Jump to content

Update soft DSG

Raulbogdan
 Share

Postare recomandată

Mi-a zis un prieten ca in Germania, la dealerul VW, este disponibil un astfel de update la soft-ul cutiei DSG si dupa ce l-a facut, cutia merge mult mai ok. Passat-ul meu e din 2011, deci ma gandesc ca e prima versiune de soft pe cutie. A incercat cineva sa faca update la noi in tara? Daca da, s-a schimbat ceva in comportamentul cutiei?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am dsg din 2013, sunt si eu interesat de acest aspect..

Link către comentariu

Aveti ceva probleme la cutie? din experienta mea dealerii fac astfel de update-uri la soft doar cand sunt probleme raportate de client. 

Modificat de Iulian M
Link către comentariu

@Iulian M Eu nu am in cluster optiunea de disable coasting function. Mereu cand sunt in D, daca las acceleratia, masina trece "pe liber". Ma gandesc ca un update poate rezolva si chestia asta. Plus ca uneori mai aud clunkuri la retrogradare 4>3, 3>2. Oricum un update ar trebui sa faca bine, tinand cont ca au trecut 7 ani...

Link către comentariu

Salut.

Interesantă ideea cu update si la mine se aude un clanc la retrocedare de la 4 la 3 și de la 3 la 2 

Modificat de Manuel N.
Nu mai folosi quote. Se sanctioneaza. Citeste regulamentul.
Link către comentariu

Clanc-ul se aude din cauza hub-ului de ambreiaje care trebuie sa fie schimbat.

Nici un update nu o sa rezolve zgomotul acesta. 

Link către comentariu

• 4 weeks later...
  • 5 months later...

Haideti sa comparam informatiile despre softul cutiei, daca se pot vedea cu vagcom-ul

La mine spune ca softul cutiei a fost updatat de 2 ori (sper ca nu pt a da km inapoi...)

Zice ceva din ce vad eu in poza SOFTWARE: 000P

La voi cum e?

vcds1.JPG

Link către comentariu

Eu nu am fost atent la asta. Nici nu stiu exact din minte pe unde ar fi advanced identification. Ce va pot arata, e versiunea softului. Masina e din 2011:

Part No SW: 02E 300 054 J    HW: 02E 927 770 AL
   Component: GSG DSG AG6     511 2603  
   Revision: 05351112    Serial number: 00001011260989

Sunt site-uri din Germania, care, contra cost, iti trimit fisierele sa flashuiesti tu in parcare, insa mi se pare putin cam riscant s-o fac eu. Preferam un service autorizat care sa o faca contra cost dar sa am si o garantie ca omul stie ce face. Plus sa-mi zica diferenta de la versiunea mea, ce beneficii teoretice ar trebui sa aiba.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Revo tuning face optimizare la dsg si activare launch control si scapi si de "clantanitul" cutiei la retrogradare 

Link către comentariu

• 3 years later...
On 9/27/2018 at 11:47 AM, Snakesecurity said:

Mulțumesc pentru raspuns 

Salut,
Ai rezolvat problema cu retrogradarea ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!