Jump to content

MASINUTELE MELE!

sonyscorpion

Postare recomandată

Beton jantele! Am avut ocazia sa le admir in Mamaia pe un A4 negru..Acelasi model, dar pe 17. Dau f bine si sunt frumos finisate. Sa le "porti" cu placere :) :lol:

Link către comentariu
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sonyscorpion

41

• nadir@boosted.ro

9

• gabriel

8

• d-rive

7

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
emblema cu s-line

s-line? pai din lac o dai in put? ai scos schemele cu RS, acu pui s-line? Maine poimaine dai jos s-line-ul ala si pui o sigla VW de pe un touareg pe minunatia aia de grila milotec.

Fara sa te superi, dar prea ai impopotzonat octavia asta neagra cu cromuri si multe zorzoane. Prefer mai mult octi1 cea argintie, care desi are si ea niste multe in plus, este mai decenta.

Link către comentariu

O2 - foarte frumoasa partea din fata, dar groaznice marginile alea de crom pt stopuri. Cred ca daca le dai jos e muuuult mai bine.

Link către comentariu

f frumosa masina dar fara manere de la usi cromate(mai bine negre-in culoarea caroseriei), fara triple negre si crom pe el si spoilerul fata e prea mare(e prea jos,prea iesit in afara liniei masini).

Alt lucru pe care nu l-am inteles ( si nici nu il voi intelege niciodata ) sa iti iei masina pe motorina si sa incerci sa o faci de 250cp( sa schimbi atatea turbine, scoate mult fum cand accelerezi). Nu era mai bine dc iti luai o masina cu motor de 3,2l benzina.

Link către comentariu
Nu era mai bine dc iti luai o masina cu motor de 3,2l benzina.

Omului ii place octavia si nu are motorizare mare pe ea :ceuameni: si e fan TDI :wub:

Link către comentariu
Suuuuper O2 !!! Dar, ... pacat de stopurile spate ;)

Vreo propunere indecenta pentru stopurile mele? ;)

Link către comentariu
f frumosa masina dar fara manere de la usi cromate(mai bine negre-in culoarea caroseriei), fara triple negre si crom pe el si spoilerul fata e prea mare(e prea jos,prea iesit in afara liniei masini).

Alt lucru pe care nu l-am inteles ( si nici nu il voi intelege niciodata ) sa iti iei masina pe motorina si sa incerci sa o faci de 250cp( sa schimbi atatea turbine, scoate mult fum cand accelerezi). Nu era mai bine dc iti luai o masina cu motor de 3,2l benzina.

Deci ca sa lamuresc lumea:masinuta desi are caii astia nu scoate fum(cred ca fumuri au unii pe aici care comenteaza,desi gusturile sunt ale mele si astea sunt.Sunteti toti liberi sa va luat motoare de care vreti si sa nu va incarcati memoria cu diferite asa zise defecte ale unoara care asta vor,de exemplu eu am vrut diesel si asta am putut sa o iau mai eftin si asa mai departe.Imi pare rau ca nu am ghicit ca trebuia sa imi iau o masina in care sa va simtiti voi bine).O masina pe benzina cu motor 2.0 nu o sa scoti niciodata in vecii vecilor caii astia si cuplul de diesel.

Deci fiecare cu......

Modificat de sonyscorpion
Link către comentariu

important e ca tie sa iti placa masina , mie personal imi place un tuning de caroserie discret si eficient , deci chiar nu imi place nimic la masina ta in afara de masca fata si pleoapele de faruri, nu pica bine nici evacuarea dubla de la spate , nici elementele cromate de pe intreaga caroserie , nici chestiile alea de la geamuri , nu mai vorbesc de partea inferioara a spoilerului fata sau a pragurilor , sincer daca o faceai ca o RS si ii puneai pleoape de faruri + geamuri negre mi se parea bestiala... cum spuneam chestie de gust , nu trebuie sa te superi sau sa te descurajezi , tie trebuie sa iti placa , restul isi pot exprima parerile , fie ele pozitive fie negative. Deci eu zic ca sunt prea multe , ca ai exagerat , e pacat pentru ca sunt si multe aspecte pozitive , se vede ca nu ai avut pe cineva care sa aiba cunostinte tehnice despre aerodinamica care la tine e mai slaba decat cea pentru masina de serie, adica ai un Cx mai mare.

Comparatia cu diesel-benzina sunt de acord cu tine ,cine vrea diesel sa-si ia diesel , ceilalti sa-si ia benzina , nu-i opreste nimeni ;)

Eu apreciez efortul tau de a face o masina care sa iasa din cotidian , ai reusit asta , daca tie iti place restul sunt doar detalii, sper ca m-ai inteles bine ce am vrut sa spun si stii tu vorba aia ca nu poti sa te c..i in gustul omului ;)

Link către comentariu
s-line? pai din lac o dai in put? ai scos schemele cu RS, acu pui s-line? Maine poimaine dai jos s-line-ul ala si pui o sigla VW de pe un touareg pe minunatia aia de grila milotec.

Fara sa te superi, dar prea ai impopotzonat octavia asta neagra cu cromuri si multe zorzoane. Prefer mai mult octi1 cea argintie, care desi are si ea niste multe in plus, este mai decenta.

Nu ma supar dar si eu te rog sa iti pastrezi parerile pentru ursii aia nebuni din racadau si alte probleme esentiale pe la tara pe acolo.Daca mie imi plac sline sau dtm sau vw sau bmw o sa pun fara sa ma gandesc sau sa am remuscari ca nu o sa iti placa tie,sau mai bine zis daca-ti plac milotec pune tu pe masina ta.Ar fi mai sanatos.Si stai linistit ca din cate am observat pe strada lumii ii place mai mult indecenta.Nu exista comparatie intre aia neagra si aia gri.Poate bunicului meu sa ii placa cea gri.

Din cate vad exista multe lume pe aici cu foarte multa invidie de c..... care nu cred ca isi au locul intr-un astfel de site.Masini cu zorzoane cum zici sunt altele frate,dar cred defapt ca alea iti plac.Vezi ca sunt multe pe la voi in Brasov cu geamuri negre si cu strasuri si cu stickere cu ION si asa mai departe,posibil ca alea sa iti placa.Nu te supara dar chiar nu accept ca unu sa se trezeasca si sa se pe banii mei,eu am bagat in masina asta mai mult de 13.000 si na ..... numai zic nimik.

Link către comentariu

cum ti-am zis si eu , nu te supara , fiecare cu parerea lui , trebuie sa te astepti ca unora le place , altora nu , daca vrei ca sa stii o parere generala pune un poll cu pro si contra la ce ai facut la masina si te lamuresti dar parerea mea e aceeasi , tie trebuie sa iti placa si tu trebuie sa te simti bine in ea ;)

Link către comentariu
important e ca tie sa iti placa masina , mie personal imi place un tuning de caroserie discret si eficient , deci chiar nu imi place nimic la masina ta in afara de masca fata si pleoapele de faruri, nu pica bine nici evacuarea dubla de la spate , nici elementele cromate de pe intreaga caroserie , nici chestiile alea de la geamuri , nu mai vorbesc de partea inferioara a spoilerului fata sau a pragurilor , sincer daca o faceai ca o RS si ii puneai pleoape de faruri + geamuri negre mi se parea bestiala... cum spuneam chestie de gust , nu trebuie sa te superi sau sa te descurajezi , tie trebuie sa iti placa , restul isi pot exprima parerile , fie ele pozitive fie negative. Deci eu zic ca sunt prea multe , ca ai exagerat , e pacat pentru ca sunt si multe aspecte pozitive , se vede ca nu ai avut pe cineva care sa aiba cunostinte tehnice despre aerodinamica care la tine e mai slaba decat cea pentru masina de serie, adica ai un Cx mai mare.

Comparatia cu diesel-benzina sunt de acord cu tine ,cine vrea diesel sa-si ia diesel , ceilalti sa-si ia benzina , nu-i opreste nimeni ;)

Eu apreciez efortul tau de a face o masina care sa iasa din cotidian , ai reusit asta , daca tie iti place restul sunt doar detalii, sper ca m-ai inteles bine ce am vrut sa spun si stii tu vorba aia ca nu poti sa te c..i in gustul omului ;)

Bine mai graiesti!!!!

Fiecare are un fel de a vedea lucrurile,nu am exagerat sunt altele mai impopotonate nu a mea,geamuri negre nu am de ce sa pun pentru ca am interior foarte dragut,geamurile negre sunt ca sa ascunzi anumite aspecte sau "lucruri".Bafta la toti la tunat.Sa mai zic un lucru eu am pe masina toate kiturile de la milotec si janko.Asta inseamna ca nu sunteti de acord cu ele,deci nu pe mine ma deranjati ci pe prostul de designer a lor.

Link către comentariu

eeeee , ei au interes sa vanda iti dai seama si scot toate prostiile , mai mult sau mai putin utile , tu esti cel care faci masina pe gustul tau , mie imi place ed exemplu grila de la radiator dar nu imi plac alte chestii , cum ziceam chestie de gust , geamurile negre mie imi plac ca design si ca eficienta termica , nu ca as avea ceva de ascuns ;) am si eu o masina neagra si imi place si a ta ;) doar ca fiecare priveste lucrurile din unghiul lui , nu trebuie sa te superi pe unul sau pe altul , ori sa faci referiri la orase , provincie , etc. nu te mai aprinde asa usor ;) lasa-l pe fiecare in legea lui ;)

Link către comentariu
eeeee , ei au interes sa vanda iti dai seama si scot toate prostiile , mai mult sau mai putin utile , tu esti cel care faci masina pe gustul tau , mie imi place ed exemplu grila de la radiator dar nu imi plac alte chestii , cum ziceam chestie de gust , geamurile negre mie imi plac ca design si ca eficienta termica , nu ca as avea ceva de ascuns ;) am si eu o masina neagra si imi place si a ta ;) doar ca fiecare priveste lucrurile din unghiul lui , nu trebuie sa te superi pe unul sau pe altul , ori sa faci referiri la orase , provincie , etc. nu te mai aprinde asa usor ;) lasa-l pe fiecare in legea lui ;)

Frate am fost cu masina asta exact unde am fost si cu cea"decenta" adika la Milano,Monte Carlo,Cannes si crede-ma ca au murit cand au vazut "negresa" la aia gri se uitau dar putin,nu e comparatie.Si scuza-ma dar eu nu comentez pe unu care are un benzinar de peste 250 cp finca nu am de ce dar unu cu un amarat de golf care are 1.6 litri si comenteaza aiurea mi se pare invidie de prost gust.Oricum nu va place ma bucur,va place ma bucur si mai tare.Si Michael Jackson sa facut alb si nu pentru el ci pentru fani,dar deh lumea la luat de nebun si schizofrenic.Asa ca incodata Bafta la tunat!!!!

Link către comentariu
Nu ma supar dar si eu te rog sa iti pastrezi parerile pentru ursii aia nebuni din racadau si alte probleme esentiale pe la tara pe acolo.

Pai atunci nu mai posta masina aici. E normal ca fiecare sa ii spuna ce ii place si ce nu ii place. Crezi ca e cineva invidios pe masina ta? Hai sa fim seriosi. Nu cred ca exista vrun user pe forum la care idealul lui sa fie doar o skoda in rate cu tuning. Dc ai fi avut Bentley te mai intelegeam.

unu cu un amarat de golf care are 1.6 litri si comenteaza aiurea mi se pare invidie de prost gust.

eu spre deosebire de tine nu arunc bani pe elemnte cromate facute in turcia sau spoiler facut din fibra . Vrei sa pun si eu poze cu cealalta masina a mea in topicul tau. Nu vrei sa vezi ce "invidios" sunt?

Modificat de Cosmi99Pjd
Link către comentariu

Sonyscorpio ai 2 skode care arata super bine ...sunt facut cu gust ... se vede !!!

dar .... mai am de zis ceva ..cele 2 skode ale tale le vad in fiecare zii pe Baba Novac sunt parcate pe la centrul ala de dvduri ..vin des pe acolo ....!

daca te confund cu alt cineva imi cer scuze !

Link către comentariu

s-au cam incins spiritele pe-aici... urmatorul atac la persoana se lasa cu warning si suspendare.

Link către comentariu

Referitor la stopurile spate, mie personal imi placeau mai mult rosu/alb eventual ceva sticla clara. Parca asa prea este negru spatele. Dar cum este masuna ta .... :angry:

Link către comentariu

M-am abtinut sa postez pana acum in topicul asta dar se pare ca pe acest forum fiecare este Gigi Contra si fiecare vrea sa-si impune punctul de vedere. Nu am nimic personal cu nimeni insa unele insulte de genul ca ai un 1.6 benzinar adik esti pielea "mingii", sau ai o octavia in leasing adik nu ai cu ce trece strada nu isi au locul. Topicul este despre o masina tunata si ca sa fim on topic masina per total e super , ca are unele modificari cu care altii nu sunt deacod asta e alta problema. Nu cred ca e vorba de invidie la ceilalti doar ca vror sa-ti demonstreze ca se poate si mai bine. Multa bafta in continuare si la cat mai multe!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!