Jump to content

MASINUTELE MELE!

sonyscorpion

Postare recomandată

Interesant topic :salut: O concluzie trag: masina lui sonyscorpion il reprezinta intru totul, e la fel ca el ca si limbajul lui :salut: Cum spunea rvacaru vad numai ghiuluri si restul. Toti le stim. Pacat de caruta de bani aruncata. Parerea mea, daca este voie, fara invidie. No offense ss, poate ai inteles ca nu trebuie sa ne injuri pe toti cei care nu avem aceleasi gusturi si care nu inghitim mitocania.

Link către comentariu
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sonyscorpion

41

• nadir@boosted.ro

9

• gabriel

8

• d-rive

7

Si eu am aceeasi intrebare ca si Diesel.

Am facut tuning optic la masina, am investit ceva bani si vreau sa-mi asigur aceste modificari. Asadar, sunt interesat cine si cum ti-a asigurat tuning-ul...Mersi anticipat!

Se face o polita aditionala la ce ai pe masina si platesti separat pe luna,te duci la ei si le spui ca vrei sa asiguri respectivele elemente puse in plus pe masina.Cred ca oricine accepta asta pentru ca in fond sunt bani in plus in buzunarul lor.

Interesant topic :P O concluzie trag: masina lui sonyscorpion il reprezinta intru totul, e la fel ca el ca si limbajul lui :P Cum spunea rvacaru vad numai ghiuluri si restul. Toti le stim. Pacat de caruta de bani aruncata. Parerea mea, daca este voie, fara invidie. No offense ss, poate ai inteles ca nu trebuie sa ne injuri pe toti cei care nu avem aceleasi gusturi si care nu inghitim mitocania.

Multumesc frumos!

Bafta in continuare.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

poze noi, "nemitocane" hmmmmmm

Multumiti acum?

Modificat de sonyscorpion
Link către comentariu

Am remarcat si eu masina live. Nu stiu de ce - dar arata mai bine decit in poze.

PS: tu umblii cu spalatoria dupa tine? - ca de cate ori o vad e curata :o :o

Link către comentariu

imi plac masinile.

Faptul ca unii comenteaza pro sau contra este chestie strict de gust.

Cred insa ca iesirea ta este de condamnat!

Nu trebuie sa te enervezi.

Nu face bine la sanatate.

Inca odata super faine masinile sincer.

Bafta in continuare.

Link către comentariu

Salut jantele vechi (alea scorpion) de unde le-ai luat? Eu cea mai buna oferta am gasit la autosoft la 660euro de 18"... Tu cu cat le-ai luat (cred ca erau de 19" ale tale)

Mersi de raspuns si super tare masina. Tot timpul o admir cand trec pe la Campia Libertatii.

Link către comentariu

Frumoase exemplare, mai ales cea neagra. O bijuterie. Felicitari, dar parca prea multi bani pentru o masina.

Link către comentariu
Salut jantele vechi (alea scorpion) de unde le-ai luat? Eu cea mai buna oferta am gasit la autosoft la 660euro de 18"... Tu cu cat le-ai luat (cred ca erau de 19" ale tale)

Mersi de raspuns si super tare masina. Tot timpul o admir cand trec pe la Campia Libertatii.

Nu se fac pe 19 doar pe 18 ca imi luam si 20 dar nu se fac :D si pretul asta este si tot de la autosoft le am luat.

imi plac masinile.

Faptul ca unii comenteaza pro sau contra este chestie strict de gust.

Cred insa ca iesirea ta este de condamnat!

Nu trebuie sa te enervezi.

Nu face bine la sanatate.

Inca odata super faine masinile sincer.

Bafta in continuare.

Mersi frumos,nu ma mai enervez, nu are rost.

Cu okazia asta imi cer scuze celor care le am vorbit urat si ii invit la o vorba cand vor. :D

Frumoase exemplare, mai ales cea neagra. O bijuterie. Felicitari, dar parca prea multi bani pentru o masina.

E vorba de iubire aici. :D

Link către comentariu
  • 6 months later...

foarte tari d-le. Mai ales cea neagra. Si ce zgomot scoate, foarte placut de ascultat.

Link către comentariu

...Masini, cu multa pasiune, bani si intretinute...in general...dar dupa cum am postat de "prea" multe ori....cromul "after market" si mai ales pe masinile negre, este cel putin indoielnic... Parerea mea :icon_thumright:

In rest, multi km fara probleme! :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

As fi vrut sa vad si eu pozele la care face toata lumea referire de-a lungul topicului dar se pare ca au disparut. Ma interesau in special cele de pe O2, la interior, mai ales schimbarea iluminarii care ma tenteaza si pe mine. Oare le mai gasesc undeva?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am mai facut ceva schimbari care le dedic celor ce ma comenteaza ,si nu ca ma intereseaza parerea lor vreun pic dar .... poate le place la invidiosi acum fara zorzonele cum zic ei.

post-4464-1187549785_thumb.jpg

post-4464-1187549808_thumb.jpg

post-4464-1187550241_thumb.jpg

post-4464-1187550251_thumb.jpg

Link către comentariu

Sony, modificarile si schimbarile le facui la masina dupa bunul tau plac, nu dupa parerile invidiosilor sau admiratorilor masinii/lor tale.Fiecare cu gustul si parerea lui.Daca si-o exprima aici, de asemenea, nu trebuie sa te superi, ci sa-ti vezi de proiectul tau, asa cum iti place tie, nu cum le-ar place altora.

Triplele astea pe care eu acum le vad pe octavia 2 sunt mortaaleeee!De interior nu mai vorbesc, caci nu pot descrie in cuvinte.

Link către comentariu

Multumesc frumos! Inteleg ce zici dar nu am comentat niciodata pe cineva care are de spus, am comentat pe cei care vb urat despre ceea ce faci la masina ta,cei care te spurca aiurea fara sa te cunoasca si asa mai departe.

Sony, modificarile si schimbarile le facui la masina dupa bunul tau plac, nu dupa parerile invidiosilor sau admiratorilor masinii/lor tale.Fiecare cu gustul si parerea lui.Daca si-o exprima aici, de asemenea, nu trebuie sa te superi, ci sa-ti vezi de proiectul tau, asa cum iti place tie, nu cum le-ar place altora.

Triplele astea pe care eu acum le vad pe octavia 2 sunt mortaaleeee!De interior nu mai vorbesc, caci nu pot descrie in cuvinte.

Link către comentariu

me like it ! In special stopurile (superbe) si interiorul. Ceasurile alea nu te incurca la vizibilitate ? (eu mi-s mai pretentios; insa recunosc ca arata ca-n reviste:) ) Interiorul arata foarte bine. Bravo !

Accesoriul blond din poza trei se pune ? :Driver:

Link către comentariu

Vb de fimea sau nevasta? care din ele o vrei? te astept personal sa iei care vrei! :Driver:

me like it ! In special stopurile (superbe) si interiorul. Ceasurile alea nu te incurca la vizibilitate ? (eu mi-s mai pretentios; insa recunosc ca arata ca-n reviste:) ) Interiorul arata foarte bine. Bravo !

Accesoriul blond din poza trei se pune ? ;)

Link către comentariu

Era un compliment ! :Driver: Acu nu te supara pe mine ;) (daca nu intrebam eu, sigur dadea altcineva cu batu in balta ceva mai bine)

Acu e bine ca nevasta aproba treaba cu modificatul masinii, ca a mea e pe invers rau de tot. Nici sa nu auda de ceva. ;)

Link către comentariu

Glumeam,nici a mea nu vrea sa auda,sufera cand vede masina,zici ca e mai buna ca ea.

Era un compliment ! :Driver: Acu nu te supara pe mine ;) (daca nu intrebam eu, sigur dadea altcineva cu batu in balta ceva mai bine)

Acu e bine ca nevasta aproba treaba cu modificatul masinii, ca a mea e pe invers rau de tot. Nici sa nu auda de ceva. ;)

Link către comentariu
Vb de fimea sau nevasta?

:Driver: kasius se referea la blonda. Pe monitor la mine nu era decat o blonda in poza trei.

Octavia ta incepe sa semene tot mai putin a Octavia ;) . Oricum, mi se pare ca arata bine. Pot sa te intreb ce indica ceasul din dreapta de tot de pe bord?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!