Jump to content

My little beast (GTI)

claude

Postare recomandată

Din cate am auzit.. nu are! andreiloghin ia dat 250.. cred ca daca ii faci un tuning viteza max creste.. pe net am vazut un 270 km/h v. max. Sper sa ajung si eu la ea :D Promit ca fac poze :D

:) ui aici :)

Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• claude

40

• bbm

9

• Bogdan_wrc

7

• c6t9

5

Top Posters In This Topic

la 250 are 5300-5400 ture din cate tin eu minte

si clar e limitata pt k intrun kilometru de numai 250 sar mai fi miscat acul de la turometru makar un pic nu?! :)

claude...cand iti pui chip ne incercam si noi? ca tare sunt curios si nu am avut cu cine sa vad :)

Link către comentariu
la 250 are 5300-5400 ture din cate tin eu minte

hmm... nush, avand in vedere ca urmatoarea poza arata ca la 270 e cam 6000-6200 :Driver:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Pt speeder: Astept sa imi pun evacuarea si apoi imi pun chip. Mai tre sa fac si km. Am 2700 km acum.. Mai astept. Da-mi si mie un PM cu Id-ul tau de yahoo.

Pt razvanT: Habar n-am.

Pt gizmo: Tare poza. O stiu.

Viitorul suna bine.. :beer:

Modificat de claude
Link către comentariu

@claude.... speeder4ss... t astept sa vb akolo

@gizmo...tare poza... oricum nu cred k masina aia e stock...are ea cva umblat :D sau doar o limitare scoasa?! dunno...

@razvanT... sunt mai multe gtiuri portocalii...cam 3

cu cel lovit ,adik dauna totala...

propietarul ia dat unui prieten masina sa se plimbe... la porsh ro in fatza a dat in ea, nu a mai avut cum sa franeze, era si praf in curba aia si cam asta a fost , pe scurt... pacat

Link către comentariu
  • 2 months later...

O intrebare am si eu cum poate sa mearga un gti de 200 cp cu 270, sau cu 240.

Nu cumva in cartea tehnica scrie ca merge cu 235

Link către comentariu
GTI-ul ala nu e clar stock. Viteza maxima pe ceas e cam 260km/h. Viteza reala ~ 235km/h

Chiar asa mare sa fie eroarea de 25 km/h se poate.

Link către comentariu
Chiar asa mare sa fie eroarea de 25 km/h se poate.

Eroare (care de fapt nu e chiar "eroare" fiind intentionata) este de 10%... deci la 250km/h => 25km/h

Link către comentariu

Din observatiile mele nu este de 10% eroarea.. este de 5km/h pana la 100km/h si apoi este de 10km/h.. in nici un caz 10%

Link către comentariu

la mine e intotdeauna fix 10%... la 60km/h am 54, la 100 am 90, la 160 am 144. Viteza mai mare este afisata pe bord iar cea mai mica (cea reala) pe climatronic, canalul 16.

Link către comentariu

Ceea ce ai scapat tu din vedere este ca aici discutam de GTI :tuktuk:

Link către comentariu
hmm... nush, avand in vedere ca urmatoarea poza arata ca la 270 e cam 6000-6200 :tuktuk:

benzina e pe o si probabil si masina fusese usurata la maxim.

Link către comentariu
Ceea ce ai scapat tu din vedere este ca aici discutam de GTI ;)

Are importanta? :tuktuk: Ma gandeam ca motivul pentru care au facut eroarea a ramas acelasi.... ma rog

benzina e pe o si probabil si masina fusese usurata la maxim.

Forta de frecare principala la viteza aia este forta de frecare cu aerul, nu cred ca poti castiga 20-30km/h la viteza maxima "slabind" cateva kg, fie ele si 100.

Link către comentariu

Mda. Si mie mi se pare cam mare eroarea. Asa imi spune si climatronicul. Se pare ca bordul GTI-ului este cam exagerat. Poate pentru aia care zic "mama are 300 pe bord" :)

Masina poate fii dusa la max 280 pe bord prin modificari aduse motorului. Cat despre greutate...s-o lasam la locul ei daca vrem si frane.

TheOne06: Da. Masina a suferit multiple schimbari la Oma. Deja face parte din garaj ;) Se munceste de 1 luna si ceva la ea.

Poze si altele dupa ce o termin. Cap - coada ;)

Link către comentariu

Am vazut-o si m-am gandit ca iti apartine cand am vazut discutia despre evacuare.Superba masina ce sa zic.Oricum nu am facut poze la ce primeste masina.Eu tot acolo mi-am montat muzica dar nu se compara cu ce ai tu acolo

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
Are importanta? :) Ma gandeam ca motivul pentru care au facut eroarea a ramas acelasi.... ma rog

Pai si la skoda si la gti am vazut aceasta eroare fixa sa ii zicem de 10km/h la viteze de peste 100km/h ( de exemplu la 235 pe bord aveam 225 pe climatronic si pe gps.. ) dar in fine deja facem spam pe topicul altuia :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Cateva poze cu modificarile din primul post. :hainoroc:

Cateva poze de la evenimente.

Si..cateva poze cu Erotic GTI.

In curand masina va suferi modif. la capitolul: Motor. Sper sa ajung aproape de R-GTI.

1fh8.th.jpg2io1.th.jpg3fb4.th.jpg4im2.th.jpg5me9.th.jpg6rp8.th.jpg7nv4.th.jpg

8pc8.th.jpg9et1.th.jpg10tl9.th.jpg11rh3.th.jpg12hs3.th.jpg13vb2.th.jpg14ub8.th.jpg15dr5.th.jpg

16vl0.th.jpg17wm7.th.jpg18fh4.th.jpg19gh3.th.jpg20eu8.th.jpg

21mx7.th.jpg

Modificat de claude
Link către comentariu

Damn! S-a incins topicul asta :D :) Oricum nota 10 pentru masina ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!