Jump to content

MASINUTELE MELE!

sonyscorpion

Postare recomandată

Pai atunci nu mai posta masina aici. E normal ca fiecare sa ii spuna ce ii place si ce nu ii place. Crezi ca e cineva invidios pe masina ta? Hai sa fim seriosi. Nu cred ca exista vrun user pe forum la care idealul lui sa fie doar o skoda in rate cu tuning. Dc ai fi avut Bentley te mai intelegeam.

eu spre deosebire de tine nu arunc bani pe elemnte cromate facute in turcia sau spoiler facut din fibra . Vrei sa pun si eu poze cu cealalta masina a mea in topicul tau. Nu vrei sa vezi ce "invidios" sunt?

================

Ca sa iti linistesc parerile uite:tot ce este pe naspitura de masina care ma duce pe la 47.000 euro, este facut in:Germania,Polonia si Cehia din pacate nu am nimic de turcia.Da ,mai sunt diferite lucruri gen cablaria din fabrica si fosta turbina care sunt facute la noi ca si pe A6,A8 si asa mai departe.Dar daca tu vrei le accept si asa facute in turcia.Si alceva daca te bucura si ai o masina tunata misto si cu gust fara zorzoane chiar te rog sa o pui si in topicul meu ,nu ai sa auzi decat cuvinte de lauda.Si daca esti atat de curios mai am asa:inca o skoda care am terminat lizing si m-a dus 23000,un ML si astept sa imi vina un Santa Fe,asa ca iarta-ma ca mi-am luat masini in lizing.Te astept cu poze nu cu remarci idioate si daca nu, cu riscul sa fiu dat afara de aici:DUTE-N p*a MEA DE IDIOT.

Moderator: Imi pare rau, dar nu ne lasi nici o alternativa... un astfel de limbaj nu se accepta aici.

Link către comentariu
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sonyscorpion

41

• nadir@boosted.ro

9

• gabriel

8

• d-rive

7

Frumoasa skoda octavia II . Am mai vazut-o in fata la Gossip si mi-a placut. Bafta in continuare la modificat si sunt curios : In cati cp e dusa masina la ora actuala? Mai exista planuri de viitor pt ea? :banghead: Numai bine si fara incidente :unsure:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

stai linistit !

eu nu inteleg dc te agitzi ma ! nu are rost nu ai cu cine !

Romanu o sa vada mereu numai "defectele" si o sa le critice aspru chiar daca ei ....pfff mai bine tac

vezi dasta nu mi-am postat eu masina la masina mea :banghead: pt ca e facuta de mine pt mine !

Link către comentariu

Daca e plina tara asta de ceva , pai atunci de invidiosi este sigur. Masinile arata foarte bine, mai ales O2 este dementiala !!! Daca unii vor sa aibe propriile pareri constructive, majoritatea nu vad cu ochi buni cum de unii dintre posesorii de Skoda pot sa aibe tupeul de a aduce noi si noi imbunatatiri la o masina care nu este , parerea lor, de talia Ferari, Porsche, etc.

Bravo, inca o data pentru realizari , si tine-o tot asa !!! :banghead:

Link către comentariu

Eu nu stiu de ce toata lumea se enerveaza degeaba.Despre masina n-am cuvinte,super frumos facuta si se vede ca sa investit foarte mult in ea.Felicitari lui sonyscorpion pentru tuning-ul de bun gust si pentru atentia acordata detaliilor si un sfat : nu mai da atata importanta si nu te mai enerva pentru comentariile unora,nu conteaza decat ce parere ai tu despre masina ca pana la urma tu o conduci nu ei.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
Eu nu stiu de ce toata lumea se enerveaza degeaba.Despre masina n-am cuvinte,super frumos facuta si se vede ca sa investit foarte mult in ea.Felicitari lui sonyscorpion pentru tuning-ul de bun gust si pentru atentia acordata detaliilor si un sfat : nu mai da atata importanta si nu te mai enerva pentru comentariile unora,nu conteaza decat ce parere ai tu despre masina ca pana la urma tu o conduci nu ei.

Mersi pentru complimente.Nu am zis niciodata sa dea sfaturi careva despre greseli dar nu cu vorbe urate si cu adrese la chestii de gen zorzoane si alte prostii sau liniii care nu merg si asa mai departe.Fiecare poate avea o opinie,la multi le a placut cea grii mai mult si nu am comentat ce au zis dar ce s-a vorbit mai sus nu a dat decat dovada de invidie de tarani.De exemplu si mie imi plac mai mult stopurile de O1 dar pentru O2 nu s-a facut inca nimic iar rosu nu se potrivea cu nimic de pe masina neagra cu crom,nu are nici un fel de legatura si atunci am ales sa le inegresc.Si pentru cel care a zis ca nu e ok eu ii demonstrez prin sondaj ca este Ok.Cam asta este si multumesc de parerile bune.

Link către comentariu

Am vazut O1 azi aproape de Brown Sugar.E frumoasa foc mai ales jantele.Singura chestie mi sa parut ca e putin inalta.Are suspensie sport sau stock?

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
Si Michael Jackson sa facut alb si nu pentru el ci pentru fani,dar deh lumea la luat de nebun si schizofrenic.Asa ca incodata Bafta la tunat!!!!

n-am putut sa ma abtin :D

asta e chiar tare

Link către comentariu
Am vazut O1 azi aproape de Brown Sugar.E frumoasa foc mai ales jantele.Singura chestie mi sa parut ca e putin inalta.Are suspensie sport sau stock?

Acum stock adik pachet drumuri grele.

In poza are suspensia sport.

Link către comentariu

La ce firma ti-ai asigurat masinile?

Si care sunt conditiile de asigurare?

Pe mine ma intereseaza daca exista vreo firma de asigurare care sa-ti evalueze elementele de tuning (cele la care se poate) la diferenta de pret intre elementul stock (spoilerul de exemplu) si elementul de tuning (spoilerul de tuning sau masca fata sa spunem).

Asa ar fi normal. Doar nu umbli cu doua masti pe masina, una stock si una de tuning.

Link către comentariu

Si eu am aceeasi intrebare ca si Diesel.

Am facut tuning optic la masina, am investit ceva bani si vreau sa-mi asigur aceste modificari. Asadar, sunt interesat cine si cum ti-a asigurat tuning-ul...Mersi anticipat!

Link către comentariu

In primul rand vreau sa spun ca ambele masini sunt superbe... dar cea neagra... te lasa fara cuvinte... mult bun gust. Cei care aveti ceva impotriva... va rog spuneti pe un ton civilizat, sau chiar abtineti-va... fiecare face la masina ce isi permite... daca poti sa iti faci masina mai frumoasa ca a lui sonyscorpion, BE MY GUEST, dar nu veniti cu replici care chiar nu isi au rostul pe un forum civilizat, si pentru care ii dau dreptate proprietarului masinilor ca si-a iesit din "pepeni"

Sper ca moderatori sa vada care a fost evolutia discutiei si sa nu il "expedieze" pe sonyscorpion dintre noi, ca ar fi pacat sa pierzi un adevarat fan VAG si tuning, care te poate ajuta cu sfaturi utile oricand si care poate fi o sursa de inspiratie pentru multi (cu unele mici modificari ale stilului ca sa nu ziceti ca tin cu el)

Nu il cunosc pe acest om, avand in vedere ca sunt din partea cealalta de tara... dar sa il faci in toate felurile in "casa lui", adica pe topicul lui... chiar nu mi se pare OK. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dar asta este adevarul.

De exemplu, Doru_14 si Diesel raman deocamdata fara raspuns la intrebarea lor, care dintr-o coincidenta ma interesa si pe mine... cel putin pana hotarasc moderatorii...

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu
Nu ma supar dar si eu te rog sa iti pastrezi parerile pentru ursii aia nebuni din racadau si alte probleme esentiale pe la tara pe acolo.Daca mie imi plac sline sau dtm sau vw sau bmw o sa pun fara sa ma gandesc sau sa am remuscari ca nu o sa iti placa tie,sau mai bine zis daca-ti plac milotec pune tu pe masina ta.Ar fi mai sanatos.Si stai linistit ca din cate am observat pe strada lumii ii place mai mult indecenta.Nu exista comparatie intre aia neagra si aia gri.Poate bunicului meu sa ii placa cea gri.

Din cate vad exista multe lume pe aici cu foarte multa invidie de c..... care nu cred ca isi au locul intr-un astfel de site.Masini cu zorzoane cum zici sunt altele frate,dar cred defapt ca alea iti plac.Vezi ca sunt multe pe la voi in Brasov cu geamuri negre si cu strasuri si cu stickere cu ION si asa mai departe,posibil ca alea sa iti placa.Nu te supara dar chiar nu accept ca unu sa se trezeasca si sa se pe banii mei,eu am bagat in masina asta mai mult de 13.000 si na ..... numai zic nimik.

Duomne Scorpioane, indraznesc, umil, sa imi ridic si eu privirea de la amaratul meu 1.4 (nici macar rahatul ala de 1.6 de care vorbeai) si sa imi exprim uimirea pentru mitocania pe care o posezi. Daca ai dorit un thread (adica topic, adica fir, intelegi...) pe care sa fii preamarit si laudat, se pare ca nu ai nimerit 100% bine, mai exista oameni care cred in critica constructiva. Daca cineva si-a exprimat parerea ca o emblema de Oltcit/maybach/trabant nu sta bine pe grila milotec la Skoda sau ca stopurile alea cu crom sunt Russia-Style (cei care mai circula si prin vest o sa ma inteleaga mai bine ce zic) nu cred ca merita injurat ca la usa cortului (multi locuim acum in blocuri/case, FYI). Daca la duomnia ta acolo la cAPITALA "nu este ursi" si probleme esentiale, asta nu inseamna ca sunteti mai superiori celor de la tara, dimpotriva. Va "innegriti" zi de zi, si in curand nu o sa va mai puteti distinge unul de celalalt. Oare de ce ma face felul duomniei tale de a vorbi sa ma gandesc la ghiuluri, aur greu si drifturi facute pe bulevardele cAPITALEI in timpul zilei prin trafic ?

Ai masini frumoase, dar nu te astepta sa placa lumii intregi. Cate Marii atatea palarii. In momentul in care ai postat aici trebuia sa iti asumi si critica. Iar daca ai postat doar ca sa auzi doar asanale si ode (cum probabil auzi zilnic de la baetasii din cAPITALA) te-ai inselat.

Saracii astia cu HasTePeul nici nu cred ca indraznesc sa citeasca topicul asta mai ales daca mai sunt si din afara cAPITALEI :)

Link către comentariu
Nu ma supar dar si eu te rog sa iti pastrezi parerile pentru ursii aia nebuni din racadau si alte probleme esentiale pe la tara pe acolo.Daca mie imi plac sline sau dtm sau vw sau bmw o sa pun fara sa ma gandesc sau sa am remuscari ca nu o sa iti placa tie,sau mai bine zis daca-ti plac milotec pune tu pe masina ta.Ar fi mai sanatos.Si stai linistit ca din cate am observat pe strada lumii ii place mai mult indecenta.Nu exista comparatie intre aia neagra si aia gri.Poate bunicului meu sa ii placa cea gri.

Din cate vad exista multe lume pe aici cu foarte multa invidie de c..... care nu cred ca isi au locul intr-un astfel de site.Masini cu zorzoane cum zici sunt altele frate,dar cred defapt ca alea iti plac.Vezi ca sunt multe pe la voi in Brasov cu geamuri negre si cu strasuri si cu stickere cu ION si asa mai departe,posibil ca alea sa iti placa.Nu te supara dar chiar nu accept ca unu sa se trezeasca si sa se pe banii mei,eu am bagat in masina asta mai mult de 13.000 si na ..... numai zic nimik.

Mai bine nu mai zici nimic, intr-adevar. Si daca in Brasov sunt masini cu geamuri negre si cu stickere cu ION si mai nu stiu ce asa cum bine spui aceia sunt competitorii tai directi. Cat despre ursi, o sa ma duc sa-i intreb daca sunt dornici de dialog.

Referitor la faptul ca eu m-as fi luat de banii tai sau cat de mult ai investit in masina, vreau sa te intreb daca cunosti expresia "a da cu mucii in fasole"?

Link către comentariu

deci sony , eu am al ton , hai sa iti spun cum mi-ar fi placut mie , daca ai postat aici trebuie sa accepti orice parere , pro sau contra , eu unul am si lucruri bune de zis de masina ta dar si critici sau chestii cu care eu nu sunt de acord , daca ma injuri sau nu stiu ce , nu vad ce ai sa rezolvi...

deci hai sa luam fata masinii... imi place grila, pleoapele de far, spolilerul , adica chestiile alea de jos din bara de langa proiectoarele de ceata,

nu imi place, acea chestie de jos de la bara care o face sa para plug de dat zapada la o parte, elementul cromat de sub grila.

ce as mai modifica, farurile si proiectoarele de ceata , le-as desface si as vopsi cu negru mat tot ce nu este reflector la far , adica numai la faza lunga trebuie sa lasi reflectorul (oglinda) si la proiectoare chestia aia rotunda , doar pe astea le lasi argintii , restul le-as face negre.

lateral..... nu imi place , oglinda cromata , elementele cromate de la manere si bandourile laterale , plasticele alea de la geamuri care nu au rol decat sa nu te ploua cand ai geamul un pic deschis.

imi plac jantele , dar puteai sa gasesti si alte modele mai frumoase , aici nu te critic ca e chestie de gust... dar mie mi-ar fi placut altfel... o sa caut si am sa iti pun poze cu ce model mi-ar fi placut , tot asa cu negru si argintiu satinat sa fie vopsite.

spate nu imi plac elementele cromate , eleroanele alea mici si stopurile innegrite, nici evacuarea dubla nu mi se pare de bun gust.

imi place ornametul din josul barii care vin ca o continuare a pragurilor laterale.

cum as fi facut eu, bara spate de RS , eleron de RS doar pe capota , stopurile pe spate rosii complet cu tehnologie LED.

As mai fi facut geamurile putin innegrite , nu negre de tot ci doar o tenta inchisa. O terminatie la esapament dubla , adica cu doua tevi dar doar in stanga , ca la RS.

O sa sara unii si o sa zica ca asa sa imi fac eu la masina , eu nu sunt rautacios si am vrut doar sa imi expun o alta viziune la ce a facut Sonyscorpion la masina , nu vreau sa il critic pe el ca om , nu il cunosc si nu am nimic cu el , suntem colegi de forum si cel putin asta ne face sa adoptam un ton amical , prietenesc. Zic eu ca e bine sa discutam civilizat ceea ce a facut el pe masina.

Pe mine ma deranjeaza anumite aspecte care iti dauneaza d.p.d.v. aerodinamic , restul sunt disuctabile si e chestie de gustul fiecaruia.

Sony sunt sigur ca esti pasionat de tuning auto , apreciez ceea ce faci si implicarea ta financiara de a schimba o masina sa arate mai altfel decat cea stock , cu siguranta daca cei de aici isi vor da cu parerea vei descoperi noi idei care sa le faci la urmatoarea masina , pentru ca vad ca nu te-ai oprit la una si e clar ca ai "boala" grea cu tunningul asta si nu ai sa te vindeci niciodata.

Mai am o singura precizare de facut si inchei, interiorul este absolut fantastic noaptea , faptul ca ai schimbat led-urile schimba cu totul masina.

Eu iti urez succes si sper ca macar o idee de la mine sa te fi incitat sa o pui in aplicare pe masina. :)

Link către comentariu

Cristi, tonul tau e un ton foarte potrivit... asa se fac remarci despre o masina... nu sa il iei pe om, dupa ce a bagat atatia bani in masina, la impins vagoane...

Link către comentariu

off-topic , consider ca trebuie sa ne respectam , unii de pe forum sunt afoni total , altii au mare experienta , altii sunt contabili , lista poate continua , dar in final trebuie sa fim toti OAMENI ,important este sa ne ajutam unii pe altii cu un sfat corect si obiectiv , sa il iei pe om in bombeu aiurea nu vad ce poate sa iasa decat un flame. Prin dialogul nostru asiguram forumului un nivel decent, nu vreau sa ma gandesc la alt forum unde mai intru , de fapt sunt mai multe.

Poate suna a proletarism ce zic eu dar cred ca asa trebuie sa fie.

De aceea ii cer lui SonyScorpion sa nu se aprinda asa usor si sa accepte toate parerile , cei care sunt nerespectuosi au grija moderatorii de ei.

Link către comentariu
...

De aceea ii cer lui SonyScorpion sa nu se aprinda asa usor si sa accepte toate parerile , cei care sunt nerespectuosi au grija moderatorii de ei.

Toate ca toate, dar ursii nebuni de la BV chiar sunt de respectuosi, nu inteleg ce a avut cu ei...

:))

bwoahaha

Link către comentariu
Din cate vad exista multe lume pe aici cu foarte multa invidie de c..... care nu cred ca isi au locul intr-un astfel de site.
Si scuza-ma dar eu nu comentez pe unu care are un benzinar de peste 250 cp finca nu am de ce dar unu cu un amarat de golf care are 1.6 litri si comenteaza aiurea mi se pare invidie de prost gust.Si Michael Jackson sa facut alb si nu pentru el ci pentru fani,dar deh lumea la luat de nebun si schizofrenic.Asa ca incodata
tot ce este pe naspitura de masina care ma duce pe la 47.000 euro, este facut in:Germania,Polonia si Cehia din pacate nu am nimic de turcia.Te astept cu poze nu cu remarci idioate si daca nu, cu riscul sa fiu dat afara de aici:DUTE-N p*a MEA DE IDIOT.

Halal "respectuozitate" :))

Link către comentariu

Imi permit sa va arat cateva exemple, referitor la emblema cu S-line (la care facea referire colegul "submotorizat" de pe sate, de la tara, din BV).

Link către comentariu

Nu mai poluati topicul omului. E masina lui si gusturile nu se discuta! Limbajul insa, da...

Insa astept in contiuare, ca si Diesel, raspunsul lui Sonyscorpion in privinta asigurarii tuning-ului optic la masina sa.

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

Nu a comentat nimeni gusturile. Lumea a indraznit sa isi exprime parerea si a primit injuraturi.

Daca nu e voie sa isi dea lumea cu parerea, atunci sa dispara butonul Reply sau un moderator sa stearga ritmic posturile, sa ramana doar admiratiile si urarile de bine.

Link către comentariu
Imi permit sa va arat cateva exemple, referitor la emblema cu S-line (la care facea referire colegul "submotorizat" de pe sate, de la tara, din BV).

nu vad ce cauta mercedesul acolo, poate sa fie,sau sa fi fost, masina pt transportul diplomatilor, caz in care 'batul' ala e un suport pt steag...

iar despre octavie, daca omului ii place ce sia facut, de ce se gaseste cineva sa comenteze...iti place, oki, poti felicita sau nu.... nu iti place, ignori si treci mai departe,decat sa comentezi aiurea si sa se degenereze in discutii inutile care nu rdica nimic constructiv pt toti ceilalti ;) nu e greu... trebuie doar sa gandesti un pic inainte....

octavia neagra, p care am vazuto live arata super bine.... ca minusuri ar fi emblemele si banda cromata d la stopuri...dar acum nu ii scot ochii pt asta,ii place lui, asta conteaza...

haideti sa terminam cu discutiile agresive aici..

Link către comentariu

@rvacaru , lasa-l , e pacat sa inflamam spiritele aici aiurea , gata , sper ca a inteles si el si ar trebui sa isi exprime regretul vis-a-vis de faptul ca a sarit calul si gata.

deci sincer , nu pot sa ma exprim , dar de la tine astept mai multa intelepciune , ai muuuuuuuult mai multa experienta , trebuie sa intelegi ca un om poate fi influentat foarte usor , tu sau dvs, nu dar altii sunt mai colerici.

Eu zic sa nu ne departam de subiect , adica tunningul pe Octi2 si sa lasam deoparte flame-urile care nu folosesc la nimic si ne pierdem in amanunte insignifiante.

Stima si respect pentru toata lumea , mai ales pentru cei mai vechi.

Link către comentariu

Trebuie inteles ca nu faptul ca ne exprimam parerile aprind spiritele ci cum ni le exprimam.Eu unul imi place masina omului se vede ca a facut-o asa din pasiune si ii impartasesc pasiunea.Astept noi poze cu masina

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!