Jump to content

MASINUTELE MELE!

sonyscorpion

Postare recomandată

Nu o sa zic nimic de masina, mi-a placut intotdeauna (desi acum imi place mai mult asa "intunecata")...Stopurile sunt exceptionale, SA NU CUMVA SA DAI "SECRETUL" :rolleyes: , motorul este super cu ce ai facut la el... Felicitari frate, la mai multe. Cred ca ar trebui sa-ti faci un upgrade la sistemul de franare acum ca ai atati caluti (parca franele nu le-ai schimbat).

Am totusi o intrebare pt ca atunci cand am vorbit am uitat sa intreb... Ai montate ceasurile pe montantul/stalpul A. Nu afecteaza asta AIRBAG-urile de acolo? Sau tu nu aveai in dotare AIRBAG cortina? Vroiam sa-mi pun si eu ceasuri acolo dar din aceasta cauza am renuntat. Trebuie sa gasesc un alt loc.

Link către comentariu
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sonyscorpion

41

• nadir@boosted.ro

9

• gabriel

8

• d-rive

7

Nu o sa zic nimic de masina, mi-a placut intotdeauna (desi acum imi place mai mult asa "intunecata")...Stopurile sunt exceptionale, SA NU CUMVA SA DAI "SECRETUL" :) , motorul este super cu ce ai facut la el... Felicitari frate, la mai multe. Cred ca ar trebui sa-ti faci un upgrade la sistemul de franare acum ca ai atati caluti (parca franele nu le-ai schimbat).

Am totusi o intrebare pt ca atunci cand am vorbit am uitat sa intreb... Ai montate ceasurile pe montantul/stalpul A. Nu afecteaza asta AIRBAG-urile de acolo? Sau tu nu aveai in dotare AIRBAG cortina? Vroiam sa-mi pun si eu ceasuri acolo dar din aceasta cauza am renuntat. Trebuie sa gasesc un alt loc.

La mine lateralele sunt in scaune.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc georgica sa vad daca srang niste bani de benzina sa fac si eu excursia pe carae ai facuto sa vad ce le place pinguinilor!

Link către comentariu
multumesc georgica sa vad daca srang niste bani de benzina sa fac si eu excursia pe carae ai facuto sa vad ce le place pinguinilor!

Sa nu se sperie de masina aia rea si sa o ia la fuga :Driver:

Link către comentariu
La mine lateralele sunt in scaune.

Pe alea le am si eu. Dar in afara de cele din scaune am si cortina. Care sunt in partea de sus si continua in montantul A. La mine sunt 6 AIRBAG-uri: sofer + pasager fata + 2 in scaunele fata + 2 cortina. Probabil tu ai doar 4, fara cele cortina. O sa vad in link-urile date de Ice, erau chestii interesante acolo...numai ca mie imi trebuie 3 ceasuri nu unul.

Link către comentariu
pe o2 ce suspensie este sau ce ai recomanda? vreau sa fie mai jos pt jante pe 18 ,ms

Arcuri H@R atat pentru ca eu am comandat masina cu platforma sport din fabrica,oricum era mai joasa decat cea normala si asa am schimbat doar arcurile.

Modificat de sonyscorpion
Link către comentariu

George, felicitari pentru efort si pasiune, chiar daca nu sunt adeptul tuturor modificarilor aduse de tine. Si pozele sunt superbe. Dar, a propos, cum le-ai facut? Sunt pe calculator?

Link către comentariu

a lui e, si nu numai a lui....mai gasim lejer cateva masini apartinand unor membri... Stie ala tot despre masina, francezu` da dubios e ca are si poza de la George din masina :icon_cool: ;) ;) . Sony, ajungi vedeta, sa vezi cand te-oi duce prin franta ce te-or opri aia :P ;)

Modificat de godoroja
Link către comentariu
a lui e, si nu numai a lui....mai gasim lejer cateva masini apartinand unor membri... Stie ala tot despre masina, francezu` da dubios e ca are si poza de la George din masina :D :D ;) . Sony, ajungi vedeta, sa vezi cand te-oi duce prin franta ce te-or opri aia ;) ;)

Cred ca are vreun spion pe aici ca filmuetul din masina este doar pe 4 tunig sau i-a placut atat de mult ca a cautat peste tot dupa ea :)

Link către comentariu
a lui e, si nu numai a lui....mai gasim lejer cateva masini apartinand unor membri... Stie ala tot despre masina, francezu` da dubios e ca are si poza de la George din masina :offtopic: :)) :)) . Sony, ajungi vedeta, sa vezi cand te-oi duce prin franta ce te-or opri aia :) :D

deci sunt 3 octavii :George, Soava si...Yoda :P

nenea asta e foarte informat vad...

Link către comentariu

probabil e roman ca m'am logat acolo si i'am dat in privat un mesaj si mi'a raspuns in franceza dar am impresia ca a priceput ce i'am zis dar ......nu vreau sa cred ca e unul din aia "cum se zice la voi in romaneste ca am plecat de doua luni si nu mai stiu" :lol:

Link către comentariu
  • 1 month later...
probabil e roman ca m'am logat acolo si i'am dat in privat un mesaj si mi'a raspuns in franceza dar am impresia ca a priceput ce i'am zis dar ......nu vreau sa cred ca e unul din aia "cum se zice la voi in romaneste ca am plecat de doua luni si nu mai stiu" :unsure:

Si eu le am scris dar nu stiu cat de bine au intele engleza.

Link către comentariu
frumoase amandoua, da parca mai draguta e o1

:huh: ;) cred ca ...esti influentat de masina ta ...altfel ...n-au nicio legatura nene ! interceptorul este the best! :blink:

Modificat de race_med9
Link către comentariu
  • 1 month later...

ai mai facut ceva nou la ea ? oricum chiar daca nu ai facut mai pune niste poze :icon_thumright:, aaaa si pune si fara efecte facute pe calc ca sa vad masina ca asta ma intereseaza :lol:) ms anticipat

PS: frumoasa rau :lol:

Link către comentariu

Masinile sunt ambele superbe! :D Sa le porti sanatos!Octavia I nu a fost cumva masina lunii la concursul Toyo din Supercar in urma cu un an-doi?

Link către comentariu

Dreacu,m-am imbolnavit cand le-am vazut...superrr tare!Felicitari!O2-ul e criminala de tot...

Link către comentariu
  • 1 year later...

adevarat fan skoda! tuning adevarat si cu gust! la un superb nu te-ai gandit in viitor? :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!