt curate.

De restul produselor nu imi pot da cu parerea pentru ca nu le-am folosit.

Drumuri bune si motorina de calitate!

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si fara probleme ! frumoasa masinuta .

K&N nu te ajuta la absolut nimic, dai banii degeaba si apoi tebuie sa iti cumperi kit-ul de curatare ca sa nu il schimbi ci sa-l cureti (iar alti bani).

Recomand filtre fie full OE VW, fie: 

UFI Motorina (au o pasla speciala in ele si filtreaza mai bine)

PurFlux  Ulei

MANN aer (e ok si Bosch),

MANN anti fungic/miros/bacterii/carbune activ/etc  pentru  habitaclu - polen

Placute de frana recomand TRW / Textar   .. Ate am senzatia ca la noi le nimeresti de 10 calitati diferite, dupa noroc... am patit-o si eu si multi colegi cu cele de pe spate de exemplu, s-au tocit in sub 10k  km ... lasau un praf maro pe janta si nu franau deloc ok.  Pe fata am nimerit Ate foarte ok in schimb.

Succes !

Link către comentariu

Salutare si bun venit in club!

Intr-adevar, dupa cum spunea si @NordicN, bara fata nu este cea de r-line, dar masina tot frumoasa este :icon_thumright:

Mai vino cu niste poze din profilul masinii si din interior, din cate imi dau seama jantele arata foarte bine pe CC.

Oglinzile sunt vopsite sau foliate? ca sunt cam din alt film ( mai precis Transporter ).

Pentru ulei si filtre recomand OE VW. Sa o stapanesti sanatos! Te asteptam la intalnirile de Duminica.

Link către comentariu

Salutări și mersi pentru feedback. 

Acum, dacă mă uit la VW CC Rline, văd că nu am bara din față de Rline. Ce-i drept nici nu am întrebat propietarul despre așa ceva. Am doar siglele din grilă și pe laterale, iar luminile din uși sunt sub formă de R. Oglinzile au folie pentru a fi în ton cu jantele.  Prea mult nu am avut timp să petrec cu mașina și nici cu pozele nu le prea am. Mai am o lună jumate de îndurat. 

O să ne vedem la primele întâlniri din 2019 :) doar că o să am cauciucurile de iarnă pe St. Moritz de 17”. 

Voi ce soft aveți? Mie mi-au făcut update înainte să îmi dea numerele. Neamțul mi-a recomandat să fac downgrade când ajung în RO. 

Link către comentariu

Total de acord cu neamtul, asta a fost primul lucru pe care l-am facut dupa ce am luat masina, downgrade. 

St. Moritz-urile nu reprezinta ceva nou, le am si eu pentru iarna. Eram curios cum vin Segment-urile pe un CC, daca se potrivesc la fix sau trebuie distantiere.

Apropo, la RAR du-te cu cele de iarna ;).

Link către comentariu

Frumos exemplar. Sa-l porti cu placere si fara incidente.

La partea de placute de frana mergi pe OEM si n-o sa regreti. Pentru 100 ron diferenta merita din plin. 

Link către comentariu

Salutări,

am făcut Vineri schimbul de ulei, filtre și plăcuțe, iar la punea spate, băieții au observat că discurile de frână au unele ”riduri” pe suprafață. Mi-au recomandat să le ”iau la strung” - orice ar însemna asta.... Mă gândeam să schimb discurile cu totul și să fac un upgrade la niște Brembo perforate. Plăcuțele de frână pe spate erau aproape de final, cele de pe față cam la jumate... mă gândesc că din cauza acelor riduri...

 

Link către comentariu

Faina masina. 

Da un feedback cum sunt discurile . Conteaza foarte mult si ce placute folosesti. Daca tot faci o treaba schimba-le fata/spate. Nu prea mai face nimeni o rectificare buna a discurilor si eu zic ca arunci banii aiurea daca faci asta...

 

Link către comentariu
  • 6 months later...

Salutări, 

după aproape 8 luni de când am mașina, a apărut și prima problemă mecanică mai serioasă. Mă tot plângeam de celebrul clank de la cutie. Înainte de Paște în timpul mersului ACC-ul mi-a dat eroare în bord și mi-a băgat cutia de viteze în avarii. Părea că odată ce ajunge în treapta 6, nu mai știe să retrogradeze din 5 în 4 mergând în modul drive. Dacă treceam pe modul manual, puteam retrograda din padele fără probleme. Ca să fie și mai curios, în drive fiind, dacă nu ajungeam în treapta 6, mașina retrograda fără probleme din 5 în 4. Pe diagonză aveam două coduri generice mai importante P2711 și P1637. Cei de la Nurvil n-au știut de unde să apuce problema. Mi-au făcut un update de soft pe cutie însă fără rezultat. 

În cele din urmă am ajuns la cei de la Automatico, care mi-au desfăcut cutia și au descoperit adevărata cauză. Săptămâna viitoare voi ridica mașina și voi putea da feedback și despre service.

 

@VALI am acum discuri din gama Brembo Xtra și plăcuțe Brembo pe toate roțile, însă datorită problemei cu DSGul nu m-am putut bucura de ele. Arată bine totuși. 

 

 

WhatsApp Image 2019-05-18 at 16.21.49.jpeg

WhatsApp Image 2019-05-18 at 16.22.21.jpeg

WhatsApp Image 2019-05-18 at 16.22.11.jpeg

WhatsApp Image 2019-05-18 at 16.20.22.jpeg

car.jpg

Link către comentariu
Publicat (modificat)

interior 2.jpg

interior 1.jpg

 

După aplicarea  sealant-ului Hybrid V7 de la Chemical Guys.

sealant.jpeg

Urmează și o curățenie mai temeinică la interior. :)

 

Modificat de CSS_RO
adaugare text
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!