Jump to content

Parbrizul ciobit

Cercul
 Share

Postare recomandată

Aseara pe Aviatorilor din Bucuresti am luat o piatra direct in parbriz. S-a ciobit putin, nu foarte adanc, insa sunt vreo doua ramificatii din ciobitura cam de un cm. Intrebare: unde sa ma duc repede sa-mi puna niste chestie de-aia sa nu se extinda spartura? Pot sa incerc la orice service sau trebuie sa ma duc neaparat la Skoda?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cea mai buna solutie in cazul unui parbriz ciobit sau fisurat este inlocuirea. Daca ai asigurare CASCO atunci este si mai bine, pentru ca asiguratorul iti va suporta, in principiu, contravaloarea acestei operatiuni.

Link către comentariu

De acord cu poxx. Ager sunt cei mai OK. am avut si eu o experienta asemanatoare cu alta masina. Daca e doar ciobit, se injecteaza o solutie fierbinte care se va cristaliza la racire si e OK . Daca insa sunt fisuri, acestea se vor continua din cauza trepidatiilor, indiferent daca ii pui solitie sau nu.

Daca ai asigurare, poate scapa un prieten o pietricica ceva mai mare si se sparge mai rau... va trebui sa-l schimbe. Schimbatul e cea mai eleganta solutie pt ca odata ciobit, tot la schimbarea lui se va ajunge in final.

Link către comentariu

Multumesc. M-am si programat la Ager in seara asta - va tin la curent maine dupa ce - sper - se rezolva.

Link către comentariu

De acord cu poxx. Ager sunt cei mai OK. am avut si eu o experienta asemanatoare cu alta masina. Daca e doar ciobit, se injecteaza o solutie fierbinte care se va cristaliza la racire si e OK .

Ce inseamna ca e OK? Nu se mai cunoaste ca e ciobit sau elimina riscul de a aparea fisuri?

Multumesc,

Link către comentariu

Ce inseamna ca e OK? Nu se mai cunoaste ca e ciobit sau elimina riscul de a aparea fisuri?

Multumesc,

Sunt OK ca preturi, tehnologie, mod de lucru, nu am gasit altii mai buni, sincer. Din nefericire se cunoaste ca parbrizul a fost ciobit si apoi reparat, insa se vede foarte putin si dispare riscul ca ciobitura sa dezvolte fisuri care sa continue si continue si continue pentru ca apoi sa fii nevoit sa schimbi parbrizul. Daca e ciobitura simpla fara crapaturi e super OK. Pot sa iti mai spun ca daca fisura depaseste 10 cm max, nu se mai poate face nimic. Daca fisura, crapatura. etc e mai scurta, se poate serigrafia solutie fierbinte la capetele ei pentru a incetini marirea ei, dar nu o opreste definitiv, dupa un timp ve continua fisura din cauza trepidatiilor.

Ajutati-ma si pe mine... de ce la mine apare "doar inscris" si nu membru junior sau altceva. Am mai citit undeva aici pe forum ceva de genul "membru cu card" ce inseamna asta?

Link către comentariu

OT: Prin regulamente s-ar putea sa gasesti cand si in ce conditii "avansezi" in grad.

Ai idee cam cat costa o astfel de operatiune?

Link către comentariu

OT: Prin regulamente s-ar putea sa gasesti cand si in ce conditii "avansezi" in grad.

Ai idee cam cat costa o astfel de operatiune?

30RON am platit astazi - ceea ce inteleg ca e un fel de tarif minim pentru opratiuni de genul asta. Era o spartura superficiala din care a mai ramas doar un punct foarte mic. Sunt extrem de multumit de AGER, plus ca i-am tinut si putin dupa program cu lucrarea. Multumesc inca o data pentru ajutor!

Link către comentariu

am fost si eu la Ager Service aseara tot pe la finalul programului si tot pentru o ciobitura in parbriz. era foarte mica, cam de dimensiunea unei unghii, poate chiar mai mica, si s-a rezolvat in 45 minute. foarte amabili cu toate ca din cauza mea au fost retinuti peste program.

inca o bila alba si celui care mi-a "reparat" parbrizul, acesta spunandu-mi ca exista 1% sanse sa crape de tot in timpul operatiunii. tot el mi-a spus ca este o solutie pe baza de rasini. a iesit foarte bine, in sesul ca aproape nu se mai cunoaste. ciobitura nu avea ramificatii iar acum, 80% din ciobitura se vede prin ea ca prin parbriz, ca si cum n-ar fi fost.

ps: recomandarea celui de la service, pe care v-o fac tuturor, odata ce vedeti ca geamul este ciobit puneti un scotch (sper ca asa se scrie) peste ciobitura ca sa nu intre mizerie si praf care duc la degradarea mai rapida a parbrizului in zona lovita. asta pana ce veniti cu ea la remediat.

aaa... si a costat doar 300.000 lei vechi cum a spus si colegul mai devreme.

numai bine. :icon_thumleft:

Link către comentariu

• 3 months later...

Am patit-o si eu in weekend. Mi-a sarit o piatra in parbriz si mi-a facut o mica steluta. Din fericire am casco. A schimbat cineva la O2 parbrizul sau vreun geam? Se mai inscriptioneaza seria pe el sau asta o fac doar in fabrica?

Link către comentariu

Am patit-o si eu in weekend. Mi-a sarit o piatra in parbriz si mi-a facut o mica steluta. Din fericire am casco. A schimbat cineva la O2 parbrizul sau vreun geam? Se mai inscriptioneaza seria pe el sau asta o fac doar in fabrica?

Seria nu e inscriptionata pe parbriz.. asa ca stai linistit!

Link către comentariu

Nu ma refer la seria de sasiu inscriptionata sub parbriz, ci la elementul de siguranta cum ii zic ei care este inscriptionat cu laserul pe fiecare geam.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!