Jump to content

sfat pt inlocuire set ambreiaj


srazvan
 Share

Postare recomandată

salutare! am passat 2001 / 1.9tdi / 74kw / 101cp / avb

va rog, daca poate cineva sa ma "lumineze" in inlocuirea kitului de ambreiaj. din volanata au iesit arculetele, care au fost aruncate exact in zimtata de la elecromotor, blocindu.se folanta.

kitul a fost inlocuit cu kit complet LUK, acum 2 ani. deci acum trebuie sa il schimb IAR.  dar am aflat ca exista varianta de volant cu masa simpla de la VALEO. stie cineva daca e ok? sau cineva care a pus deja care sunt riscurile? de principiu cunosc diferentele, arcurile pe discul de ambreiaj, care nu preia asa de bine vibratiile ca cel cu masa dubla, plecarea de pe loc e mai brutala .....

ce ma sfatuiti sa fac.....

primul kit a fost sachs, al 2 lea luk si acum nu as mai da banii tot pe unul cu masa dubla.... sa patesc la fel; ma refer la distrugerea acelor arculete din folanta.

multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Citeste aici: 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • C o s m i n a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!