Jump to content

My little beast (GTI)

claude

Postare recomandată

Desi ti-a spus toata lumea, iti mai spun eu odata... e superba... imi place mult de tot... (dar nu era mai comoda cu 4 usi? Sau nu te ajutau cu nimic :( si mai si ingreunau masina.)

Dupa ce o sa ii faci si tuning-ul :( :( :(

Sa o stapanesti sanatos... si sunt curios ce stopuri o sa alegi... ca eu nu prea am vazut stopuri care sa arate bine pt Golf V... poate doar cele rosii cu leduri de aici: http://www.carguard.de/160.217.0.0.1.0.phtml

Succes!

Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• claude

40

• bbm

9

• Bogdan_wrc

7

• c6t9

5

Top Posters In This Topic

Imi place mai mult coupe-ul decat 4 doors, iar la o masina sport chiar merita! Imi place geamul mare si ma gandeam la LSD. Multumesc pt link. Imi plac schwarz / Klarglas V4 Eye-Look. O sa ma interesez la importatori de pret. :(

Link către comentariu

Un idiot care avea carnet de 4 zile a intrat in mine si mi-a julit bara fata, farul si stropitorul dreapta nu mai exista. Damn! Ce noroc am... Pe saptamana viitoare o rezolv!

PS: mi-am pus valva blow-off! Suna bine bine de tot in turatii! :blink:

Link către comentariu

pacat, imi pare sincer rau, se pare ca e o perioada proasta pt GTI(am citit postul tau cu cel portocaliu), bine ca na fost mai rau si ca nai patit nimic

bafta si drum fara incidente

Link către comentariu

Imi pare rau sa aud de "belea" Claude! :blink: :blink: L-ai spanzurat pe ala!? :blink:

Link către comentariu

Cand am vazut cat de varza este masina lui si cum plangea saracul dupa carnet... mi s-a facut mila si am trecut altceva la politie in declaratie. Eu am doar bara fata julita. Se rezolva pe saptamana viitoare. Nu am facut poze pentru ca nu vreau sa imi amintesc de acest accident.

Imi pare rau pentru proprietarul GTI-ului portocaliu. Masina lui e distrusa.

Keep in touch and roll the wheel :D

Link către comentariu

respect pentru alegere (intr-o lume plina de funingine de motorina :) )

Link către comentariu

I-am dat 240 km/h astazi pe A1. Mai mergea dar nu i-am mai dat. Inca e in rodaj. Sunt curios daca dupa cip ajung la 270 :D :D

Link către comentariu

bine, tu ai spus ca e in rodaj. bine ca s-a rezolvat cu masina. golful asta nu are limitare electronica la viteza maxima?

Link către comentariu

Din cate am auzit.. nu are! andreiloghin ia dat 250.. cred ca daca ii faci un tuning viteza max creste.. pe net am vazut un 270 km/h v. max. Sper sa ajung si eu la ea :D Promit ca fac poze :D

Link către comentariu

mai mult de 255 pe bord se pare ca nu merge , acolo e limitarea

nu ai luat in calcul eroarea pe care o are vitezometru...

Modificat de Shtrumf2k
Link către comentariu
I-am dat 240 km/h astazi pe A1. Mai mergea dar nu i-am mai dat. Inca e in rodaj. Sunt curios daca dupa cip ajung la 270 :P :D

:D

Daca de tine nu tie mila, macar de masinuta sa iti fie. Chiar daca nu sare tabla de pe ea si nu bubuie motorul, cauciucurile sigur s-ar putea sa faca bum. S-auzim de bine.

Modificat de Rudolf Fraitag
Link către comentariu

nu fac bum cauciucurile...eu am prins peste 240 (pe bord) pe un drum foarte bun si chiar am fost uluit cat de confortabil se calatoreste la viteza respectiva.

Link către comentariu

Da. Masina se comporta excelent la viteza aia. Viteza max e 250 limitata. Eu o sa ii scot limitarea. Sunt sigur ca poate mai mult dupa ce o prepar. keep :huh:

Link către comentariu
:unsure:

Daca de tine nu tie mila, macar de masinuta sa iti fie. Chiar daca nu sare tabla de pe ea si nu bubuie motorul, cauciucurile sigur s-ar putea sa faca bum. S-auzim de bine.

Hai sa-ti zic un secret... masinile astea au cauciucuri cu indicele de viteza W... ceea ce inseamna ca sunt "garantate" pana la 270 km/h. :angry:

Si la partea a doua cu rodajul... nu stiu cat de bine a fost sa mearga cu 240 km/h dar oricum dupa 1500 km se cam considera incheiat rodajul...

Asa ca poate sa mearga cum vrea el, atat timp cat nu-i pune si pe ceilalti soferi in pericol :Driver:

Link către comentariu

Mersi Golf TDI. Da, masina are acum 1800 km. Rodaju e practic incheiat.. dar tot o las oarecum usor pana la 3000 cand o sa ii pun si chip ciripul de la Voinea. Si atunci sa vezi :D

Link către comentariu
Cand am vazut cat de varza este masina lui si cum plangea saracul dupa carnet... mi s-a facut mila si am trecut altceva la politie in declaratie. Eu am doar bara fata julita. Se rezolva pe saptamana viitoare. Nu am facut poze pentru ca nu vreau sa imi amintesc de acest accident.

Imi pare rau pentru proprietarul GTI-ului portocaliu. Masina lui e distrusa.

Keep in touch and roll the wheel :D

f rau ai facut, prostia si indisciplina in trafic se plateste !!

Link către comentariu
Din cate am auzit.. nu are! andreiloghin ia dat 250.. cred ca daca ii faci un tuning viteza max creste.. pe net am vazut un 270 km/h v. max. Sper sa ajung si eu la ea :D Promit ca fac poze :D

daca in treapta 6 de viteza (la 240 sau 250 km /l) mai aveai "zona alba" pe turometru (adica sub zona rosie acolo unde de obicei iti taie gazul in limitare), clar masina este limitata la viteza data de constructor desi ea poate mai mult !!

cite rpm aveai la 240 ?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Da, mai aveam zona alba! Cred ca eram pe la 5500 maxim 6000. Sper sa nu gresesc. Nu mai retin bine! Masina mai putea dar nu i-am dat eu. Se zarea ceva in fata si m-am gandit si la motor. Incerc sa il menajez cat de cat. :D

Modificat de claude
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!